büyük bir sıkıntım var lütfen yardım :((

Sizin karşınızda öpüştükleri anda tepkinizi vermeliydiniz, kuzenine söylemekle olmaz. Şahsen sizin yerinizde olsam, yanlış yere geldiniz galiba özel şeyler yaşamak için bizim ev uygun bir yer değil otele gitmeliydiniz diye bozardım. Ayrıca sizi iyi anlıyorum bu kadar taşkın davranışları olmasa da evliliğimizin ilk yıllarında eşimin yakın arkadaşı vardı. Onlarla görüşürdük. Karı-koca bize gelirlerdi filan. Baktım kadın çok rahat eşimin yanına oturup bacağına vurmalar (şaka yapıyor aklınca samimiyetten), en son seferinde bunlar kalktı gidecekler koridorda bildiğin eşimin arkadan sırtına atladı ve kocası da yanında hiç ses çıkarmıyor. Onlar gittikten sonra eşime bir sinirlendim. Neden müsaade ediyorsun bu ne laubalilik dedim ben ne yaptım benim suçum ne onun yaptığı hareketten beni sorumlu tutamazsın dedi. Ben onu bunu bilmem sen o yüzü vermesen o da sana o hareketi yapamaz dedim. Bundan sonra görüşmek istemiyorum haa olurda görüşmek durumunda kalırsak ve aynı hareketleri yapar sen ikaz etmezsen bende onun kocasının sırtına atlarım artık, yanına oturur bacağını filan tutup vururum ne de olsa şaka ve samimiyet öyle değil mi? Acaba ben aynı şeyleri yapsaydım bugüne kadar sen ne düşünür ne hissederdin dedim. Bir daha da o oldu, zaten daha sonra da mesafe koydum araya birkaç sefer daha geldiler baktılar ki eşimde bende mesafeli davranıyoruz onlarda gelmemeye başladılar. Eşime de demek ki sen mesafeli durunca yapamıyormuş bu tür hareketler değil mi dedim. Şimdi ise hayatımız hiç yoklar.

bu kadar olay oldu ve tekrar evınıze nasıl geldıler...eşiniz bu kadından hoslanıyor mu ne ?

bi kere kısknaçlık değil bu,çok haklısınız,ama tekrar evinize kabul etmekele suçlusunuz,eşiniz onu savunmuş,en gıcık olduğum erkek tipi,karılarını hiçe sayıp karşındakinı yücelten,eşini milletın içinde yüceltmeli bir adam,ben böle eş dost ahbabı haşlarım,eşinın sandalyesini çekmez,diğer misafirin çeker falanya acayıp kızarım dan diyede sölerim,evliyim dıkkat ediyorum lafında doğru,insan yuvaya saygı gösterir,evlilik kurumunu korumak kollamak gerek ve eşin çok suçlu bu samımıyeti vermiş

Eşinin seninle bazı sorunları var. Kızı seni incitmek için bahane ediyor. Böyle şeyleri eşlerinizle neden açık açık konuşup kendinizi yüzletiyorsunuz? Evine davet etmezdin yada eşin davet ettiğinde bir iş çıkartır dın gelemezlerdi. Resmen kıza karşı birşeyler hissedebileceğini ima etmişsin, adamda kızı savunmuş yüzsüz yüzsüz. Çok sinir bozucu.

uzun değil de noktalama yok konuda. cümlenin sonuna gelen kadar başını unutuyor insan. ben pek birşey anlamadım. arkadaşlarınızın yanınızda samimiyet göstermesinden rahatsız olmuş olabilirsiniz. kişisel tercihdir. bunu eşinizle konuşmanız zaten bir fayda sağlamaz. hiç bir erkek,arkadaşına gidip bunu söylemez. ama siz evinize gelen kızla direkt olarak uygun bir dille konuşabilrsiniz. sonuçta siz ev sahibisiniz o ise misafir. anlayışla karşılamak durumundadır.

sırnaşık kadınlardan nefret ediyorum yaaa... hele bide yanında adam olup ona rağmen sırnaşık olanlar ayrıca itici geliyor. kanka ayağına töbe töbe adamlara yanaşıp duruyorlar ıığğyykk... senle o kadar samimi olmaz o kadın...

açıkçası ben olsam kocama böyle davranmasa bile rahatsız olurdum görüşmek istemezdim bu zihniyette insanlarla. ki kocasına da laubalice yaklaşıyor kız. ne demek başkasının evinde gözünün önünde kucak kucağa öpüşmek sözlüsü de olsa kocası da olsa ayıptır yapılmaz. edebsizliklerden rahatsız olmak çok normal. ayrıca eşine de şaşırdım geniş bir adam herhalde, üstelik kızı savunuyor bu da şaşırtıcı. insan kıskanabilir de bu durum da eşini kızabilir de. bence eşinle konuş görüşmek istemediğini söyle ayrıca onun neden bu kadar rahat olduğunu da sor

siz kuzeninizi araya sokmadan uyarsaydınız tamam evinize misafir olarak gelmiş ama kırıcı olmadan kızla bire bir konuşmanız gerekirdi.üstüne bi ton tartışma olmuş eşinizin sizi savunması lazımki o kız kimki onu koruyor.anladığım kadarıyla o bayan çok rahat biri bu eşinizin işine geliyor gibi ben olsam çok sert şekilde uyarırdım eşimi ve bu kişiler aynı hareketlere sürekli bulunuyorlasada görüşmem çok net.eşinizle sakin konuşup onu ikna etmeye çalışın.

sizi çok iyi anlıyorum ben boşanmadan önce bizimde çevremizde o tarz iki kişi vardı ve ben ne yaptım ettim hayatımdan çıkardım onları başta söyleyemezdim ama eşimle arama girmeye başladıklarını anlayınca artık bana da geldiler, hoş ben kötü oldum loğusayken kavga ettim ama siz olayın bu boyutlara gelmesini istemiyorsannız direk kızla konuşun sizi hayatımızda istemiyoruz tarzı bişi söyleyin yada evde adları bile geçmesin unutulsun gitsin, bi şekilde bu işe bi çare bulun yoksa zararlı çıkarsınız inanın..

lütfen biraz daha düzgün yazar mısınız?
burası geniş bir platform!!!

eşinin resmen ağzının suları akmış anlaşılan kızı ve rahatlığını görünce, çok çirkin bir davranış. Sen varken bi tarafları o kıza kaymış resmen, bence geç karşısına ya onlar ya ben de bu ne böyle adam gibi davransın sana da.

Eşimle aramızdaki sorun büyüdüde büyüdü. Biz görüşmemeye basladık ama sorunlar bitmedi 1 ayı geçmiştir aramız bozuktu. Birgün balkonu yıkarken duvarda bi leke gözüme çarptı. Yag dökülmüş gibi. Hemen aileme haber verdım zaten durumları biliyorlardı. Hoca getirdik. hoca kızın üzerinde kıyafetten tuttun sacını topalama seklıne kadar söyledi. Okudu sirke kullandı vs. 5 dk geçmediki EŞİM BİRŞEY İTİRAF ETTİ. Megerse kız ogun eşime elleriyle patates yedirmiş. Benden korkmus söyleyememiş. Kıyamet koptu tabi ve arkadaslıgımızı artık kestik. Tabiki hiç bişi söylemeden onlara bana bıraksa azından girip burnundan cıkıcamda müsade etmedi. sonra bunlar aradı neymıs ben onlar hakkında konusuyormusum. Eşimi arayıp böyle dediler. Tamam artık karısma dedim. Aksam geldiler ne var ne yoksa söyledim. Kız neye ugradıgını sasırdı tabi. Ben seni çok sevdim asla kötü niyetim yoktu vs vs. Dedim artık görüşmek istemiyorum diye. Aradan aylar geçti bakın hala laf konusuyorlar ben onlar hakkında konusuyormusum diye. Artık dedım yeter gercekten ben kimseyle görüşmüyorum kime ne konusucam dedim. Arkadaslar bitmek bilmiyorlar ne önemli insanmısım ben ya benım lafım gecmeden nefes alamıcaklar nasıl insanlarmıs bunlar böyle

hacıyı hocayı bırakta
eşinde az değilmiş
kız zaten kansızmış belli
ama eşin kendi evinde seni resmen haberin olmadan yerin dibine sokmuş

Eşine söyle sende o da engelleyin numaralarını o kişilerin.Sosyal medya hesaplarınızda eklilerse ordanda silip engelleyin.İş eşiniz de bitiyor.O cevap verdikçe yine arayacaklar.Telefonu açıp sert bir şekilde ağızlarının payını verse bir daha arayamazlar.Eşinde hata kısacası.

hacıyı hocayı bırakta
eşinde az değilmiş
kız zaten kansızmış belli
ama eşin kendi evinde seni resmen haberin olmadan yerin dibine sokmuş

Aynen öyle valla canım daha da akillanmaz benim eşim ne arkadaşmis ama halada görüşüyor en sonunda dedim ne halin varsa gör sana karılik yapan olur elbet beni kaybedersin dedim

Yok canım benim adamdan arkadaş konusunda hiç bişi olmaz sosyal hesabimizi ortak kullanıyoruz sildim diye bi Ton kızdı çok aklın Varsa ekle bakalım geri dedim bende

ya çocuğun var mı, çocuğun yoksa boşansana şu heriften; belli seni aldatmak için yer arıyor bu ne gerek var ömür boyu çekmeye.

Aynen öyle valla canım daha da akillanmaz benim eşim ne arkadaşmis ama halada görüşüyor en sonunda dedim ne halin varsa gör sana karılik yapan olur elbet beni kaybedersin dedim
o patatesleri gözüne soksaydın eşinin
eşin en azından mesafe koymalıydı görüşmelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…