Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende 29 yaşındayım 2,5 aylık evliyim bebek istiyoruz.Yalnız şöyle bir durum var benim 2.evliliğim ilk evliliğimde çok tedavi gördüm ama hamile kalamadım.Çeşitli sorunlar vardı hepsi için tedavi oldum en son 1 ay önce tekrar doktora gittim herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi.İnşallah hayırlısıyla hamile kalırız hepimiz

Kızlar az önce pantolon paçası keserken makasla elimi kestim:kızgın: paslı değildi. Aile hekimine ulaştım ilk hamileliğimde 3 doz tetanoz vurunmuşum en son dozu 2015 de vurunmuşum.aile hekimin hemşiresi gerek yok dedi.kendi dr uma yazdım o da gerek yok dedi ama içim rahat değil.makas paslı bile değildi ama gebelilteki hormonlar beni obsesif yapıyor zaten eccük vardı.doğurana kadar tımarhanelik olmam inşallah.:mad::rolleyes::KK42:

Ay nası yorulmuyonuz kız ben valla ard arda olunca ölüyorum benimki de can sonuçta :KK48: bide en sinir olduğum kıl tüy meselesi :KK43: ondan iyice yıldım enerjimin yarısı onlardan arınmaya harcanıyo yazık oluyo :sus:
Canım o zaman ovulasyon testi kullan ben öyle yaptım bu ayy burasi o kadar sıcak ki hiç cekilmiyor :):)

Canım o zaman ovulasyon testi kullan ben öyle yaptım bu ayy burasi o kadar sıcak ki hiç cekilmiyor :):)

evet bu ay kullandım zaten Ovü ama yumrtlamayı değerlendiremedik evde yatılı misafirimiz vardı diğer gün de eşim uyuyakaldı :olamaz::olamaz: ayın 8i ve 9unda T C eşit koyuluktaydı 10 unda yaptım silikleşti .Yani sanırım 10 unda çatladı. Ama biz ayın 9u ve 12 sinde birlikte olabildik. Yine de Zor ama imkansız değil dimi :KK28: veya umut fakirin ekmeği de diyebiliriz :KK71:

evet bu ay kullandım zaten Ovü ama yumrtlamayı değerlendiremedik evde yatılı misafirimiz vardı diğer gün de eşim uyuyakaldı :olamaz::olamaz: ayın 8i ve 9unda T C eşit koyuluktaydı 10 unda yaptım silikleşti .Yani sanırım 10 unda çatladı. Ama biz ayın 9u ve 12 sinde birlikte olabildik. Yine de Zor ama imkansız değil dimi :KK28: veya umut fakirin ekmeği de diyebiliriz :KK71:
Spermler ortalama 3 gün yaşıyor tutmuştur insallah

Back
X