- 11 Temmuz 2018
- 16
- 11
- 8
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.381
3 ay korunma sonunda 2.ayda oldu seninde olur inş rabbim o acıları göstermesin çok zor süreçHayırlı olsun canımm bende nisanda kürtaj olmuştum bakalm ne zaman nasip olacak birdaha
Aminn kuzum hiçkimseye göstermesin, bizm daha ilk ay bakalım hayırlısı neyse o olsun3 ay korunma sonunda 2.ayda oldu seninde olur inş rabbim o acıları göstermesin çok zor süreç
Valla ediyorum kızlar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en yakın zamanda inşallah kızlar hep dualarımdasınızAminn kuzum , sen hamilesin artık dua et bol bol
Sevindim senin adina canim hayirlisi olsun ins.yukardakinde cizgi belliHahaha veririm insallah ya ama bak şimdi teste alttaki pazartesi olan ama ilk idrarala değil üstteki bu sabah ilk idrarla valla umutlandım bian koyulaşma yokmu sence kušmmmEki Görüntüle 2170311 Eki Görüntüle 2170311
Amin insallahİnşbu benim üçüncü kuzum olcak sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri rabbim aratmasın k
Yarın kan tahlili ver canim insllah guzel güzel haberler aliriz sendenDur kiz daha demeyelim bebisimmmm iyice belli olsun öyle ayyy valla iyice delirdidm heyecandan ya
Rabbim sesini duyar kabul eder insallahValla ediyorum kızlar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en yakın zamanda inşallah kızlar hep dualarımdasınız
Hayirli olsun canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah .Koyulaşmış mı kızlar bata 4 kaldı
Amin kuzucum inşallahHayirli olsun canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah .
Benimde 3 gündür leke olarak geliyordu bugün bitti ben regl oldum sandım bugün gelmeyince test yaptım pozitif çıktıSlm kizlar bu ay adet olmadim gibi damla damla kahve lekeler ve pembe lekeler sonrasında bitti simdide akıntı ve kahve geldi yumurtluyormuyum acaba erken ama kafam karisti 10 unda lekeler geldi 12 sinde kan verdim negatif 6 sinda en son ilişki oldu 6 günde cikarmi ki o günden bişey olsa kafam karisti bu akıntı ne manada onuda çözemedim
Maşallah cnm sağlıkla gelsin bebeğinBenimde 3 gündür leke olarak geliyordu bugün bitti ben regl oldum sandım bugün gelmeyince test yaptım pozitif çıktı
inşallah sağlıkla hamile kalırız bu ay aynen açık demekki sen iyi düşün iyi olsun her şey :)ayy inşallah canım ya, aynı şeyleri yaşamışız inşallah önümüzdeki ay ikimizde hayırlı haberler veririz.. benim tüplerimin ikisi de tıkalıydı.biri açıldı ameliyatta diğer de açılmış ama darmış tekrar tıkanabilirmiş. benim korkum tekrar tıkanmış olmasıydı. ama eğer kimsayal gebelik olduysa demekki tüp açık :)
ben de 9.gündeyim bugün 1 gün var aramızda inşallah bu ay olur :)ben oldum bitti 9. gündeyim
bakalım yumurtlamaya dogru gidiyoruz
Geç döllenme olmuş olabilir 6 sında ilişki olduysa atıyorum 7 8 gibi döllendiyse çıkmaz kandaSlm kizlar bu ay adet olmadim gibi damla damla kahve lekeler ve pembe lekeler sonrasında bitti simdide akıntı ve kahve geldi yumurtluyormuyum acaba erken ama kafam karisti 10 unda lekeler geldi 12 sinde kan verdim negatif 6 sinda en son ilişki oldu 6 günde cikarmi ki o günden bişey olsa kafam karisti bu akıntı ne manada onuda çözemedim
son adet tarihin ne canım?Slm kizlar bu ay adet olmadim gibi damla damla kahve lekeler ve pembe lekeler sonrasında bitti simdide akıntı ve kahve geldi yumurtluyormuyum acaba erken ama kafam karisti 10 unda lekeler geldi 12 sinde kan verdim negatif 6 sinda en son ilişki oldu 6 günde cikarmi ki o günden bişey olsa kafam karisti bu akıntı ne manada onuda çözemedim
ceza almış heraldeAnneyimbenanne35 n’aptın kan verdin mi
ben de 9.gündeyim bugün 1 gün var aramızda inşallah bu ay olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?