- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.421
hahahahahahahValla çok yorucu oluyor nasıl bıktıysam hala canım istemiyor
Canım niye canını sıkıyon bazı bebeler geriden gelir 1-2 hafta bazıları önden gider.yumurtlaman geç oluşmuşturMoralim cok bozuk doktordan ciktim.kese cok kucuk hala.4+4 cikti kese.son adete gore tam 6 haftalik olmasi lazimdi.kesin sorun var aglaya aglaya eve gidiyorum
Yorul ay sonra dogurup kirkin cikincaya kadar yapamicanhahahahhaayy yorulur insan
Napim sen yigen sahibi olacan diye cilesini ben cekiyomnapıyosun kuzuş :)
Napim sen yigen sahibi olacan diye cilesini ben cekiyom
Evet ilk 8-10 hafta yasak dimi :)Yorul ay sonra dogurup kirkin cikincaya kadar yapamican
Aha bana dohtur yasak dedi ne pohh yicem bilmiyom
Napim sen yigen sahibi olacan diye cilesini ben cekiyom
He yaaa yasak dedinoldu kız dr ne dedi yasakmı dedi :)
ben de ovulasyon testi aldım internetten az önce gelince yapacağım ilk defa bakalım geç yumurtluyorum diye hissediyorum ama testle de tescilleyecem mi :) pik için atarım testlerimi artıkinşallah canım haber ver bana da bugün dr a gittim karından yumurta göremedi alttan bakmak lazım dedi bende müsait değilim dedim o zaman 14. gün gel dedi
ben de ovulasyon testi aldım internetten az önce gelince yapacağım ilk defa bakalım geç yumurtluyorum diye hissediyorum ama testle de tescilleyecem mi :) pik için atarım testlerimi artık
Ki zlar bugün tam 40 gün oldu ama ne gelen var ne de giden sadece sağ yumurtalığım çok ağrıyor ara ara
He yaaa yasak dedivurup oldureydi daha iyiydi
Benden ders al sen surekli yap emi bak sonra yasak deyiveriyolar
Evet canim adetten sonra 21.gun olmasi gerekirken 25.gun yumurtlama gerceklestikuzum ya sendeki durum geç döllenmemidir nedir
Kanda 11.gun 2.0 çıktı acaba yükselme olmusmudurkuzum ya sendeki durum geç döllenmemidir nedir
Merhaba kızlar benide aranıza alır mısınız
Kanda 11.gun 2.0 çıktı acaba yükselme olmusmudur
Hoşbuldum canımgel bacım gel :) hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?