Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Büyük Gün geldi
- Konu Sahibi newhope
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar bende resim yükledikten sonra albümü olanlar izlemeye alabilir mi istediğim boyut olmayacak diye çok korkuyorum, bi de iki gögüs arasındaki boşluğu memenin başladığı yeri falan doktor kendi mi karar verip çiziyor yoksa biz mi karar veriyoruz. Offf çok heyecanlıyım çok korkuyorum
kızlar bende resim yükledikten sonra albümü olanlar izlemeye alabilir mi istediğim boyut olmayacak diye çok korkuyorum, bi de iki gögüs arasındaki boşluğu memenin başladığı yeri falan doktor kendi mi karar verip çiziyor yoksa biz mi karar veriyoruz. Offf çok heyecanlıyım çok korkuyorum
Google'dan da öncesi ve sonrası fotoğrafları aratıp bulabilirsiniz, özellikle yabancı sitelerde çok fazla seçenek var. Ama size şunu söyleyebilirim ki tamamen kişinin yapısıyla alakalı, birinde 250 cc dolgun dururken birinde 450 cc büyük değil normal gözüküyor ... Yani birçok etken var doktor karar veriyor zaten kaç cc olacağına, yani birinde iyi durdu diye size de aynısı iyi durmayabilir yada ne bileyim sizde çok küçük durabilir . Sizinle aynı boy kilo ve göğüs altı aralığındaki kişilerden bilgi alırsanız daha sağlıklı olur bence. Ölçüleriniz nedir?
@Tiramusu35 Çok doğru söylüyorsunuz bende bilincindeyim herkeste farklı duruyor en azından benim gibi gögüs dokusu az olup neredeyse dümdüz olanlarda nasıl durduğunu görmek istiyorum az çok fikir olur :) googldan arattım şayet çok görsel bulamadım o yabancı sitelerin linkini yazabilir misiniz? boyum 170 kilom 51-52 omuzlarım geniş doktorum gögüs altımı ölçtü 80 cm fakat içi boş düz gögüslerim.
Burdan bakabilirsin Canim
@busekader Senin gögüs dokun var mıydı ameliyat öncesi nasıldı bende cuma günü olcam 350 çok büyük geliyor
HAYIR CANIM HİÇ YOKTU SADECE UÇLARI VARDI VE GÖGÜS KAFESİM DAR OLDUGUNDAN YA 300 YADA 350 CC DEMİŞTİ BENDE 350OLSUN İSTEDİM AMA BU KADAR GÖZÜME KÜÇÜK GELİCEĞİNİ BİLSEYDİM SINIRLARI ZORLARDIM
Buse Kader
fotoğraf yükledin mi izleyelim birbirimizi çok merak ediyorum 350 nasıl duruyor, benimde hiç gögüsüm yok çünkü
Buse Kader fotoğraf yükledin mi izleyelim birbirimizi çok merak ediyorum 350 nasıl duruyor, benimde hiç gögüsüm yok çünkü
hayır canım fotoğraf hiç yüklemedim ama özelden atabilirim
Buse Kader
atar mısın canım bende sana şuanki halini atarım cumada ameliyatlı halimi yüklycem
@Tiramusu35 Çok doğru söylüyorsunuz bende bilincindeyim herkeste farklı duruyor en azından benim gibi gögüs dokusu az olup neredeyse dümdüz olanlarda nasıl durduğunu görmek istiyorum az çok fikir olur :) googldan arattım şayet çok görsel bulamadım o yabancı sitelerin linkini yazabilir misiniz? boyum 170 kilom 51-52 omuzlarım geniş doktorum gögüs altımı ölçtü 80 cm fakat içi boş düz gögüslerim.
Link olarak değil de Google görsellerden bakabilirsin. Mesela ;
300 cc implant
400 cc implant
Breast Augmentation surgery before after (öncesi ve sonrası )
Yazarak arattırabilirsiniz
Ben hep oralardan bakıyorum bir de instagramda bir sayfa var orda da dekolteli yada bikinili fotolar oluyor ama sayfayı hatırlayamadım , ölçüleriniz güzel büyük ccler gayet de güzel durur sizde
Tiramisu35
beni izler misin fotoğraf yükledim
Tiramisu35 beni izler misin fotoğraf yükledim
Sevgili Ceylan fotolarınıza bakmam için sizin beni izlemeniz gerekir.
arzum77
askkitabi
Tiramisu35
mutluluk2015
kizlaar imdaat Ben hastalandim ,önce omuzlarim kollarim agriyodu, Simdi bütün kemiklerim agriyo, atesim de cikiyo. Acaba aml la ilgilimiki? Benzer durum yasayan oldu mu aml sonrasi? Dr um ara demisti atesim cikarsa onu aricam Simdi yerimden kalkamadim , ates düsürücü kullandim az önce biraz Daha iyiyim Simdi
Göğüslerinde bir sıkıntı,kızarıklık şişme v.s varmı?arzum77 askkitabi Tiramisu35 mutluluk2015 kizlaar imdaat Ben hastalandim ,önce omuzlarim kollarim agriyodu, Simdi bütün kemiklerim agriyo, atesim de cikiyo. Acaba aml la ilgilimiki? Benzer durum yasayan oldu mu aml sonrasi? Dr um ara demisti atesim cikarsa onu aricam Simdi yerimden kalkamadim , ates düsürücü kullandim az önce biraz Daha iyiyim Simdi
arzum77
cok Sagol Canim Benim , simdilik yok bisey. Yani bi gögüsüm bastan beri Daha sisti ve morluklar vardi, Dr dedi sol taraftaki doku Daha cok zorlamis aml da. Bugün Sabah muayenne ye gittim , hersey Iyi dedi Dr.Sol gögüsümün Daha sicak oldugunu Söyledi sag tarafa bakarak. Morluk olan yerde Daha kizariklik var. Cocuklarda sirayla nezle oldular. Acaba onlardan gripmi gecti banada?sanki kulagim agriyo Gibi. Acil durumlar icin Cep nr vermislerdi, su an iyiyim ilac Iyi geldi. O Acil nr dan arasam mi sabah arasam yeterli mi? Cok Sagol arzum Allah senden razi olsun ne yapcagimi bilemedim
Belkide grip olacaksındır.arzum77 cok Sagol Canim Benim , simdilik yok bisey. Yani bi gögüsüm bastan beri Daha sisti ve morluklar vardi, Dr dedi sol taraftaki doku Daha cok zorlamis aml da. Bugün Sabah muayenne ye gittim , hersey Iyi dedi Dr.Sol gögüsümün Daha sicak oldugunu Söyledi sag tarafa bakarak. Morluk olan yerde Daha kizariklik var. Cocuklarda sirayla nezle oldular. Acaba onlardan gripmi gecti banada?sanki kulagim agriyo Gibi. Acil durumlar icin Cep nr vermislerdi, su an iyiyim ilac Iyi geldi. O Acil nr dan arasam mi sabah arasam yeterli mi? Cok Sagol arzum Allah senden razi olsun ne yapcagimi bilemedim
Göğsünle ilgili bir sorun olsa gögüste dayanılmaz ağrı,kızarma olurdu zaten. Belki ufak bir enfeksiyon..
Bu gece gözlemle durumu. Ama Ateş varsa sadece ağrı kesici Ateş düşürücü yeterli olmaz. Antibiyotik başlaman gerekebilir. Bir göğsün sıcak olması biraz nahoş bir durum. Bir göğüs digerine göre daha zor iyileşir. Biraz daha sıkıntılı geçer durum normal. Ama bence doktorunu ara bilgilendir.. Geçmiş olsun..