- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
dogru soyluyosun cnm bnm.kımyasal gebelık hkk.bılgım yok açar mısın?bende dun bır ruya gordum.hastanede çalısıyormusum.yenı açılan özel bır hastane ılk calışmaya baslayan kısı benmısım doktormuydum neydım bılmıyorum..uzerımde yesıl onluk agzımda maske.sedyede uzanmısım dıger.ayaklarımı duvara dıkmısım dıger calısanların gelmesını beklıyorum..sonra bır bayan doktor bir hemsıre bırde erkek bı yetkılı gırıyor.oldugumuz bolum amelıyatthaneymış..sanra o erkek olan baana kalk hadı ameıyat baslıyor dıyor..erkek bı hasta gırıyor sedyede yatan.sonrasında o yetkılı erkek olan bana saydırıyo habıre sacımın boyuna laf edıyo en son .yanımda bda kızım varmıs oyle tatlı bısey kı 3 yaslarıda makası alıyo elını annecım ben duzeltırım saclarını dıyor ve omuz hızasında dumduz kesıyor sacımı?ya ne anlama gelıokı buu
Ben bide bu sefermeryem suresine başladım cnm soğan kürüyle beraber ayıptır sorması ama akıntın var mı benm hiç yok geçen ay incir kürüyle çörek otu bal kürü yapmıştım olmadı adette olmadım her zamanki gibi aöktürücüyle oldum bu seferde bunu deniyorum bakalım ama soğan kürü yapanların çoğunda akıntı çok oluyomuş bende hiç yok bide 4 gün önce falan kahverengi 3 damla lekem gelmiş soğandan mıdır acababenim üçüncü denemem bu ara verdik elimeizde olmadan şimdi başladık tekrar ama iki ay olmadı inşallah bu ay hep birlikte hamiş olcaz bende yapıyorum cnm soğan kürü yapıyorum
Ben bide bu sefermeryem suresine başladım cnm soğan kürüyle beraber ayıptır sorması ama akıntın var mı benm hiç yok geçen ay incir kürüyle çörek otu bal kürü yapmıştım olmadı adette olmadım her zamanki gibi aöktürücüyle oldum bu seferde bunu deniyorum bakalım ama soğan kürü yapanların çoğunda akıntı çok oluyomuş bende hiç yok bide 4 gün önce falan kahverengi 3 damla lekem gelmiş soğandan mıdır acaba
gülüm hemen etkisi olmuyo zaten akıntı olarak ama 3 damla lekelenmeyi bilmiyorum cnm seni yanlış yönlendirmeyim adete nekadar var yerleşme kanaması olmasın
İnş canm benm aklımada o geliyo ama yok diyorum soğandandır adetim 24 mayıs canm haftaya yani ümitlenmek istemiyorum ama damarlarımda çıktı deli gibi kasıklarımda batmada oluyo ma ben onu belirtiden saymıyorum artık :)
evet cnm bendede oluyor doktoryumusrtluyosun o sebepden demıstı bana akıntının ıcınde bazende camasıra ufak bır leke cok sevınmıstım :)
cnm hoşgeldin listemiz hayır getirsin inşallah:)
evet cnm bendede oluyor doktoryumusrtluyosun o sebepden demıstı bana akıntının ıcınde bazende camasıra ufak bır leke cok sevınmıstım :)[/QU OTE]
peki o kanamayi gordukten sonra ne kadar bi zaman icinde iliskiye girmem gerek.aydinlatirmisin?
Canım gördüğün gun girebilirsin çünkü catlamaya şahit oluyorsun:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne dedi doktorun canim .senin cocuk varmi hicBugün muayeneye doktorum yumurtaliklarima bakti
Ben bide bu sefermeryem suresine başladım cnm soğan kürüyle beraber ayıptır sorması ama akıntın var mı benm hiç yok geçen ay incir kürüyle çörek otu bal kürü yapmıştım olmadı adette olmadım her zamanki gibi aöktürücüyle oldum bu seferde bunu deniyorum bakalım ama soğan kürü yapanların çoğunda akıntı çok oluyomuş bende hiç yok bide 4 gün önce falan kahverengi 3 damla lekem gelmiş soğandan mıdır acaba
Canım şu an seninle aynı duyguları yaşıyorum. Kimyasal gebelik geçiriyorum.. Değerlerim düşüyor.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Üzme kendini çok ümitlenmiştim bende bugün uyudum uyandım abuk sabuk rüyalar gördüm. En son şiddetli bir yağmurdan kaçıyordumdaha fazla stres olmamak için kendimizi telkin etmeyi öğrenmemiz lazım..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar Merhaba. ..
Bugün ovulasyon testi aldim.
Sat 4 mayis.
Bugün baslamayacaktim yapmaya aslında eşim bi yap bakalım dedi dalgasina yaptim ve çift cizgiyi gordum.
Ben adet baslangicini mi yanlış hesapliyorum acaba. Ilk adet günü kahverengi lekelenmenin olduğu gunden mi baslamali yoksa adetin söktügu (kırmızı kanama) gunden mi baslamali?
Erken mi yumurtluyorum ben acaba?
Bu soruyu bende merak ediyorum yaa. Bilen varsa cevaplasn. Kırmızılarlamı hesaplycaz kahverengilerlem
Az önce ebe olan bi arkadasimla konuştum
Kahverengi lekelenmeden hesapla dedi
O zaman benim sat 2 mayis oluyor
Bugun de 14. Gun oluyor
Normal o zaman. ..
Kizlar Merhaba. ..
Sat 4 mayis.
Bugün baslamayacaktim yapmaya aslında eşim bi yap bakalım dedi dalgasina yaptim ve çift cizgiyi gordum.
Ben adet baslangicini mi yanlış hesapliyorum acaba. Ilk adet günü kahverengi lekelenmenin olduğu gunden mi baslamali yoksa adetin söktügu (kırmızı kanama) gunden mi baslamali?
Kizlar Merhaba. ..
Sat 4 mayis.
Kizlar Merhaba. ..
Sat 4 mayis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?