Büyücülü konu yasak. Para, mal bozmuş işte birbirine düşürmüş büyü mü geldi aklınıza ilkMerhabalar benim bi sıkıntım var inşallah gerçekten bu konuda bilgili olanlar bana yardımcı olur. Ben abime ya da babama büyü yapıldığından şüpheleniyorum. Abimle babamın arasında her baba oğul gibi hep sorun olurdu ama bi şekilde aşılırdı unutulurdu. Bir yıl olacak nerdeyse biz bi mal aldık baya parası yüksek bir malımız oldu ne olduysa ondan sonra oldu zaten babamla abimin arası bozuldu abim yanlışlar yapmaya başladı babanda abimde birbirlerini çok sevmelerine rağmen kavga anlarında sanki birbirlerini düşman gibi görmeye başladılar gırtlak gırtlağa geldiler detay vermem gerekirse abim bi saat önce iyiyse bi saat sonra kötü evde duramıyor sürekli dışarıda içine kapanık aile ortamına çok fazla giremiyor ikisininde agzina aldıkları küfürlerin haddi hesabı yok 1 yıla yakındır böyle lütfen bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Böyle birşey var diyelim ki ,Merhabalar benim bi sıkıntım var inşallah gerçekten bu konuda bilgili olanlar bana yardımcı olur. Ben abime ya da babama büyü yapıldığından şüpheleniyorum. Abimle babamın arasında her baba oğul gibi hep sorun olurdu ama bi şekilde aşılırdı unutulurdu. Bir yıl olacak nerdeyse biz bi mal aldık baya parası yüksek bir malımız oldu ne olduysa ondan sonra oldu zaten babamla abimin arası bozuldu abim yanlışlar yapmaya başladı babanda abimde birbirlerini çok sevmelerine rağmen kavga anlarında sanki birbirlerini düşman gibi görmeye başladılar gırtlak gırtlağa geldiler detay vermem gerekirse abim bi saat önce iyiyse bi saat sonra kötü evde duramıyor sürekli dışarıda içine kapanık aile ortamına çok fazla giremiyor ikisininde agzina aldıkları küfürlerin haddi hesabı yok 1 yıla yakındır böyle lütfen bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Evet bu geldi aklımıza. Çünkü önceden de durumumuz kötü değildi.Büyücülü konu yasak. Para, mal bozmuş işte birbirine düşürmüş büyü mü geldi aklınıza ilk
Evet yapabilecek potansiyelde insanlar var çevremizdeBöyle birşey var diyelim ki ,
Bunu size kim niye yapsın ki ?
Hani var mı şüphelendiğiniz birisi birileri .
Bana kalsa ben ınanmıyorum bu büyü işlerine .
Bunu Dumbledore bilir ve cozebilir ancak ona soralım
Nerden biliyon abla yanimizdamiydinAman ha, abinin mala nasıl çökerim diye gözünü hırs bürüdüğünü düşünme de, büyü falan düşün.
Terbiyeni topla önce. Zaten baba oğulun arası güllük gülistanlık değilmiş. Yüksek miktarda malla da önceden fena olmayan durum bir değildir. Parayı görünce herkes coşmuş. Tuhaf tuhaf şeylere kafa yormayın.Aç başka bi tarafınla dalga geç
Dumbledore hocama gerek yok. Bir finite incantatem buyusu butun buyuleri bozar evelallah.Bunu Dumbledore bilir ve cozebilir ancak ona soralim.
Tecrübe canım, tecrübe!Nerden biliyon abla yanimizdamiydin
Dumbledore hocama gerek yok. Bir finite incantatem buyusu butun buyuleri bozar evelallah.
Oo hocam “babam tapulari benim ustume yapsin” buyusu varsa alirim bir dalBende bu işlerin kitabi vardi oysa ama konu sahibi beni sinir etti. Yoksa hemen bozacaktim.