Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Hayır olsun canım benim. Aklıma ilk gelen sabırlı olman gerektiği o kız çocuğunun tüm pürüzleri temizleyerek yolunu aydınlatacağı oldu :)

Canım kimyasal gebelikte okuduğum kadarıyla embriyo rahime tutunamıyormuş. Çok ayrıntı da öğrenemedim. Bir arkadaşım 2yıldır 3. Ye yaşıyor. Ondan çok korktum. Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim üçüncü denemem bu ara verdik elimeizde olmadan şimdi başladık tekrar ama iki ay olmadı inşallah bu ay hep birlikte hamiş olcaz bende yapıyorum cnm soğan kürü yapıyorum
Ben bide bu sefermeryem suresine başladım cnm soğan kürüyle beraber ayıptır sorması ama akıntın var mı benm hiç yok geçen ay incir kürüyle çörek otu bal kürü yapmıştım olmadı adette olmadım her zamanki gibi aöktürücüyle oldum bu seferde bunu deniyorum bakalım ama soğan kürü yapanların çoğunda akıntı çok oluyomuş bende hiç yok bide 4 gün önce falan kahverengi 3 damla lekem gelmiş soğandan mıdır acaba

gülüm hemen etkisi olmuyo zaten akıntı olarak ama 3 damla lekelenmeyi bilmiyorum cnm seni yanlış yönlendirmeyim adete nekadar var yerleşme kanaması olmasın

gülüm hemen etkisi olmuyo zaten akıntı olarak ama 3 damla lekelenmeyi bilmiyorum cnm seni yanlış yönlendirmeyim adete nekadar var yerleşme kanaması olmasın

İnş canm benm aklımada o geliyo ama yok diyorum soğandandır adetim 24 mayıs canm haftaya yani ümitlenmek istemiyorum ama damarlarımda çıktı deli gibi kasıklarımda batmada oluyo ma ben onu belirtiden saymıyorum artık :)

kuzum bırak ozaman ne kalmış içme bekle adet zamanını olursa bebiş tekrar içmene gerek kalmaz yoksa adetten sonra tekrar başlarsın cnm

cnm hoşgeldin listemiz hayır getirsin inşallah:)

Amin canim hepimize ugur getirsin insallah :)

[/QUOTE] Merhaba canim aramiza hoşgeldin. Eklerin tabi ki listemiz uğur getirsin sanada. Biraz kendinden bahseder misin cnm?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Amin hepimize ugurlu olur insallah...Tabi canim bahsedeyim :) 27 yasindayim ogretmenim. 2 aydir cocuk icin ugrasiyoruz. Fazla bi zaman degil ama insan endiseleniyo bi sorun mu var acaba diye. Yarin 3. Gun hormon testlerini yaptiracagim. Olumsuz bisey cikmaz insallah. Bir de bu ay ovulasyon testi yapmayi dusunuyorum. Siparis verdim muhtemelen adetimin 8. Gunu gelir.hemen uygulamaya baslayacagiim.

samsung

Son düzenleme:
Hey millet selam bende soğan kürüne başladım iki gündür fakat akşam kaynatp bir bardak sabahta bir bardak içiyorum. Sabah işe gdyorumda gitmeden içiyorum soğuk.Geceden kaldığı için etkisi azalmaz dimi sabah kaynnatamıyorum işe gec kalrm diye..

Bugün muayeneye doktorum yumurtaliklarima bakti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yumurtalarinda catliyodur.adetimin ilk gununden
baslayip 10.gun ve 18. Gunler arasinda ic caamasirinda cok ama cok ince bir cizgi seklide bi kanama olur .bence oyle oldgu zamanlari degerlendir canim.sevgiler ve bol sanslar

Kizlar Merhaba. ..
Bugün ovulasyon testi aldim.
Sat 4 mayis.
Bugün baslamayacaktim yapmaya aslında eşim bi yap bakalım dedi dalgasina yaptim ve çift cizgiyi gordum.
Ben adet baslangicini mi yanlış hesapliyorum acaba. Ilk adet günü kahverengi lekelenmenin olduğu gunden mi baslamali yoksa adetin söktügu (kırmızı kanama) gunden mi baslamali?
Erken mi yumurtluyorum ben acaba?

Canım çok geçmiş olsun rabbşm tekrar yaşatmasın bende yenş kimyasal gebelik geçirdim 3gün oldu kanamam bitti artık 25gündür çok zor günler geçirdim sende en az üzüntüyle atlatırsın umarım

Bu soruyu bende merak ediyorum yaa. Bilen varsa cevaplasn. Kırmızılarlamı hesaplycaz kahverengilerlem

Bu soruyu bende merak ediyorum yaa. Bilen varsa cevaplasn. Kırmızılarlamı hesaplycaz kahverengilerlem

Az önce ebe olan bi arkadasimla konuştum
Kahverengi lekelenmeden hesapla dedi
O zaman benim sat 2 mayis oluyor
Bugun de 14. Gun oluyor
Normal o zaman. ..

Az önce ebe olan bi arkadasimla konuştum
Kahverengi lekelenmeden hesapla dedi
O zaman benim sat 2 mayis oluyor
Bugun de 14. Gun oluyor
Normal o zaman. ..

Sagol canm ya o zaman bende 7 mayısta olmuşum 8 mayısa hesaplamştm tekrar bakaym.

Bir de dün ilişki olmuştu
Bugün çift çizgiyi gördüm
Bugün tekrar mi olsun yoksa yarini mi beklemeliyim?

Bir de dün ilişki olmuştu
Bugün çift çizgiyi gördüm
Bugün tekrar mi olsun yoksa yarini mi beklemeliyim?

Canim ilk adet oldugun gunu ilk gun olarak sayiyosun .yani ilk kahverengi kanamayi ilk gun sayiyosun .bende ilk 5 mayista adet oldum ve benimde dun ovulasyon gunumdu.cunku yumurta catlayinca igne ucu kadar ince bir cizgi halinde ic camasirimda kan goruyorim ve anliyorum ki ovulasyon gunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…