- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
H.ğ canm inşallah olur 2. Bekletme fazla aramızda 1 gün var batlarimiz aynımeraba benim bat 10 temmuz 29 yaşındayım 22 aylık bi kızım var Allah bağışlasın 2.yi yapmaya karar verdik geçen ay olmadı inşallah bu ay olur :)
H ğ canm inşallah hayırlı gelir bu tipik bize sabırsızlıkla bendede var inşallah hamile kalırız kuzumMerhaba. Benim bu ay ilk denemem. Bat 14 ile 17 temmuz arası diyim. Belli olmuyor tam günü. Şimdiden heyecanlıyım ilk aydan olur inşallah eğer olmazsa nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok sabırsızımhakkımızda hayırlısı olsun
İnşallahH ğ canm inşallah hayırlı gelir bu tipik bize sabırsızlıkla bendede var inşallah hamile kalırız kuzum
H g tatlimmmm iyi ettin geldinBende geldim canım Bat 13 temmuz:))
Hanımlar herkes bat tarihini yazasın insallah temmuz uğurlu gelir rabbim ölçerse olur ol desin insallah yaşlar kaç kaç yıllık evlisiniz nerde yasiyosunuz kaç çocuğunuz var hem sohbet hem bat beklemek olsun buyrun topigime...
BAT TARİHLERİ
@Anneyimbenanne35 =9 temmuz
F fundacicegimm 10 temmuz
K Kisgunesim22 14 17 temmuz
H.g canmmmm uzer uzmezmi bizde her ay aynı negatifler kirmizilar istedigimiz için bizde çok yıprandık ama pes etmek yok tatlım olcak insallah allahın izniyle bende 2. Ve 3.ye hemen hamile kalmistim buda hemen olur sandik ama malesef 3 yıl doldu olmadi buarada nerdeyasiyosun canmbende geldim.. bat 7 temmuz
6 yılım dolacak evlilikte 4 yaşında bir oğlum var.. yaklaşık olarak 9 aydır 2.yi istiyoruz ama daha olmadi bekliyoruz bakalim.. inşallah daha da fazla beklemeyiz.. eşimle yıprandık resmen her ay kırmızıları görmek ikimizi de üzüyor..
ilk gebeliğimde hemen hamile kalmıştım ama şimdi çok bekletiyor bizi
H.g cnm bat tarihin ne tam olarak bende klmen kullndm 2 kere iğne vurldm ama iste yaramadjBen varım. Klomenle 3.ayim sadece geçen ay yumurtam büyüdu diğer aylar ya oluşmadı yada büyümedi. 15 gün sonra adetim geldiğinde iğneye gececegiz klomen tedavisini bitirdik
Temmuzun sonu canım 31 temmuz. Bende geçen yıl ise yaradı ama kaybettik bu yıl yaramadı canım .yumurtam oluşmadı yada buyumedi. Geçen ay 3 tane vardı ama hamile kalamadimH.g cnm bat tarihin ne tam olarak bende klmen kullndm 2 kere iğne vurldm ama iste yaramadj
Inşallah kalırsın bu sefer canmTemmuzun sonu canım 31 temmuz. Bende geçen yıl ise yaradı ama kaybettik bu yıl yaramadı canım .yumurtam oluşmadı yada buyumedi. Geçen ay 3 tane vardı ama hamile kalamadim
H.g canm insallah burası uğurlu gelir canm benim o güzle haberi burada verirsinGeldim canım bulduğum her topige kafamı sokuyorum ama 1 yıldır henüz ben hamimeyimmmmm kelimesini yazamadım. Geçen sene temmuzda bebek denemelerine başladık 1 yıldır olmuyor 29 yaşındayım hiç çocuğum yok Bende sabırla bekliyorum bat 13 temmuz
Merhaba canm h.g bn hiç kullanmadim ovu testlerden bilmem ki acaba ne zamanMerhaba ilk kez bu ay ovulosyon testi kullanacam qdetim 35 gunde bir...testi ne zaman kullanmaya baslamaliyim
Insallah bilen biri cikar doktorlar hicbir sorunun olmadığını söylüyorlar bakalım bu ay bunu deneyecek olur insallahMerhaba canm h.g bn hiç kullanmadim ovu testlerden bilmem ki acaba ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?