- Konu Sahibi Whiteandblue
A bu arada unuttum cocugum yok ekim ayinda kimyasal gebelik geçirdim bende:')
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy canim kiyamam gecmis olsun.uzulmek yok kader Allahtandir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A bu arada unuttum cocugum yok ekim ayinda kimyasal gebelik geçirdim bende:')
Ayy canim kiyamam gecmis olsun.uzulmek yok kader Allahtandir
Öyle canım kısmet değilmiş hayırlısı böyle imiş bakalım bu ay ne olacak doktora corekotu karışımından bahsettim iyi yapıyorsun dedi
Kızlar ben geldim ne güzel sohbet etmişsiniz bende hiç anlamıyorum yumurtlama zamanını ve hala kırmızılar yok olsaydım en azından haziran ayında umutlanırdım
Canim çörek otu kullaniyorsun sende. Hep hafif bir bas agrin var mi?
Evet yaa agridikca siz aklıma geliyorsunuz geçenlerde yazmistiniz. hatta şuan sacimi açtım agridigi için arada benim agrim yükseliyor bile
Gel beraber olsun ben şuan Düzce'ye gidiyorum yoldayim sizle sohbette güzel oluyo ist yaşıyorum bu arada bende bilmiyordum bu işlerin içine girdim gireli yeni yeni öğreniyorum yumurtlamYi catlamayi:)))
Hayirli yolculuklar canim kazasiz belasiz git.insan basina gelmeyince bilmiyo catlamayi yumurtalmayi.mesela ben sadece tavuklar yumurtluyor diye biliyodum.halbuki bende yumurtluyormysum
Gel beraber olsun ben şuan Düzce'ye gidiyorum yoldayim sizle sohbette güzel oluyo ist yaşıyorum bu arada bende bilmiyordum bu işlerin içine girdim gireli yeni yeni öğreniyorum yumurtlamYi catlamayi:)))
Hayirli yolculuklar canim kazasiz belasiz git.insan basina gelmeyince bilmiyo catlamayi yumurtalmayi.mesela ben sadece tavuklar yumurtluyor diye biliyodum.halbuki bende yumurtluyormysum
Benim kardeşim istanbul da askerlik yapıyor cnm inşallah yaza gelecem sağ salim ulaşmak nasip olur inşallah bende adanada yım ben hep 14 gün katıyordum öyle biliyodum güzel aydınlatmışsınız tşkler evet burda sohbete doyum olmuyo
arkadaşlar bugun bütün hayallerim yıkıldı nasılda ümit etmiştim günümün geçmesi ile gittim kan testi yaptırdım dr.bna demezmi gebelik yok çok fena oldum o anda rapora baka kaldım sessizce çıktım ordan sokakta yürürken ağlamamak için dudaklarımı ısırdım dr bana strestende gecikme olabilir adet olamaman mevsımselde olabılır dedı.adet oldugumda 2.gunu gel aşılamaya baslıycaz dedı..iğne yapıcaklaar.çok cnm sıkkınn yaaaa...
canım ne zor bir acı yaşamışsın Rabbim sabrını da versin bir an önce dilerim, kucağın da boş kalmasın...
iyi düşünür inanırsan kötü şeyler olmaz arkadaşım, bence olumlu bak ve düşün.
ayyyy ben de hemen yapıyoprum o kadar çok abur cubur yiyorum ki yüzüm sivilce doldu stres yaptıkça tıkınıyorum yakında patlarım heralde..
Cok kararsiz kaldim bende bugun3. Gun baslasammi baslamasammi yada bi ay dahami sogan kuru yapsam( pfffff
çok sağolun kızlar...ben eşimede soylememiştim gunum gectı dıye 17 sınde regl olcam dedım suprız yapmak ıstemıstım..bana suprız oldu..ya daha dun bana sarıldı bi tane cocugumuz olsa mınıcık ellerıyle ellerımden tutsa burda kostursa dıye...sevınıyodum ona suprız yapcagım ıcınn..çok kotuyumm yaa
olur cnm benm eşim de biz mutfakta yemek hazırlarken ayağımızın altında koşturan ayağımıza dolanan bi çocuğumuz olsa diyodu oldu dediği gibi şimdi oğlan yanımızdan bi sn ayrılmıyor hiçbir iş yaptırmıyor sen istedin oldu hiç söylenme diye takılıyorum ben de eşime siz de bkaç yıl sonra koşturan çocuğa bakıp bugünleri gülerek hatırlıycaksınız ben inanıyorum hepimizin bebişleri olcak...
stresten cnm benm benm de adetlerim çok düzenlidir hiç şaşmaz ama ne zaman ki bebek demeye başladım her ay mutlaka farklı oluyor ya erken oluyor ya geçbugune kadar duzenlıydı cnm hep..28 gunde olurdumm.noldu bu ayy anlamadımmm..
soma faciası beni de çok sarstı bir de benm eşim madenci, ama yeraltında çalışmıyor olayı biz daha derinden hissedip takip ediyoruz ama ne fayda keşke yapacaklarımız söyleyeceklerimiz geri getirse onları içim sızlıyor kaç gündür kafam takılmış durumda ağlayıp duruyorum kendimi o eşlein yerine koymaya çalışıyorum çok kötü hissediyorum Allahım sabır versin o ailelere...soma nın yasına boğuldum giremiez oldum. çok sarstı beni bu olay.. iyiyim canım bat ı bekliyorum 4 gözle ama heyecan yapmadan :)
alemsin ya:)))Hayirli yolculuklar canim kazasiz belasiz git.insan basina gelmeyince bilmiyo catlamayi yumurtalmayi.mesela ben sadece tavuklar yumurtluyor diye biliyodum.halbuki bende yumurtluyormysum
ben de evlendiğimiz ilk zamanlar çocuk istiyoruz ama ilişkiden sonra koşturuyorum banyoya sonra bir arkdşla tel.de konuşuyoruz o da diyor ki kız mantıken onların içinde kalması lazım ne kalkıyosun ayağa ben bir yılı öyle geçirdim düşünsene:))) Allahtan kk var da öğreniyoruz
Evet yaa agridikca siz aklıma geliyorsunuz geçenlerde yazmistiniz. hatta şuan sacimi açtım agridigi için arada benim agrim yükseliyor bile
Benim kardeşim istanbul da askerlik yapıyor cnm inşallah yaza gelecem sağ salim ulaşmak nasip olur inşallah bende adanada yım ben hep 14 gün katıyordum öyle biliyodum güzel aydınlatmışsınız tşkler evet burda sohbete doyum olmuyo
Aynen ilk defa duydugumda cok utanmistim doktorum bana sakasina sen yumurtluyosuuun diye uzatmisti çok garibime gitmisti ogunku tepkisi suan benim dilimde ise pelesenk oldu artık unutmak bu planlari yapmamak istiyorum off offf
Evliy Cnm düzce de keş var mi baciimm
Hayirli teskereleri olsun cnm BN de İst dayim benim kardeşim de yeni gitti manisa merkeze. Senin kardesin nerde
Hayirli teskereler olsun inşallah canım bana doktorum iki adetin tam ortasi dedi 28gunde bir ise 14 30gunde bir ise15yumos günüymüş:)oyle örnek verdi kendi kedimi yeni yeni tanıyorum artık
Sağol canım benim sanada hatta hepimizede hayırlı bebişler