büyük bir sıkıntım var lütfen yardım :((

ya çocuğun var mı, çocuğun yoksa boşansana şu heriften; belli seni aldatmak için yer arıyor bu ne gerek var ömür boyu çekmeye.

Çocuğum yok ama ister aptal de ister aptal de ne biliyim düzeldi umuduyla bakiyorum artık kurallarımi koydum evime asla getiremez hiç kimseyi ailelerde tartismalar esnasında araya girdi boşanmak istiyorsa diye duzelicek dedi allahım çok büyük canım rabbim öyle bi kazık attiricakki o zaman görücem ben onu ben dicemi deyip çekildim şimdi izliyorum

Burnuma kotu kokular geliyo kusura bakmayin hic sevmem bu tur kizlari bence evinizr almayin muhattap olmayin esiniz onlarla gorusmek istediginde mana uretin

Burnuma kotu kokular geliyo kusura bakmayin hic sevmem bu tur kizlari bence evinizr almayin muhattap olmayin esiniz onlarla gorusmek istediginde mana uretin

Kesinlikle evime artık giremezler eşimde beni onlarla gorusturme gibi bi çabası yok bende kızla hiç görüşmuyor diye biliyorum ama arkadasiyla bile gorusmesini istemiyorum

Bu tarz davranışlar hoş değil, bir eş durup dururken rahatsız olmaz başkalarına ait davranışlardan. Ayrıca o ev sizin eviniz, o evin sahibi sizsiniz ve evinize gelen kişi de misafirlikte olduğunu unutup milleti rahatsız edebilecek hareketler yapmamalı. Kendini bilmezce geliyor bana o tarz şeyler. Ne yapacaksan git kendi evinde yap değil mi ama? Ev sahibinin her şeyden rahatsız olma hakkı vardır o ev sizin eviniz.

Bu tarz davranışlar hoş değil, bir eş durup dururken rahatsız olmaz başkalarına ait davranışlardan. Ayrıca o ev sizin eviniz, o evin sahibi sizsiniz ve evinize gelen kişi de misafirlikte olduğunu unutup milleti rahatsız edebilecek hareketler yapmamalı. Kendini bilmezce geliyor bana o tarz şeyler. Ne yapacaksan git kendi evinde yap değil mi ama? Ev sahibinin her şeyden rahatsız olma hakkı vardır o ev sizin eviniz.

O kadar Aile terbiyesi görmemiş insanlarmi ski bu olayın olduğu gün sosyal medyada tersimiz açıldı yakında mangal keyfi yazmış ben yeni gördüm tabi kız evi kendi evi gibi sahiplenmiste benim haberim yokmus

Anaamm çok tehlikeli bu kız mümkün olduğunca evinede alma muhattapta olma

Allah size bol sabır eşinizede akıl fikir versin.tepki gösterirseniz tabi ki suçlu olursunuz.en güzeli görmezden gelmeye çalışmak ve onlarda aynı ortamlarda bulunmamak.onlara dair şikayetlerinizi başkalarına aktarırsanız adınız dedikoducuya çıkar.terbiyesiz hareketlerde bulunduklarında şakasına(!) "Hop aile var burda" falan diyip kahkaha atabilirsiniz.eşinizin davranışı çok yanlış.ama siz üstelerseniz iş büyüyebilir.değmeyecek kişiler için tartışıp huzurunuzu kaçırmak olmaz.

X