- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Size kaç cc takılmıştı f çok büyük değil mi? Boy ve kilonuzu da öğrenebilir miyimcanim eminmisin? yalnis sütyen almis olmiyasin?? sen en iyisi Palmers veya Hunkemöllter gibi yerlere gidip, ölcünü al
benimki B/C idi önce simdi E/F arasi modele göre degisiyornewhope
ölcülere göre cok büyük olur, ama cok da süper durur cok citipiti biri degilim onun icin eskiden giyindigim dolgulu sütyenler ginbi duruyorlar, tabiki dolgulu diye birsey kalmadi . 505 cc benimkiler boy 1,65 - 69 kgTiramisu35
Evet CanimHarika o zaman.. zaten bu tarz ameliyatlarda göğüs dokusu olan bence her zaman daha şanslı ve daha rahat oluyor.. keşke benim de biraz dokum olsaydı.. çok da iri değilsiniz de balık etlisiniz sanırım çok severim balık etli Harika oluyor <3
askkitabi evet ölctürmem lazim. Bakalim Daha 6 hafta dolmadi. Cuma randevum var. Bu Dr un verdigi sütyene baya bi alistim. Amldan sonra 6 hafta dolduktan sonra, bi kac hafta Daha devam kullanmanin bi faydasi oluyor mu acaba? Yoksa artik herhangi bir tehlike kalmamis mi oluyo? Örnegin 7.,8.haftamda evde iyice temizlik yapicagim zaman o sütyeni takip yaparsam Daha mi Iyi olur? Bide spora baslamayi düsünüyorum, o zaman özel spor sütyeni kullanmam gerekiyor dimi ?
arzum77 ve askkitabi sitemizin afroditleri . Tiramisu35 Cyndyrella mutluluk2015 takoe ..... Kizlar bi bakin yeni Foto ekledim
Harika o zaman.. zaten bu tarz ameliyatlarda göğüs dokusu olan bence her zaman daha şanslı ve daha rahat oluyor.. keşke benim de biraz dokum olsaydı.. çok da iri değilsiniz de balık etlisiniz sanırım çok severim balık etli Harika oluyor <3
aynen balik etli, ama 65 kg inmek isterim[/QUOTE. Hic gerek yok Canim süpersin böyle , sevindim yazdigina, özlemistim seni.
süpersin böyle , sevindim yazdigina, özlemistim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?