- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.401
Hastane ozel gibi degil normal devlet hastanesi ama Tulay hanim ozellerin doktorlarina bin basarvalla soyledigin cok iyi oldu canm.bundan sonra ona gitmeye calisirim.bu taraftan hic memnun degilim.yenimahalleyi cok övüyorlar zaten özel gibi diyorlar.oyle mi gercekten
ovulasyon testleriyle takip etmeyi denedinmi canımselam hatunlar
dr a gittim 10. günüm
karından yumurta göremedi
14. gün gel dedi
gitmicem inat ettim olursa olur napim artık
ovulasyon testleriyle takip etmeyi denedinmi canım
Ona test deme akli basindan gidiyoovulasyon testleriyle takip etmeyi denedinmi canım
Dunde ben oyle agla agla harap oldum ama uzulme canim daha cok erken ilerleyen haftalarda one gecer tam haftasinda olur degisir o durumMoralim cok bozuk doktordan ciktim.kese cok kucuk hala.4+4 cikti kese.son adete gore tam 6 haftalik olmasi lazimdi.kesin sorun var aglaya aglaya eve gidiyorum
bende bu ay olmassa önümüzdeki ay onu denicem evet stres yapmamak lazımcanım ovu testleri benden sorulur o derece çok yaptım ben bir senedir
ama şuan yapmıyorum kafama taktıkça ters etki yapıyor sanki
ayy ciddimi bilmiyodummOna test deme akli basindan gidiyo
sakinn ol bi kaç gün sonra yine gidersin geç döllenmede böyle çıkabiliyorMoralim cok bozuk doktordan ciktim.kese cok kucuk hala.4+4 cikti kese.son adete gore tam 6 haftalik olmasi lazimdi.kesin sorun var aglaya aglaya eve gidiyorum
gecen hafta bugunku ultrasonda gs 4mm bu gunse 12.5mm olmus.kafam allak bullak.2 ke iliski oldu oda yumurtlama haftasinda nasil gec döllenme olma ihtimali varmiki.sakinn ol bi kaç gün sonra yine gidersin geç döllenmede böyle çıkabiliyor
Allah sanada yardim etsin canim.eger sorunluysa bu 3.cu kurtajim olcak cok uzuluyorum.Dunde ben oyle agla agla harap oldum ama uzulme canim daha cok erken ilerleyen haftalarda one gecer tam haftasinda olur degisir o durum
Ya ben napim bebek cok asagida dedi dusebilir dedi
Testlere para verme hergun yapin gitsin bedavabende bu ay olmassa önümüzdeki ay onu denicem evet stres yapmamak lazım
Gec dollenme de olabilir dun doktorum bana bazen dollenir gebelik olur ama anne rahmine ulasmasi zaman alir dedi sendede boyle bir durum olabilir.gecen hafta bugunku ultrasonda gs 4mm bu gunse 12.5mm olmus.kafam allak bullak.2 ke iliski oldu oda yumurtlama haftasinda nasil gec döllenme olma ihtimali varmiki.
Ins.dedigin gibidir canim sagol.Rabbim sanada yardim etsin.ins.Gec dollenme de olabilir dun doktorum bana bazen dollenir gebelik olur ama anne rahmine ulasmasi zaman alir dedi sendede boyle bir durum olabilir.
Benim bebegim rahim agzinda ilerleyen haftalarda yukari cikabilirde dusuk yapabilirsinde dedi
E büyümüş kese işte kuzum, sonuçta döllendiği zaman önemli değil migecen hafta bugunku ultrasonda gs 4mm bu gunse 12.5mm olmus.kafam allak bullak.2 ke iliski oldu oda yumurtlama haftasinda nasil gec döllenme olma ihtimali varmiki.
hahahahhaTestlere para verme hergun yapin gitsin bedava
Valla çok yorucu oluyor nasıl bıktıysam hala canım istemiyorhahahahhaayy yorulur insan
Dunde ben oyle agla agla harap oldum ama uzulme canim daha cok erken ilerleyen haftalarda one gecer tam haftasinda olur degisir o durum
Ya ben napim bebek cok asagida dedi dusebilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?