Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla soyledigin cok iyi oldu canm.bundan sonra ona gitmeye calisirim.bu taraftan hic memnun degilim.yenimahalleyi cok övüyorlar zaten özel gibi diyorlar.oyle mi gercekten
Hastane ozel gibi degil normal devlet hastanesi ama Tulay hanim ozellerin doktorlarina bin basar
Oglumda cok doktor gezdim ozel devlet muayehane ama tulay hanim gorduklerimin icinde ikinci gelir tavsiye ederim.Birinci gelen doktorun tayini cikti yok ankarada

selam hatunlar
dr a gittim 10. günüm
karından yumurta göremedi
14. gün gel dedi
gitmicem inat ettim olursa olur napim artık:işsiz:

Arkadaşlar benim testim, çok şükür, cok değişik bir gebelik oldu istiyordum ama beklemiyordum düzensizlik pko prolaktin vs Dr gidicem dua edin lütfen

Eklentiler

• IMG_20180719_094030-min-552x536.webp
    IMG_20180719_094030-min-552x536.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 34
Moralim cok bozuk doktordan ciktim.kese cok kucuk hala.4+4 cikti kese.son adete gore tam 6 haftalik olmasi lazimdi.kesin sorun var aglaya aglaya eve gidiyorum
Dunde ben oyle agla agla harap oldum ama uzulme canim daha cok erken ilerleyen haftalarda one gecer tam haftasinda olur degisir o durum
Ya ben napim bebek cok asagida dedi dusebilir dedi

gecen hafta bugunku ultrasonda gs 4mm bu gunse 12.5mm olmus.kafam allak bullak.2 ke iliski oldu oda yumurtlama haftasinda nasil gec döllenme olma ihtimali varmiki.
Gec dollenme de olabilir dun doktorum bana bazen dollenir gebelik olur ama anne rahmine ulasmasi zaman alir dedi sendede boyle bir durum olabilir.
Benim bebegim rahim agzinda ilerleyen haftalarda yukari cikabilirde dusuk yapabilirsinde dedi

Back
X