canım ne zor bir acı yaşamışsın Rabbim sabrını da versin bir an önce dilerim, kucağın da boş kalmasın...
iyi düşünür inanırsan kötü şeyler olmaz arkadaşım, bence olumlu bak ve düşün.
ayyyy ben de hemen yapıyoprum o kadar çok abur cubur yiyorum ki yüzüm sivilce doldu stres yaptıkça tıkınıyorum yakında patlarım heralde..
ben ben ben
ben şu an regliyim ama baktım hesapladım 7 haziranda adet olcam ya da inş olmıycam:)))
yaaaa benim oğlumda alerji var öksürüp duruyor
bende de eşimde de alerji problemi var az da olsa...
eee cildim mahvoldu saç.larım dökülüyor
peki biz ailece nasıl kullanıcaz bu çörekotunu hepimiz bal çörekotu tarçın karışımı mı yiyeceğiz biliyor musun cnm ya
cnm ben hamile kaldığım ay reglimden bir iki hafta önce kahverengi bir akıntım olmuştu ama hiç umursamamıştım ben nasılsa hiç hamile kalamıyordum:) meğer hamileymişim ona da yerleşme kanaması deniyormuş. ama birçok nedeni olabilir inş hamilesindir.
ben de bu ay hep sol yanımda acı hissettim benm de çok ağrım olmaz anca üşüttüm mü karnım çok ağrır bu ay adetimin 3. günü de ağrım oldu ben de anlayamadım neden ki ben de soğan kürü yaptım ondan mı acep
bir arkadaşım vardı karnı burnundayken tanışmıştım onunla drlar daha bekarken ona çocuğu olamayacağını söylemişler ama eşi öyle ısrar etmiş ki evlenmişler sonra da arkadşaım dr a gitmiş dr da ona ilişki esnasında ve sonrasında ayaklarını 20 dk kadar dikmesini sonra da sağ yanına yatıp cenin pozisyonunda yatmasını söylemiş o ay bir sürü yatılı misafirler gelmiş gitmiş bir kere yapabilmiş arkadaşım dr un dediğini ve bingo o ay hamile kalmış....
acaba bizim de bu ay sola mı yatmamız lazım ki mantığı ne bunun
ben adetin 4. günündeyim ya bugün mı başlasak ama bikaç farklı topiğe baktım 3-4-5. gün ne zaman isterseniz olabiliyor deniyor
ay ne kadar hoş bir davranış ya tablo da çok güzel elif ismi de inş bi an önce bi elifiniz olur sizin de:)
ben 4. günündeyim başlasam mı acep
Cok kararsiz kaldim bende bugun3. Gun baslasammi baslamasammi yada bi ay dahami sogan kuru yapsam
( pfffff