Büyük Gün geldi

canim eminmisin? yalnis sütyen almis olmiyasin?? sen en iyisi Palmers veya Hunkemöllter gibi yerlere gidip, ölcünü al :KK66:
benimki B/C idi önce simdi E/F arasi modele göre degisiyor newhope newhope
Size kaç cc takılmıştı f çok büyük değil mi? Boy ve kilonuzu da öğrenebilir miyim

askkitabi askkitabi evet ölctürmem lazim. Bakalim Daha 6 hafta dolmadi. Cuma randevum var. Bu Dr un verdigi sütyene baya bi alistim. Amldan sonra 6 hafta dolduktan sonra, bi kac hafta Daha devam kullanmanin bi faydasi oluyor mu acaba? Yoksa artik herhangi bir tehlike kalmamis mi oluyo? Örnegin 7.,8.haftamda evde iyice temizlik yapicagim zaman o sütyeni takip yaparsam Daha mi Iyi olur? Bide spora baslamayi düsünüyorum, o zaman özel spor sütyeni kullanmam gerekiyor dimi ?

ölcülere göre cok büyük olur, ama cok da süper durur cok citipiti biri degilim onun icin eskiden giyindigim dolgulu sütyenler ginbi duruyorlar, tabiki dolgulu diye birsey kalmadi . 505 cc benimkiler boy 1,65 - 69 kg Tiramisu35 Tiramisu35

Harika o zaman.. zaten bu tarz ameliyatlarda göğüs dokusu olan bence her zaman daha şanslı ve daha rahat oluyor.. keşke benim de biraz dokum olsaydı.. çok da iri değilsiniz de balık etlisiniz sanırım çok severim balık etli Harika oluyor <3

askkitabi askkitabi evet ölctürmem lazim. Bakalim Daha 6 hafta dolmadi. Cuma randevum var. Bu Dr un verdigi sütyene baya bi alistim. Amldan sonra 6 hafta dolduktan sonra, bi kac hafta Daha devam kullanmanin bi faydasi oluyor mu acaba? Yoksa artik herhangi bir tehlike kalmamis mi oluyo? Örnegin 7.,8.haftamda evde iyice temizlik yapicagim zaman o sütyeni takip yaparsam Daha mi Iyi olur? Bide spora baslamayi düsünüyorum, o zaman özel spor sütyeni kullanmam gerekiyor dimi ?

o Spor sütyeni gibi zaten, sonradan kullanmandan hic sakincasi olmasi. ama uzun tak onu, özel ya daha iyi tutar memisleri. temizlik derken yinede de dikkat zorlama, spora 3 ay dan sonra basla bence, yani sporuna yap ama meme bölgesini calistirma. newhope newhope

X