- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
bu kadar olay oldu ve tekrar evınıze nasıl geldıler...eşiniz bu kadından hoslanıyor mu ne ?Kızlar merhaba şimdi anlaticagim konudan aşırı rahatsızm lütfen yol gösterin 3 senelik evliyim eşimin arkadaşları ve ailesi ne hikmetse herseyden önce geliyor sorunum arkadaşının sözlüsu. dediğim gibi evli olduğum için evimde insanların oturup kalkmasına dikkat etmesini istiyorum doğal olarak rahatsız oluyorum. bundan 3 hafta önce arkadaşı ve sözlüsu hoşuma gltmeyen hareket yaptı bundan rahatsızlığımi ortak arkadasimiza ilettim (arkadaşının kuzeni benim en yakın arkadaşım ) oda dözgunce uyardı uyarmaz olsaydı olay büyüdü de büyüdü neyse bu konu yüzümden eşimle çok tartıştık .bana "onun insanlığını senin hayvanlihini gördüm ona laf edemezsin " gibi gibi ne laflar ne korumalar tutsan 1 aydır tanıyor 3 kere aynı ortamda bulundu bu ne cürret!! bunuda atlattık kavga bela dün bize geldiler yemek hazırlanıyor eşim de geldi yemekten azıcık aldı eline vurdu "alma yaaaa" dedi tam kapı onundeydim eşime kızdım samimi olma diye balkonda oturuyoruz eşim bi koku geldi rahatsız oldum dedi yer değişim dedim yok dedi kız dedi değişti töbe töbe neyse dünü böyle atlattık bugün bende sordum ne bu samimiyet onca tartışma üstüne diye bu sefer yine bana sert çıktı o onun huyu davranışları öyle Vs Vs baya tartıştık ama allah aşkına ya benim huyum kabul edilmez kızı ediyor bu ne saçmalık inanın kıskançlık yok ama be bilim çok rahatsız oldum noluyo ya 3 senelik karısı var karşısında gelmiş dünkü şeyi savunuyor bende en Son arkadasin sana arkadaşlık kızda karılik yapar terbiyesiz dedim hala konuşuyoruz
Kızlar merhaba şimdi anlaticagim konudan aşırı rahatsızm lütfen yol gösterin 3 senelik evliyim eşimin arkadaşları ve ailesi ne hikmetse herseyden önce geliyor sorunum arkadaşının sözlüsu. dediğim gibi evli olduğum için evimde insanların oturup kalkmasına dikkat etmesini istiyorum doğal olarak rahatsız oluyorum. bundan 3 hafta önce arkadaşı ve sözlüsu hoşuma gltmeyen hareket yaptı bundan rahatsızlığımi ortak arkadasimiza ilettim (arkadaşının kuzeni benim en yakın arkadaşım ) oda dözgunce uyardı uyarmaz olsaydı olay büyüdü de büyüdü neyse bu konu yüzümden eşimle çok tartıştık .bana "onun insanlığını senin hayvanlihini gördüm ona laf edemezsin " gibi gibi ne laflar ne korumalar tutsan 1 aydır tanıyor 3 kere aynı ortamda bulundu bu ne cürret!! bunuda atlattık kavga bela dün bize geldiler yemek hazırlanıyor eşim de geldi yemekten azıcık aldı eline vurdu "alma yaaaa" dedi tam kapı onundeydim eşime kızdım samimi olma diye balkonda oturuyoruz eşim bi koku geldi rahatsız oldum dedi yer değişim dedim yok dedi kız dedi değişti töbe töbe neyse dünü böyle atlattık bugün bende sordum ne bu samimiyet onca tartışma üstüne diye bu sefer yine bana sert çıktı o onun huyu davranışları öyle Vs Vs baya tartıştık ama allah aşkına ya benim huyum kabul edilmez kızı ediyor bu ne saçmalık inanın kıskançlık yok ama be bilim çok rahatsız oldum noluyo ya 3 senelik karısı var karşısında gelmiş dünkü şeyi savunuyor bende en Son arkadasin sana arkadaşlık kızda karılik yapar terbiyesiz dedim hala konuşuyoruz
lütfen biraz daha düzgün yazar mısınız?Zaten mesafemi koymaya çalışıyorum dün bizim tanışma yildonumumuzdu biz geliyoruz dediler geldiler kapımı acmamazlik etmem asla insanları olucak bana azini ucuyla sende gelirsin demi dedi sanki eşim kesin gidicek sende gelirsin der gibi sinir oldum ondan sonra bu hareketleri yapınca iyice gerildim bugün esimede evde olucakmis nisan biz gitmesek bi yer dışarı cikarlarsa eşlik edelim dedim sen gelmezsn gelme ven gidicem dedi bu kadar şeyin üstüne daha ne diyim
hacıyı hocayı bırakta
eşinde az değilmiş
kız zaten kansızmış belli
ama eşin kendi evinde seni resmen haberin olmadan yerin dibine sokmuş
Eşine söyle sende o da engelleyin numaralarını o kişilerin.Sosyal medya hesaplarınızda eklilerse ordanda silip engelleyin.İş eşiniz de bitiyor.O cevap verdikçe yine arayacaklar.Telefonu açıp sert bir şekilde ağızlarının payını verse bir daha arayamazlar.Eşinde hata kısacası.
o patatesleri gözüne soksaydın eşininAynen öyle valla canım daha da akillanmaz benim eşim ne arkadaşmis ama halada görüşüyor en sonunda dedim ne halin varsa gör sana karılik yapan olur elbet beni kaybedersin dedim