Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

her zaman tıkır tıkır olan adet bebek istemeyle birlikte 2-3 gün gecikmeye başlıyor, aslında bunu biz yapıyoruz, tuttu mu tutmadı mı, yumurtladım mı yumurtlamadım mı acaba hamilemiyim derken kendimizi gerip geciktiriyoruz. keşke yapamasak ama hele hele son hafta resmen şafak sayıyorum her adetimde...

aynen yaaa benim bir keresinde 10 gün gecikti test yaptım 3 kez negatif hırsımdan oturup ağladım sinirler desen tavan yapmış regl geciktikçe sinirlerim iyice yıpranıyor vara yoğa öfkeleniyorum
aslında biz yapıyoruz ama çevre baskısı da çok anne baba kayınvalide konu komşu tanıdık herkes arkadaşlar dostlar ister istemez baskı kuruyor biz de sağlıklıyız neden olmuyor paniğine kapılıyoruz biz paniğe kapıldıkça gecikiyor geciktikçe paniğe kapılıyoruz ay ne fena durum

ben bugün aldım negatifi, :KK34:
görene kadar korkuyon gördükten sonra geçiyor zaten, korkunun ecele faydası yok...

Memleketteyiz şu anda. Evde olsam dayanamaz yapmistim şimdiye. Pazartesiye kadar bekleyip olmazsa hala test yapacağım.

ya ınsanın moralı çok bozuluyor ama ya hamileysen degilsende doktora gıdersn neden gecıkıyor dıye ay benım 5 gun gecse bırsuru test yapmıştım şimdiye :KK1:

canım ne zor bir acı yaşamışsın Rabbim sabrını da versin bir an önce dilerim, kucağın da boş kalmasın...
iyi düşünür inanırsan kötü şeyler olmaz arkadaşım, bence olumlu bak ve düşün.

ayyyy ben de hemen yapıyoprum o kadar çok abur cubur yiyorum ki yüzüm sivilce doldu stres yaptıkça tıkınıyorum yakında patlarım heralde..

ben ben ben

ben şu an regliyim ama baktım hesapladım 7 haziranda adet olcam ya da inş olmıycam:)))

yaaaa benim oğlumda alerji var öksürüp duruyor
bende de eşimde de alerji problemi var az da olsa...
eee cildim mahvoldu saç.larım dökülüyor
peki biz ailece nasıl kullanıcaz bu çörekotunu hepimiz bal çörekotu tarçın karışımı mı yiyeceğiz biliyor musun cnm ya

cnm ben hamile kaldığım ay reglimden bir iki hafta önce kahverengi bir akıntım olmuştu ama hiç umursamamıştım ben nasılsa hiç hamile kalamıyordum:) meğer hamileymişim ona da yerleşme kanaması deniyormuş. ama birçok nedeni olabilir inş hamilesindir.

ben de bu ay hep sol yanımda acı hissettim benm de çok ağrım olmaz anca üşüttüm mü karnım çok ağrır bu ay adetimin 3. günü de ağrım oldu ben de anlayamadım neden ki ben de soğan kürü yaptım ondan mı acep

bir arkadaşım vardı karnı burnundayken tanışmıştım onunla drlar daha bekarken ona çocuğu olamayacağını söylemişler ama eşi öyle ısrar etmiş ki evlenmişler sonra da arkadşaım dr a gitmiş dr da ona ilişki esnasında ve sonrasında ayaklarını 20 dk kadar dikmesini sonra da sağ yanına yatıp cenin pozisyonunda yatmasını söylemiş o ay bir sürü yatılı misafirler gelmiş gitmiş bir kere yapabilmiş arkadaşım dr un dediğini ve bingo o ay hamile kalmış....
acaba bizim de bu ay sola mı yatmamız lazım ki mantığı ne bunun

ben adetin 4. günündeyim ya bugün mı başlasak ama bikaç farklı topiğe baktım 3-4-5. gün ne zaman isterseniz olabiliyor deniyor

ay ne kadar hoş bir davranış ya tablo da çok güzel elif ismi de inş bi an önce bi elifiniz olur sizin de:)

ben 4. günündeyim başlasam mı acep

Memleketteyiz şu anda. Evde olsam dayanamaz yapmistim şimdiye. Pazartesiye kadar bekleyip olmazsa hala test yapacağım.

canım ne zor bir acı yaşamışsın Rabbim sabrını da versin bir an önce dilerim, kucağın da boş kalmasın...

ayyyy ben de hemen yapıyoprum o kadar çok abur cubur yiyorum ki yüzüm sivilce doldu stres yaptıkça tıkınıyorum yakında patlarım heralde..

cnm ille sana test yaptıracağız:)) karbonata sabah idrarı dök köpürürse bebiş var demekmiş........

ben ben ben

ben şu an regliyim ama baktım hesapladım 7 haziranda adet olcam ya da inş olmıycam:)))

peki biz ailece nasıl kullanıcaz bu çörekotunu hepimiz bal çörekotu tarçın karışımı mı yiyeceğiz biliyor musun cnm ya

cnm ben hamile kaldığım ay reglimden bir iki hafta önce kahverengi bir akıntım olmuştu ama hiç umursamamıştım ben nasılsa hiç hamile kalamıyordum:) meğer hamileymişim ona da yerleşme kanaması deniyormuş. ama birçok nedeni olabilir inş hamilesindir.

ben de bu ay hep sol yanımda acı hissettim benm de çok ağrım olmaz anca üşüttüm mü karnım çok ağrır bu ay adetimin 3. günü de ağrım oldu ben de anlayamadım neden ki ben de soğan kürü yaptım ondan mı acep

bir arkadaşım vardı karnı burnundayken tanışmıştım onunla drlar daha bekarken ona çocuğu olamayacağını söylemişler ama eşi öyle ısrar etmiş ki evlenmişler sonra da arkadşaım dr a gitmiş dr da ona ilişki esnasında ve sonrasında ayaklarını 20 dk kadar dikmesini sonra da sağ yanına yatıp cenin pozisyonunda yatmasını söylemiş o ay bir sürü yatılı misafirler gelmiş gitmiş bir kere yapabilmiş arkadaşım dr un dediğini ve bingo o ay hamile kalmış....

ben adetin 4. günündeyim ya bugün mı başlasak ama bikaç farklı topiğe baktım 3-4-5. gün ne zaman isterseniz olabiliyor deniyor

ay ne kadar hoş bir davranış ya tablo da çok güzel elif ismi de inş bi an önce bi elifiniz olur sizin de:)

Valla cnm benmde kafam karisti biriside yapmayin yazmis

arkadaşlar bugun bütün hayallerim yıkıldı nasılda ümit etmiştim günümün geçmesi ile gittim kan testi yaptırdım dr.bna demezmi gebelik yok çok fena oldum o anda rapora baka kaldım sessizce çıktım ordan sokakta yürürken ağlamamak için dudaklarımı ısırdım dr bana strestende gecikme olabilir adet olamaman mevsımselde olabılır dedı.adet oldugumda 2.gunu gel aşılamaya baslıycaz dedı..iğne yapıcaklaar.:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:çok cnm sıkkınn yaaaa...

ben ben ben

Cok kararsiz kaldim bende bugun3. Gun baslasammi baslamasammi yada bi ay dahami sogan kuru yapsam:KK43:( pfffff:KK43:

canım üzülme nolur hepimiz aynı üzüntüleri yaşıyoruz ama bizim de bebişlerimiz olacak toparla kendini hadii

Yapma canım lütfen rabbim bizi bizden daha iyi biliyor hayırlı zamanda olucak inş

Canım benim sakın üzülme sonra sohbet ederiz ama üzme kendini lütfen

cnm üzülmek yok yola devam haziranda gebe olacağız inşallah........

çok sağolun kızlar...ben eşimede soylememiştim gunum gectı dıye 17 sınde regl olcam dedım suprız yapmak ıstemıstım..bana suprız oldu..ya daha dun bana sarıldı bi tane cocugumuz olsa mınıcık ellerıyle ellerımden tutsa burda kostursa dıye...sevınıyodum ona suprız yapcagım ıcınn..çok kotuyumm yaa:KK43::KK50::KK50:

arkadaşlar bugun bütün hayallerim yıkıldı nasılda ümit etmiştim günümün geçmesi ile gittim kan testi yaptırdım dr.bna demezmi gebelik yok çok fena oldum o anda rapora baka kaldım sessizce çıktım ordan sokakta yürürken ağlamamak için dudaklarımı ısırdım dr bana strestende gecikme olabilir adet olamaman mevsımselde olabılır dedı.adet oldugumda 2.gunu gel aşılamaya baslıycaz dedı..iğne yapıcaklaar.:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:çok cnm sıkkınn yaaaa...

Allah'tan ümit kesılmez Rabbım nasıp etsın tez zamanda :KK43: ama umutsuzluga kapılma lutfen nasıp olacaktır elbet inan, neden asılama yasınız kac veya ne kadar zmandır ıstıyorsunuz bebek

şubatta aynı şeyleri yaşadım rabbim nasip etmemiş daha.kendini üzme strese girme lütfen cnmn......

çok sağolun kızlar...ben eşimede soylememiştim gunum gectı dıye 17 sınde regl olcam dedım suprız yapmak ıstemıstım..bana suprız oldu..ya daha dun bana sarıldı bi tane cocugumuz olsa mınıcık ellerıyle ellerımden tutsa burda kostursa dıye...sevınıyodum ona suprız yapcagım ıcınn..çok kotuyumm yaa:KK43::KK50::KK50:

kuzum benim kıyamam sana ama hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah o mutlu haberi veririz allahın izniyle bu ay az sitres et bide kanda 0.0 mı çıktı onu merak ettim

X