- 29 Nisan 2018
- 284
- 131
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.461
:) merhaba ama tanıyamadımcanım meraba tanıdınmı beni
Ay nası yorulmuyonuz kız ben valla ard arda olunca ölüyorum benimki de can sonuçtabide en sinir olduğum kıl tüy meselesi ondan iyice yıldım enerjimin yarısı onlardan arınmaya harcanıyo yazık oluyo
Evet evet istedigimizden degil bebis icinnapalım kuzum katlanıyoruz :)
herşey bebiş için :)
ben eski kullanıcımı acamadm bunu ywni açtm hani beraber aynı zamanda iğne olmustuk bat günlerimizi beraber hatta belirtilerimizi bile beraber yaşamıstk hatrladnzmı:) merhaba ama tanıyamadım
Aaa tamam hatırladım:) nasılsın ne alemdesin?? Var mı gelişmeben eski kullanıcımı acamadm bunu ywni açtm hani beraber aynı zamanda iğne olmustuk bat günlerimizi beraber hatta belirtilerimizi bile beraber yaşamıstk hatrladnzmı
:) iyiym canm tanıdın hemen malesef canm hamile değilim daha doktor 1 ay ara vermişti adetin 5. günü gel demişti bugun 5. günüm akşam kontrolüm var kontrollere devam işteAaa tamam hatırladım:) nasılsın ne alemdesin?? Var mı gelişme
Klomene devam mı ediyorsun? Valla benimde gelişmeler var bir kez daha başka doktora gittim doktor bana yumurtalıkların tertemiz dedi eşimi de sperm testine yolladım şükür onunda çokk iyi çıktı şuan kafam bomboş o konuda çalışmalara tam gaz devam. Bugün benimde beşinci günüm bu arada :):) iyiym canm tanıdın hemen malesef canm hamile değilim daha doktor 1 ay ara vermişti adetin 5. günü gel demişti bugun 5. günüm akşam kontrolüm var kontrollere devam işte
Yok canım klomen erşey bi aydır bıraktım iğneden sonra doktorum bu ay ara verelim dedi bekle beşinci gün gel demişti haziran 26 da adet oldum ama tatilde olduğumdan kontrole gidemedm zaten adetim kesik kesik geldi kahverengi gene sökülemedm zaten tatildeydimde bu ay temmuz 26 da olmam gerekirken 16 sında oldum 10 gün erken adet oldum ama söküldü sanırım gecen ay kesik gelmişti ya o yüzden rahim kalınlıgına bakacak sözde bakalmKlomene devam mı ediyorsun? Valla benimde gelişmeler var bir kez daha başka doktora gittim doktor bana yumurtalıkların tertemiz dedi eşimi de sperm testine yolladım şükür onunda çokk iyi çıktı şuan kafam bomboş o konuda çalışmalara tam gaz devam. Bugün benimde beşinci günüm bu arada :)
Oo bi düzensizlik olmuş sende benimde 20haziranda olmuştu 18 i bekliyordum 16sında oldu geçen ayda 3 gün önce gelmişti sanırım 2 aydır erken yumurtluyorum. Kaçta gidiceksin doktoraYok canım klomen erşey bi aydır bıraktım iğneden sonra doktorum bu ay ara verelim dedi bekle beşinci gün gel demişti haziran 26 da adet oldum ama tatilde olduğumdan kontrole gidemedm zaten adetim kesik kesik geldi kahverengi gene sökülemedm zaten tatildeydimde bu ay temmuz 26 da olmam gerekirken 16 sında oldum 10 gün erken adet oldum ama söküldü sanırım gecen ay kesik gelmişti ya o yüzden rahim kalınlıgına bakacak sözde bakalm
canım benim doktoru bılıosn 3 de randevm 7 -9 artık hangi saate olursa aksam giderim yani oldu oldu bırakcam artık ya sıkıldmOo bi düzensizlik olmuş sende benimde 20haziranda olmuştu 18 i bekliyordum 16sında oldu geçen ayda 3 gün önce gelmişti sanırım 2 aydır erken yumurtluyorum. Kaçta gidiceksin doktora
Ya gerçekten çok takmamak lazım. O kadar çok para akıttım ki doktorlara maddiyattan ziyade psikolojik olarak yıpranıyıruz ister istemez o yüzden katılıyorum sana oldu oldu yoksa da sall gitsin. Şimdiki bbat ne senincanım benim doktoru bılıosn 3 de randevm 7 -9 artık hangi saate olursa aksam giderim yani oldu oldu bırakcam artık ya sıkıldm
Normalde 25-26 oluyordum ama erken oldum temmuz 16 da oldum ama adetim baya geliyo 5. gün olmasına rağmen yoğun baya içimde birikmiş :) sökülüyor bakalm rahim duvarı kalınlığına bakacak kalınlık görmüştü ya para dökmek mesele değil bir problem olur onun için ugrasırsın neyse ama sorun yok hersey normal ama olmuyor zaten bugun doktorumla konussam sorun problem yok dysunuz ama her ay doktüğüm cektiğin şeyin hesapı yok ben ara vercem dicem bakalm ne dicek sonra eşimle oturp karar vericez ara mı verelim yoksa direk tüp bebek işine mi girelim diye bakalm akşam ola hayrolaYa gerçekten çok takmamak lazım. O kadar çok para akıttım ki doktorlara maddiyattan ziyade psikolojik olarak yıpranıyıruz ister istemez o yüzden katılıyorum sana oldu oldu yoksa da sall gitsin. Şimdiki bbat ne senin
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. En azından bi sorunumuz yok sadece zamanı var onu bekliyoruz belli ki bu ay beraber beklicez yine. Ben geçen ay çift çizgiyi gördüm nasıl sevindim anlatamam aaa sonra bi baktım kanama başladı :) o anlık sevinç bile güzeldi amaNormalde 25-26 oluyordum ama erken oldum temmuz 16 da oldum ama adetim baya geliyo 5. gün olmasına rağmen yoğun baya içimde birikmiş :) sökülüyor bakalm rahim duvarı kalınlığına bakacak kalınlık görmüştü ya para dökmek mesele değil bir problem olur onun için ugrasırsın neyse ama sorun yok hersey normal ama olmuyor zaten bugun doktorumla konussam sorun problem yok dysunuz ama her ay doktüğüm cektiğin şeyin hesapı yok ben ara vercem dicem bakalm ne dicek sonra eşimle oturp karar vericez ara mı verelim yoksa direk tüp bebek işine mi girelim diye bakalm akşam ola hayrola
aaa peki neden çift çizgi oldu ki peki iğne mi vurulmustun yoksaGüzel haberlerle gelirsin inşallah canım. En azından bi sorunumuz yok sadece zamanı var onu bekliyoruz belli ki bu ay beraber beklicez yine. Ben geçen ay çift çizgiyi gördüm nasıl sevindim anlatamam aaa sonra bi baktım kanama başladı :) o anlık sevinç bile güzeldi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?