• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canim yumurtalarinda catliyodur.adetimin ilk gununden
baslayip 10.gun ve 18. Gunler arasinda ic caamasirinda cok ama cok ince bir cizgi seklide bi kanama olur .bence oyle oldgu zamanlari degerlendir canim.sevgiler ve bol sanslar
Saoll canm valla değerlendirmeye çalıştım Ama hayırlısı tabi bakalım haftaya belli olucak zaten

Canim ilk adet oldugun gunu ilk gun olarak sayiyosun .yani ilk kahverengi kanamayi ilk gun sayiyosun .bende ilk 5 mayista adet oldum ve benimde dun ovulasyon gunumdu.cunku yumurta catlayinca igne ucu kadar ince bir cizgi halinde ic camasirimda kan goruyorim ve anliyorum ki ovulasyon gunum.

Bunu bilmiyodum
Neyse test sayesinde ogrendim yumurtlama olacağını
Bu gece mi ilişki olmali yarın mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu bilmiyodum
Neyse test sayesinde ogrendim yumurtlama olacağını
Bu gece mi ilişki olmali yarın mi

Esra hocam siz bu geceyi degerlendirin kesinlikle.ama lutfen kafaniza pek takmamaya calisn .iliski esnasinda cocuk yapma olayini akliniza bile getirmeyin sakin.yoksa insan gercekten psikolojik olarak sanki sirf cocuk.olsun diye iliski iskenceye donusuyo.birde iliskiden sonra sakin ayaga kalkmayin.belinizin altina bir yastik koyup ayaklarinizida havaya kaldirarak yarim saat bekleyin.hatra dus almayi bile sabaha birakin.iki gunde bir defa iliskiye girin.her gun iliski oluraa esinizin sperm kalitesi bozulur.bir hafta devam edin.bol sanslar .sevgiler

Esra hocam siz bu geceyi degerlendirin kesinlikle.ama lutfen kafaniza pek takmamaya calisn .iliski esnasinda cocuk yapma olayini akliniza bile getirmeyin sakin.yoksa insan gercekten psikolojik olarak sanki sirf cocuk.olsun diye iliski iskenceye donusuyo.birde iliskiden sonra sakin ayaga kalkmayin.belinizin altina bir yastik koyup ayaklarinizida havaya kaldirarak yarim saat bekleyin.hatra dus almayi bile sabaha birakin.iki gunde bir defa iliskiye girin.her gun iliski oluraa esinizin sperm kalitesi bozulur.bir hafta devam edin.bol sanslar .sevgiler

Evet öyle yapıyorum...
Artık gerisi Allahin takdiri...

Canım çok geçmiş olsun rabbşm tekrar yaşatmasın bende yenş kimyasal gebelik geçirdim 3gün oldu kanamam bitti artık 25gündür çok zor günler geçirdim sende en az üzüntüyle atlatırsın umarım

Canım benim çok sağol kanamam da yok. Hala içimde olduğunu düşününce..
Çok uzun sürdü mü canım kanaman normal adet kadar mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim cnm.iyi kii var sınızz..tabii ki halimize binlerce kez şükürler olsun....çok hırçınlastım bugunlerde..umudumuz yoktu demek yanlıs olur..bir parça umut kırıntısı bizlerı buraya toparlayann..o umut içimizde olmasa bu ugras bu caba nıye olsun..herkes umudu için çabalıyor.Allah'ım haziran ayında yüzümüzü güldürsünn cnm..aşılamayla ilgili net bilgin var mı canlı olarak anlatan bı tanıdıgın..yanı faydası ne kadar olumlulugu var.

CNN iki akrabam sebepsiz kisirlikla asilamayla oldu. Yumurta oluştuğunda spermi enjekte ediyor yumurtaya. Zor bir durum yok acikcasi bende esinle koustugumdabu ay da olmazsa asilama yaptiralim dedi. Oğlum büyüyor zaman geçiyor. Zaten 9 ay karninda tasiyacaksin. Rabbim inşallah bu ay yüzümuze bkr cumlemizin.

Ne dedi doktorun canim .senin cocuk varmi hic

Bende 9ay oldu istiyorum yumurtlamam sali gunu gibi olur dedi sali tekrar gidicem ona göre gün verecek bide catlamaya yardimci catlatma iğnesi bana yumurtaliklarimi gosterdi ben sag ve solda birer tane var sanıyordum megersem binlerce oluyomus ama hepsi gelismiyomus bunuda ogrendim:)

Bende 9ay oldu istiyorum yumurtlamam sali gunu gibi olur dedi sali tekrar gidicem ona göre gün verecek bide catlamaya yardimci catlatma iğnesi bana yumurtaliklarimi gosterdi ben sag ve solda birer tane var sanıyordum megersem binlerce oluyomus ama hepsi gelismiyomus bunuda ogrendim:)

A bu arada unuttum cocugum yok ekim ayinda kimyasal gebelik geçirdim bende:')

kızlaaar ben de katıldım aranıza. bugün kan tahlili yaptırdım maalesef negatif. haziranda Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallh.

kızlaaar ben de katıldım aranıza. bugün kan tahlili yaptırdım maalesef negatif. haziranda Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallh.

Aminn canım hepimize inşallah sen ne kadardır istiyorsun hiç bebişin varmi

Aminn canım hepimize inşallah sen ne kadardır istiyorsun hiç bebişin varmi

Allah bağışlasın 3 yaşında bir oğlum var canım. mayıs ilk denememdi. ama çok faal geçiremedim bu ayı böyle bir sonuç bekliyordum zaten.

Allah bağışlasın 3 yaşında bir oğlum var canım. mayıs ilk denememdi. ama çok faal geçiremedim bu ayı böyle bir sonuç bekliyordum zaten.

Allah size bagislasin canım daha yeniymissin enkisa zamanda iyi haberler aliriz topikce inşallah:)

Tatlim benim sakn uzme kendini.zaten uzmek gibi bir luksunde yoj :-). uzulmek yok uleeen :-) haydi gulumseyin bi bakim bu bir rica degil emirdir.kqfaya takmak fakan yok

Hiiiccc canini skmavseninde dedigin gibi Allahin elinde hersey bol bol dua et ama sakin umidini kesme.Rabbin seni unutmaz

Evet canım aynen buyuklerimiz in dediği gibi yiyecek ekmeği varsa geliyor herşey bahane

Tatlim benim sakn uzme kendini.zaten uzmek gibi bir luksunde yoj :-). uzulmek yok uleeen :-) haydi gulumseyin bi bakim bu bir rica degil emirdir.kqfaya takmak fakan yok

Evet doğru söylüyorsun üzülmek yok yola devam:)))

Back