büyük bir sıkıntım var lütfen yardım :((

Kız sürekli aşırı samimi davranıyor ve eşim bunu savunuyor o onun huyu diyor kendinide çekmiyor

Peki eşinizin böyle garip huyları var mıydı daha önce? Mesela yeni bi arkadaş ortamına girince ya da ailesi geldiği zaman huy değiştirmesi filan?

Kızlar bakın kızın huyu pis bunu kabul edebiliyorum dün bi konu anlattı sozlusunun arkadaşı için" çok yakisiklisin diyorum sen herseyi yaparsın gözlerin çok güzel diyip gaza getiriyorum" dedi tamam kız böyle ama kusura bakmasında benim eşime yapamaz benim eşim onu savunursa noluyor derim

Peki eşinizin böyle garip huyları var mıydı daha önce? Mesela yeni bi arkadaş ortamına girince ya da ailesi geldiği zaman huy değiştirmesi filan?

Evet hep ben yokmusum gibi ama ilk defa bi kız eklendi arkadaş ortamimiza genelde hep arkadaşlarının kardeşleri veya sevgilileri uzun senelerdir tanıdığımiz dı ilk defa tanimadigimiz bi kız

Kıskançlıktan ya da değil rahatsız olduğunuz bir şeyse eşiniz buna saygı duymalı. Öyle laflar eder mi insan hayat arkadaşına ?
Sanırım siz şikayetçi oldukça eşiniz bunu daha fazla üsteleyecek. Uzun bir süre görmemezlikten gelmek zorundasınız.

Sizde arkadaşıyla samimi olsanız " karımın huyu bu , ya da adamın huyu bu , ne yapayım " mı diyecek ?

Bu konu 3 haftadır hiç kapanmamis ve evimizden hiç gitmediği için geçen hafta dedim "bu davranışlarından ben çok soğudum senden senin arkadaş ortamını 5 senedir tanıyorum yedik içtik Vs ama ben tokalasmanin dışına geçmedim ben sana saygı duyuyorum taskinlik hiç bir şekilde olmuyor bi kız taskinlik yapıyor ve normal oluyor o haklı oluyor beni iyice kaybetme dedim" ama o onun huyu napim diyor bana hala

Kıskançlıktan ya da değil rahatsız olduğunuz bir şeyse eşiniz buna saygı duymalı. Öyle laflar eder mi insan hayat arkadaşına ?
Sanırım siz şikayetçi oldukça eşiniz bunu daha fazla üsteleyecek. Uzun bir süre görmemezlikten gelmek zorundasınız.

Sizde arkadaşıyla samimi olsanız " karımın huyu bu , ya da adamın huyu bu , ne yapayım " mı diyecek ?

Şimdi bende onu yazdım ya 5 senedir tanıdığım insanlar ve tokalasmadan öte gitmedi bu arkadaşının kuzeni benim yakın arkadaşım dediğim insan ve abisi 1.5 ay benim evimde kaldı ben neden o kadar ay aynı evde bi samimiyet kurmadim saygı istiyorum ya

Anlatıklarınıza bakılırsa kız fazla rahat.
Siz de doğal olarak rahatsız olmuşsunuz.

Daha 1 aylık tanıdığım bir kız benim eşime böyle davransa ben de rahatsız olurum.
Kıskançlık değil bu. İnsanların düşünmeden hareket etmeleri en sinir olduğum şeydir.
Hayır eşinizin eline vurarak '' alma yaaaa'' demesi bana fazla rahatlık belirtisi olarak geliyor.

Ayrıca bu kız sürekli sizde ne geziyor?

Daha 1 aylık tanıdığım bir kız benim eşime böyle davransa ben de rahatsız olurum.
Kıskançlık değil bu. İnsanların düşünmeden hareket etmeleri en sinir olduğum şeydir.
Hayır eşinizin eline vurarak '' alma yaaaa'' demesi bana fazla rahatlık belirtisi olarak geliyor.

eşin buna razı olması hatta savunması da ayrı bir boyut
yani bence sorun kızdan çok eşte

eşin buna razı olması hatta savunması da ayrı bir boyut
yani bence sorun kızdan çok eşte

Evet ben de yorumumda yazacaktım.
Bu erkeklerin geniş davranmaları ayrı bir gıcıklık diye ama konu sahibesinin üzerine gitmeyeyim dedim zira herkes sen kıskançsın ortada sorun yok demişler:KK4:
Neyse yazmış olduk böyleceHoppa

Benim evime 3 gelişi 3 defa dışarda görüşmüş olduk bi evlilik yıldönümü partisi yapmış bize orda bi konserde bide cafede bu yani

Ben gördüğüm kadarıyla sizdeki hatayı söyleyeyim
Siz rahatsız olduğunuz durumların tam olarak arkasında duramıyorsunuz bence. Çok ekstrem bir durum olmadığı müddetçe neden eşinizin yakın arkadaşının kuzeni ve kardeşi sizde 1,5 ay kalsın ki
Tahmin ediyorum ki 1,5 ay boyunca evde yatılı misafir ağırlamak sizin de kolayınıza gitmemiştir.
İkinci olarak madem kızın tavır ve davranışlarından bu kadar rahatsız oldunuz neden direkt olarak kendisine söylemediniz de araya üçüncü beşinci kişiler koydunuz?
Onları evinizde istemiyor oluşunuz, tekrar gelmemeleri demek olmalıydı, tabii eşinizle aranızda normal bir karı koca ilişkisi varsa.
Bir de eşiniz aile olmak kavramını tam anlayamamış da sanki size ev arkadaşı muamelesi yapıyormuş gibime geldi
Yeni arkadaşlar, yeni arkadaşlıklarla genişleyen ve sizin de dahil olduğunuz bu çevrede önceliklerin karışması durumu söz konusu

Benim evime 3 gelişi 3 defa dışarda görüşmüş olduk bi evlilik yıldönümü partisi yapmış bize orda bi konserde bide cafede bu yani

Ben konunuzu okudum ama tam anlayamadım galiba.

Bu kız eşinizin arkadaşının, sevgilisi mi?

Bu kişilerle sık sık görüşmek zorunda mısınız?

Evinize neden geliyorlar dışarıda görüşün.?

Ben gördüğüm kadarıyla sizdeki hatayı söyleyeyim
Siz rahatsız olduğunuz durumların tam olarak arkasında duramıyorsunuz bence. Çok ekstrem bir durum olmadığı müddetçe neden eşinizin yakın arkadaşının kuzeni ve kardeşi sizde 1,5 ay kalsın ki
Tahmin ediyorum ki 1,5 ay boyunca evde yatılı misafir ağırlamak sizin de kolayınıza gitmemiştir.
İkinci olarak madem kızın tavır ve davranışlarından bu kadar rahatsız oldunuz neden direkt olarak kendisine söylemediniz de araya üçüncü beşinci kişiler koydunuz?
Onları evinizde istemiyor oluşunuz, tekrar gelmemeleri demek olmalıydı, tabii eşinizle aranızda normal bir karı koca ilişkisi varsa.
Bir de eşiniz aile olmak kavramını tam anlayamamış da sanki size ev arkadaşı muamelesi yapıyormuş gibime geldi
Yeni arkadaşlar, yeni arkadaşlıklarla genişleyen ve sizin de dahil olduğunuz bu çevrede önceliklerin karışması durumu söz konusu

1.5 ay kalma konusu çok farklı bi durumdu illaki zor oldu ama o konuda bizim bu sekilde destek olmamız lazımdı her neyse benim uyarmama fırsat kalmadan zaten söylemiş oldu ben soylememesini istemiştim ama söylemiş bulundum dedi olmuşla olmuse napicam

Ben konunuzu okudum ama tam anlayamadım galiba.

Bu kız eşinizin arkadaşının, sevgilisi mi?

Bu kişilerle sık sık görüşmek zorunda mısınız?

Evinize neden geliyorlar dışarıda görüşün.?

Evet arkadasinin sevgilisi evet bize gelmek zorundalarmis gibi sürekli bize geliyorlar dedim gibi gelene Git diyemem ne bilim işte

Evet arkadasinin sevgilisi evet bize gelmek zorundalarmis gibi sürekli bize geliyorlar dedim gibi gelene Git diyemem ne bilim işte

Siz davet etmeden nasıl geliyorlar?

Yorumların hepsini okumadım ama bir üst yorumda ben uyarmadan söylemiş oldu dediğiniz kişi eşiniz mi?

Siz davet etmeden nasıl geliyorlar?

Yorumların hepsini okumadım ama bir üst yorumda ben uyarmadan söylemiş oldu dediğiniz kişi eşiniz mi?

Hayır rahatsız olduğum şeyi arkadaşım söyledi çat kapı demiyim ama arıyorlar buz geliyoruz diyorlar evde değiliz gibi deme gibi lüks olmuyor muhtemelen 5 dk içinde bizdeler

Hayır rahatsız olduğum şeyi arkadaşım söyledi çat kapı demiyim ama arıyorlar buz geliyoruz diyorlar evde değiliz gibi deme gibi lüks olmuyor muhtemelen 5 dk içinde bizdeler

Bir arkadaşın daha konusu vardı burada :)
Çat kapı gelen arkadaşları.. Orada bayağı yazmıştık siz de aynı şeyleri yapın diye..

Rahatsız olduğunuzu belirtin. Gerekirse telefonlara bakmayın.
Ya da gelmeden bir gün önce haber vermelerini söyleyin.

Yahu istemediğiniz insanlar bir değil iki değil haftada üç kere geliyorlarmış. Pek tabi niye geldiniz diyemezsiniz ancak açıp telefonu eşim bana sormadan plan yapmış ama kusura bakmayın biz bugün müsait değiliz diyebilirsiniz. İptal edebilirsiniz. Sizin o evde verilen kararlarda söz hakkınız olduğunu anlamları için daha uygun başka bir yöntem var mı

Zaten nişana sen de gelirsin değil mi diyerek sizin bir aile olmadığınızı, eşinizle ortak kararlar alamadığınız fikrini ayan beyan gözler önüne sermişler.

Eşinizle aranızdaysa sağlıklı bir iletişim neredeyse hiç yok

Bir arkadaşın daha konusu vardı burada :)
Çat kapı gelen arkadaşları.. Orada bayağı yazmıştık siz de aynı şeyleri yapın diye..

Rahatsız olduğunuzu belirtin. Gerekirse telefonlara bakmayın.
Ya da gelmeden bir gün önce haber vermelerini söyleyin.

Ben onu yapsam bile gelde eşime anlat yine ben suçlu olurum arkadaşlarından koparmak isteyen olurum

X