- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
Kız sürekli aşırı samimi davranıyor ve eşim bunu savunuyor o onun huyu diyor kendinide çekmiyor
Peki eşinizin böyle garip huyları var mıydı daha önce? Mesela yeni bi arkadaş ortamına girince ya da ailesi geldiği zaman huy değiştirmesi filan?
Kıskançlıktan ya da değil rahatsız olduğunuz bir şeyse eşiniz buna saygı duymalı. Öyle laflar eder mi insan hayat arkadaşına ?
Sanırım siz şikayetçi oldukça eşiniz bunu daha fazla üsteleyecek. Uzun bir süre görmemezlikten gelmek zorundasınız.
Sizde arkadaşıyla samimi olsanız " karımın huyu bu , ya da adamın huyu bu , ne yapayım " mı diyecek ?
Anlatıklarınıza bakılırsa kız fazla rahat.
Siz de doğal olarak rahatsız olmuşsunuz.
Daha 1 aylık tanıdığım bir kız benim eşime böyle davransa ben de rahatsız olurum.
Kıskançlık değil bu. İnsanların düşünmeden hareket etmeleri en sinir olduğum şeydir.
Hayır eşinizin eline vurarak '' alma yaaaa'' demesi bana fazla rahatlık belirtisi olarak geliyor.
Ayrıca bu kız sürekli sizde ne geziyor?
eşin buna razı olması hatta savunması da ayrı bir boyut
yani bence sorun kızdan çok eşte
Anlatıklarınıza bakılırsa kız fazla rahat.
Siz de doğal olarak rahatsız olmuşsunuz.
Daha 1 aylık tanıdığım bir kız benim eşime böyle davransa ben de rahatsız olurum.
Kıskançlık değil bu. İnsanların düşünmeden hareket etmeleri en sinir olduğum şeydir.
Hayır eşinizin eline vurarak '' alma yaaaa'' demesi bana fazla rahatlık belirtisi olarak geliyor.
Ayrıca bu kız sürekli sizde ne geziyor?
Benim evime 3 gelişi 3 defa dışarda görüşmüş olduk bi evlilik yıldönümü partisi yapmış bize orda bi konserde bide cafede bu yani
Ben gördüğüm kadarıyla sizdeki hatayı söyleyeyim
Siz rahatsız olduğunuz durumların tam olarak arkasında duramıyorsunuz bence. Çok ekstrem bir durum olmadığı müddetçe neden eşinizin yakın arkadaşının kuzeni ve kardeşi sizde 1,5 ay kalsın ki
Tahmin ediyorum ki 1,5 ay boyunca evde yatılı misafir ağırlamak sizin de kolayınıza gitmemiştir.
İkinci olarak madem kızın tavır ve davranışlarından bu kadar rahatsız oldunuz neden direkt olarak kendisine söylemediniz de araya üçüncü beşinci kişiler koydunuz?
Onları evinizde istemiyor oluşunuz, tekrar gelmemeleri demek olmalıydı, tabii eşinizle aranızda normal bir karı koca ilişkisi varsa.
Bir de eşiniz aile olmak kavramını tam anlayamamış da sanki size ev arkadaşı muamelesi yapıyormuş gibime geldi
Yeni arkadaşlar, yeni arkadaşlıklarla genişleyen ve sizin de dahil olduğunuz bu çevrede önceliklerin karışması durumu söz konusu
Ben konunuzu okudum ama tam anlayamadım galiba.
Bu kız eşinizin arkadaşının, sevgilisi mi?
Bu kişilerle sık sık görüşmek zorunda mısınız?
Evinize neden geliyorlar dışarıda görüşün.?
Evet arkadasinin sevgilisi evet bize gelmek zorundalarmis gibi sürekli bize geliyorlar dedim gibi gelene Git diyemem ne bilim işte
Siz davet etmeden nasıl geliyorlar?
Yorumların hepsini okumadım ama bir üst yorumda ben uyarmadan söylemiş oldu dediğiniz kişi eşiniz mi?
Hayır rahatsız olduğum şeyi arkadaşım söyledi çat kapı demiyim ama arıyorlar buz geliyoruz diyorlar evde değiliz gibi deme gibi lüks olmuyor muhtemelen 5 dk içinde bizdeler
Evet arkadasinin sevgilisi evet bize gelmek zorundalarmis gibi sürekli bize geliyorlar dedim gibi gelene Git diyemem ne bilim işte
Bir arkadaşın daha konusu vardı burada :)
Çat kapı gelen arkadaşları.. Orada bayağı yazmıştık siz de aynı şeyleri yapın diye..
Rahatsız olduğunuzu belirtin. Gerekirse telefonlara bakmayın.
Ya da gelmeden bir gün önce haber vermelerini söyleyin.