- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.441
canım meraba tanıdınmı beniCanım ben dün akşam adet oldum :) bugün eşim için randevu aldık bi ona baktırcaz. Ben gittim bikaç kez doktor sorun olmadığını söyledi bide eşime baktırcaz içimiz rahat etsin diye. Bu arada anladımki o silik çizgilere çok güvenmemek lazımmış
Olabilir sen hergun yapkızlar çok fazla akıntım var ya su gibi aka aka bitmedi
dr bugün baktı daha yumurta yok dedi çatladımı noldu bu erkenden
ayy olabilir akıntı yoğun oluyorkızlar çok fazla akıntım var ya su gibi aka aka bitmedi
Test yok mu test yakın olsaydık yollardim :)kızlar çok fazla akıntım var ya su gibi aka aka bitmedi
ayy olabilir akıntı yoğun oluyor
Test yok mu test yakın olsaydık yollardim :)
Olabilir sen hergun yap
Bazen vajinal ultrosan olmadan göremiyorlar canim sen yine degerlendir erken yumurtlama olabilircanım dr baktı bugün karından göremedi bişey çatlamış da olabilir ya da daha cok minikler o zaman bu akıntı neden anlamadım
Bazen vajinal ultrosan olmadan göremiyorlar canim sen yine degerlendir erken yumurtlama olabilir
Inşallah tutar canım hepimiz hamile kalırız kadınlar kulübü olarak toptan yumurtlayalimvalla bu ay hep değerlendiriyorum her günü
inşallah tutar
Inşallah tutar canım hepimiz hamile kalırız kadınlar kulübü olarak toptan yumurtlayalim
inşallah :)
Canım o zaman ovulasyon testi kullan ben öyle yaptım bu ayy burasi o kadar sıcak ki hiç cekilmiyor :):)Ay nası yorulmuyonuz kız ben valla ard arda olunca ölüyorum benimki de can sonuçtabide en sinir olduğum kıl tüy meselesi ondan iyice yıldım enerjimin yarısı onlardan arınmaya harcanıyo yazık oluyo
Canım o zaman ovulasyon testi kullan ben öyle yaptım bu ayy burasi o kadar sıcak ki hiç cekilmiyor :):)
Spermler ortalama 3 gün yaşıyor tutmuştur insallahevet bu ay kullandım zaten Ovü ama yumrtlamayı değerlendiremedik evde yatılı misafirimiz vardı diğer gün de eşim uyuyakaldıayın 8i ve 9unda T C eşit koyuluktaydı 10 unda yaptım silikleşti .Yani sanırım 10 unda çatladı. Ama biz ayın 9u ve 12 sinde birlikte olabildik. Yine de Zor ama imkansız değil dimi veya umut fakirin ekmeği de diyebiliriz
Spermler ortalama 3 gün yaşıyor tutmuştur insallah
10 temmuz da geldi damla damla kahve sinra pembe sonra gene kahveson adet tarihin ne canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?