büyük bir sıkıntım var lütfen yardım :((

Ve öyle birşey yapıp iptal etme gibi bi şansım eşim saolun hiç yok zehir eder beni rezil ediyorsun diye düşünün yani rahatsızlığımi bile iletilmesini 3 haftamizi aldı huzursuzluk diz boyu kendi kuzeni söylüyor bak evlenince ortada olmucak senimi goruceni sanıyorsun yapma böyle diyor yok illa arkadaşları

Kesinlikle haklısın hiç iletişim kuramıyorum biz

Son düzenleme:
Bence eşinizle oturup güzelce konuşmayı deneyin.
Orası sizin eviniz. Sadece eşinin değil.
Gelene gidene senin de karar verme hakkın olmalı.

Mavi Terlik doğru diyor aranızda iletişim problemi var.

Bence aile terapistine gidin.

Çok söyledim gidelim dedim yok evliligi bitirmekmi iyi olucak diyorum ya konuşalım yada gidelim bi sorun yok diyor dalga geçer gibi

Gözlemledigim kadarıyla ne kadar üstelersek o kadar inat yapıyor erkekler. O yüzden bence bi sıkıntılarını eşine daha fazla söyleme canım aranın kötü olduğuyla kalırsın. Bence sorun yokmuş gibi görün ama o kızla başbaşa kaldığında konuu istediğin yere getirip kıza söyle üstü kapalı şekilde hatta boz gerekiyorsa . Sonradan eşine konu gitse bile dersin ki öyle söylemem gerekti bende öyle söyledim.kız da seni sevmemeye başlarsa gelme olaylari da böylece azalmış olur hem eşin de belki seni tutar kızla aranızdaki konuşmayı bilmediği için. bide böyle dene derim:)

Çok itici bir durum eşini değil daha bir aydır tanıdığı kızı savunacak karşımda utanmadan o adama dünyayı dar ederim.o lavbali insanlıktan nasibini almamış ahlaksız arkadaşlarınıda asla evime sokmam

Şöyle diyim kız kucağına oturmuş opusuyorlar karşılarında biz varız

yuhhh haklısınız tabi bunlar nasıl insanlarmış, ve eşinizin eline vurup yemekten alma demeside ayrı bir saçmalık, haklısınız, eşinizde fazla laubali ozaman eğer o kıza karşı size tepki koyuyorsa, tepkinizi belli edin valla

böyle bir durumda ben o anda tepki veriridim hoopp aile var falan diye..çok ayıp gerçekten..rahat insanları pek sevmem..eşine tavrını koy bu konuda..

ağzına vura vura terapi etmek lazım eşini saygısız
3 senelik karısına ettiğine bak
sende size gelince işveli cilveli ol bakam
biraz rahat giyin eşini öp oynaş nasıl olcak
hee bizim içinde totişine okkalı bi şaplak patlat onların yanında
eşinin anladığı dil bu galiba

Bence cok haklisiniz
Ben olsam karsimda opusen cifte pekte sicak bakmam acikcasi ve bu benim evimde oluyorsa ve daha evli bile degilken

ayyy kıza bakk resmen esıne kur yapmıss,dıkkat et canım sen bu kıza muhattap olma konusma fazla sen bu kızla,ne demek kucağa oturup opuşmek karşınızda ay cok ayıp cok yadırgadım terbiyesiz.böylesinden uzak durulur.

Dünkü şey nedir? Ayrica son cümleniz çok agır olmuş.. haklıyken haksız duruma düşecek tavırlar sergileneyin.

K
kizida sozlüsü olan adamı da evinden uzak tut. kizın davranışları ve rahatlığı kocanı heveslendiriyor.adamin niyeti bozuluyor bildiğin

bır daha evıme bıle gıremezler
ne kadara tutarsızsınız
valalhı yemeklerıne zehır koyar zehırleırm onları
bırde evınıze almısınız bır daha
oha

bence olayda dikkat edilecek konu eşiniz ve arkadaslarının kafa yapısı ve sizin kafa yapınızın birnirine uymaması.. yaptıkları davranıs(kucaga oturup öpüşme ki sizin yanınızda) cok yanlıs ama eşiniz ve kızın sözlüsüne demekki böyle şeyler gayet normal kız okadar yüz bulamasa sözlüsünden ve eşinizden böyle davranamaz.. eline vurma olayı da samimiyetten yani eşinizin samimi tavırlarından aldıgı cesaretle yapılmıs bişey.. anlamadıgım konu sözlüsü denilen adam bence tuhaf baska erkeğin yanında kızı kucagına alıp öpüo falan burası daha ilginç...

Siz, evinize gelen eşinizin arkadaşlarının gayri ahlaki tavırlarından rahatsızsınız...
Eşiniz, bu kişilerle arkadaşlık etmekten gayet memnun ve sizin bundan şikayetçi olmanızdan rahatsız...

Sizin eşinizle zihniyet farklılığınız var... Çünkü şikayetçi olduğunuz konu çayın nasıl demlendiği ile alakalı değil, bizzat yaşam biçiminiz ile alakalı...

Bence o insanları evimde istemiyorum demek eşiniz için bir anlam ifade etmeyecek, çünkü eşiniz için bu bir sorun değil.
Açık konuşun, sizin için bunun neden sorun olduğunu açıkça anlatın ve sizin yaşam şeklinize ortak yaşam alanlarında dikkat etmesini söyleyin. Çünkü ortada yaşam biçiminize saldırı var...

Olay eşte bitiyor.Kendisinin müdahele etmesi lazım .Ben olsam ulu orta bozardım ayıp demeden lafı söylerdim.Hadi onu tanıyorlar diyelim seni ne kadar tanıyorlarda böyle rahat davranıyorlar.Biraz saygılı olur insan, yani ne oluyor grup mu yapacaklarmış?.Adamın ağzını bozduruyorlar terbiyesizler.

Hayır rahatsız olduğum şeyi arkadaşım söyledi çat kapı demiyim ama arıyorlar buz geliyoruz diyorlar evde değiliz gibi deme gibi lüks olmueyor muhtemelen 5 dk içinde bizdeler

Benimde üniden çok yakın bir kız arkadaşım sevgili sözlü nişanlı dönemlerinde hep bizdelerdi. Ben hamileyim misal pat akşam geliyoruz bizde, doğum yaptım evdeyim iftara 5 dakka kala pat bizde, çalışıyorum akşam eve gelmişim yorgunum misafir modum yok yine pat bizde :) Bunlar tabii aranıp geliyoruz geldik gibi emrivakilerle oluyordu. Ama benim sevgili arkadaşım evlendi toplasak bizi 5 kere ağırlamadı evinde 2 yıldır :) Bende artık müsait değilize yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…