- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
Sizin karşınızda öpüştükleri anda tepkinizi vermeliydiniz, kuzenine söylemekle olmaz. Şahsen sizin yerinizde olsam, yanlış yere geldiniz galiba özel şeyler yaşamak için bizim ev uygun bir yer değil otele gitmeliydiniz diye bozardım. Ayrıca sizi iyi anlıyorum bu kadar taşkın davranışları olmasa da evliliğimizin ilk yıllarında eşimin yakın arkadaşı vardı. Onlarla görüşürdük. Karı-koca bize gelirlerdi filan. Baktım kadın çok rahat eşimin yanına oturup bacağına vurmalar (şaka yapıyor aklınca samimiyetten), en son seferinde bunlar kalktı gidecekler koridorda bildiğin eşimin arkadan sırtına atladı ve kocası da yanında hiç ses çıkarmıyor. Onlar gittikten sonra eşime bir sinirlendim. Neden müsaade ediyorsun bu ne laubalilik dedim ben ne yaptım benim suçum ne onun yaptığı hareketten beni sorumlu tutamazsın dedi. Ben onu bunu bilmem sen o yüzü vermesen o da sana o hareketi yapamaz dedim. Bundan sonra görüşmek istemiyorum haa olurda görüşmek durumunda kalırsak ve aynı hareketleri yapar sen ikaz etmezsen bende onun kocasının sırtına atlarım artık, yanına oturur bacağını filan tutup vururum ne de olsa şaka ve samimiyet öyle değil mi? Acaba ben aynı şeyleri yapsaydım bugüne kadar sen ne düşünür ne hissederdin dedim. Bir daha da o oldu, zaten daha sonra da mesafe koydum araya birkaç sefer daha geldiler baktılar ki eşimde bende mesafeli davranıyoruz onlarda gelmemeye başladılar. Eşime de demek ki sen mesafeli durunca yapamıyormuş bu tür hareketler değil mi dedim. Şimdi ise hayatımız hiç yoklar.