Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla yazı bende pek sevmiyorum ama deniz mevsimi oluncada sıcaklığa katlanıyorumMerhabalar hanımlar yaz sıcaklığı ile uğraşıyoruz valla hiç sevmem yaz mevsimini kış daha hoşuma gider
Deniz şehrinde olsaydım eğer herhalde en sevdiğim mevsim olurdu yazvalla yazı bende pek sevmiyorum ama deniz mevsimi oluncada sıcaklığa katlanıyorum
geçen seneye kadar hep Antalya daydım . Tüm hayatım orda geeçti ama sonra evlenmek üzere taşındım . Şuan mumla arıyorum sıcağına bile kurban olduğumun şehri Deniz var miss . Herşeye bedel .Deniz şehrinde olsaydım eğer herhalde en sevdiğim mevsim olurdu yaz
Norveçe bekleriz canım kış hic gitmiyoMerhabalar hanımlar yaz sıcaklığı ile uğraşıyoruz valla hiç sevmem yaz mevsimini kış daha hoşuma gider
Deniz varsa sıcak bile iyi gelir insana ama sularda olmak lazım her zamangeçen seneye kadar hep Antalya daydım . Tüm hayatım orda geeçti ama sonra evlenmek üzere taşındım . Şuan mumla arıyorum sıcağına bile kurban olduğumun şehri Deniz var miss . Herşeye bedel .
Nasıl oralarda yaşam hep çok merak etmisimdir kış çok güzel ya hep çok severim ama Norveç ayrı güzeldirNorveçe bekleriz canım kış hic gitmiyo
Nasıl tasinabilirim acaba orayaaaYani doğası havası manzarası gerçekten muhteşem ama hep soğuk yaz dönemi çok az bir ay gibi onda da efil efil giyinemiyorsun. Norveçliler alışık tabi. Mesela bizim
Petekler hala açık .
Eğitim iş vs. Yoksa çok zor hükümet biraz katı vize bile çok zor veriyorNasıl tasinabilirim acaba orayaaa
Bence gitsin o dövmenin olduğu yeri kol bacak neyse kestirip gelsin bana o derece sorun olurHoşlandığınız kişide eski sevgilisine ait dövme Soğumanıza neden olurmu...