Aa canım resimlerini yeni gördüm :)
Ben de kapalıyım söylemek istedim, seni öyle görünce mutlu oldum nedensee :)
Canım bizim saçlarımıza daha çok bakım yapmamız lazım aslında.. Çünkü tüm gün eşarp içindeler :\
Bu arada ben de kendim için koyduğum listeyi paylaşmak istedim. sana yardımcı olamk adına..
1. benimde fazlalıklarım var 5 kilo vericem. Ve bunun için bayramdan sonra diyet + spor yapmayı düşünüyorum. Dİyet olarak da karatayı önriyorum kesinliklee :)
2. Dediğim gibi saç bakımıı : Saçlarım çok döküldüler, ve bildiğin kendinden geçtiler.. Bunun için hindistan cevizi yağı +zeytinyağı + mayonez karışımını deniycem. Geçen hafta mayonezle zeytinyağını denedim sadece
Mayonez garip gibi geliyor ama içinde sirke yumurta falan olduğu için saçımı güzel besledi. Sonra birisinde duyduğuma göre uzatıyomuş da.. Zeytinyağı da öyle. Besliyo, parlaklık veriyo.. Hindistan cevizi ise nemlendiriyo ve uzatıyomuş. Ayrıca mis gibi de kokuyoor :) Onu da deniycem bakalım. BU oriflamede satılıyor. görmüşsündür belkii
Saç dökülmeleri için ise karanfil suyu deniyorum. İşe yarıyor gibii :)
Sonuçlarımı yazıcam canııım.
3. Tüyler : Tüylerimi sık sık ağda ile alıp üstüne limon+tuz sürücem. Şimdilik yüzümdekilere deniyorum ama anca 4 gün falan oldu.Onunda sonuçlarını yazarım hayatım :)
Şimdilik bu kadar olsun..