• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Merhaba canim bahsettigin olay benimde gectigimiz ay basima geldi. Yumurtlama doneminden birkac gjn sonra aksama kadar alt karin bolgemde kasilmalar oldu ve ogun 2 damla kadar kahverengi lekelenme yasadim iki kez gebelik yasadim ama ilk kez basima boyle birsey geldi bende yerlesme falan sanip sevindim ama ne yazikki regl oldum belkide kist falan vardi patladi diye dusunuyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm sağol cvbın için bende kist olsa ondan şüphelenirdim ama yerleşme değilse de çatlama kanaması oldu diye düşünüyorum hiç aklıma gelmezdi çocukla sınanacağım rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inş.

0.1 çıktı cnm :(

Anladım gülüm üç veya ondan yükseği bi kaç gün içinde yükseliyordu ama sıfır yükselmiyor cnm üzme tatlı canını bu herkez çaba göstersin inşallah birbirimize sevinçli haberler verecez hep dua et kuzum sitres yapma illaki olacak çok şükür ciddi bir rahatsızlığın yok ama uygun zamanı bekliyo hazirana odaklan hepimiz mutlu ve hamis olacaz cnm

Yasında genc iregl tarıhlerınız duzenlımı pekı,üzülmeyın demekle olmuyor ama bıraz daha sabır arkadasım Rabbım sesını duyacaktır elbet kucagını bos bırakmayacaktır.

bugune kadar duzenlıydı cnm hep..28 gunde olurdumm.noldu bu ayy anlamadımmm..

Anladım gülüm üç veya ondan yükseği bi kaç gün içinde yükseliyordu ama sıfır yükselmiyor cnm üzme tatlı canını bu herkez çaba göstersin inşallah birbirimize sevinçli haberler verecez hep dua et kuzum sitres yapma illaki olacak çok şükür ciddi bir rahatsızlığın yok ama uygun zamanı bekliyo hazirana odaklan hepimiz mutlu ve hamis olacaz cnm

ben korkmaya basladım artık ya aşılama da da olmazsa ya sonrası tup bebek ondada olmazsa...çok korkuyorummm.

KıZlar merhaba benide aranıZa alır mısınız bat 24 mayıs 1 olumsuz aşılamam varr ve pcos var bende 1 yılı geçti isteyeli rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

arkadaşlar bugun bütün hayallerim yıkıldı nasılda ümit etmiştim günümün geçmesi ile gittim kan testi yaptırdım dr.bna demezmi gebelik yok çok fena oldum o anda rapora baka kaldım sessizce çıktım ordan sokakta yürürken ağlamamak için dudaklarımı ısırdım dr bana strestende gecikme olabilir adet olamaman mevsımselde olabılır dedı.adet oldugumda 2.gunu gel aşılamaya baslıycaz dedı..iğne yapıcaklaar.:43::43::43::43::43::43::43::43:çok cnm sıkkınn yaaaa...

Bitanemm cnm üzülmek yok herşeyin hayırlısı. Bu topiğe geşdiğinde umudun yoktu zaten. Şimdi moral bozmal yok bak ne guzel dr un aşılama yapıcaz demiş çözümü olan sorunlarımız olsun canım. Bende bu ay olmazsa aşılama yaptırcam özelde. Sıkıntı stres yapma bitanem. Şükredelim eşkülerimiz yanımızda ve biz sağlıklıyız. Ne kanser hastaları var çocuk hasretiyle yanan. Ne kadınlar var yumurtalıkları olmayan. Şükürler olsun ki ayaktayoz sağlıklıyız canım. Rabbim herşeyin hayırlısını verir merak etme. Bu ay aşılamayla inşallah hamile olacaksın canım. Buna
Nan asla ümitsizliğe kapılm kendini yıpratma tatlım. Biz senin yanındayız. Birbirimizi tanımasakta amacımız birbirimize iyi günde de kötü günde de destek olmak. Yılmamak usanmamak şükrederek yolumuza devam etmek. İnşallah herşey bugünden çok daha güzel olacak.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sağolun kızlar...ben eşimede soylememiştim gunum gectı dıye 17 sınde regl olcam dedım suprız yapmak ıstemıstım..bana suprız oldu..ya daha dun bana sarıldı bi tane cocugumuz olsa mınıcık ellerıyle ellerımden tutsa burda kostursa dıye...sevınıyodum ona suprız yapcagım ıcınn..çok kotuyumm yaa:(:50::50:

Canım şu an seninle aynı duyguları yaşıyorum. Kimyasal gebelik geçiriyorum.. Değerlerim düşüyor.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Üzme kendini çok ümitlenmiştim bende bugün uyudum uyandım abuk sabuk rüyalar gördüm. En son şiddetli bir yağmurdan kaçıyordum :( daha fazla stres olmamak için kendimizi telkin etmeyi öğrenmemiz lazım..

ben korkmaya basladım artık ya aşılama da da olmazsa ya sonrası tup bebek ondada olmazsa...çok korkuyorummm.

kuzum bitanem daha çok erken umutsuzluga kapılman 1.5 yıl olmuş bak sana ben bişey anlatim

benim bi müşterim vardı 2 yıl olmuyodu onunda hiç bişeyi yoktu tedavi tedavi olmadı doktor kocanla birlikte gel demiş muane etmiş eşine korunma numarası yap ama korunma demiş ( yani prezertifi yırt demiş) kadınada bu ay korunuyorsunuz öbür ay kesin hamile kalacan rahim dinlensin demiş ve kadın o ay sitresine girmemiş korunuyoruz diye hamile kaldı bi oğlu oldu allahım esirgesin geçen yanıma geldiler dünyalar tatlısı dicem sen şimdiden olmucagı çagırıyon daha çok erken neçe 4 yıl olmuyanlar var onlar napsın sen öyle demekle kolaya kaçıyosun olacak de hergün dua et ve kürlerdende kullan ummadıgın anda rabbim yüzünü güldürür inşallah

KıZlar merhaba benide aranıZa alır mısınız bat 24 mayıs 1 olumsuz aşılamam varr ve pcos var bende 1 yılı geçti isteyeli rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bitanemm cnm üzülmek yok herşeyin hayırlısı. Bu topiğe geşdiğinde umudun yoktu zaten. Şimdi moral bozmal yok bak ne guzel dr un aşılama yapıcaz demiş çözümü olan sorunlarımız olsun canım. Bende bu ay olmazsa aşılama yaptırcam özelde. Sıkıntı stres yapma bitanem. Şükredelim eşkülerimiz yanımızda ve biz sağlıklıyız. Ne kanser hastaları var çocuk hasretiyle yanan. Ne kadınlar var yumurtalıkları olmayan. Şükürler olsun ki ayaktayoz sağlıklıyız canım. Rabbim herşeyin hayırlısını verir merak etme. Bu ay aşılamayla inşallah hamile olacaksın canım. Buna
Nan asla ümitsizliğe kapılm kendini yıpratma tatlım. Biz senin yanındayız. Birbirimizi tanımasakta amacımız birbirimize iyi günde de kötü günde de destek olmak. Yılmamak usanmamak şükrederek yolumuza devam etmek. İnşallah herşey bugünden çok daha güzel olacak.

Çok teşekkür ederim cnm.iyi kii var sınızz..tabii ki halimize binlerce kez şükürler olsun....çok hırçınlastım bugunlerde..umudumuz yoktu demek yanlıs olur..bir parça umut kırıntısı bizlerı buraya toparlayann..o umut içimizde olmasa bu ugras bu caba nıye olsun..herkes umudu için çabalıyor.Allah'ım haziran ayında yüzümüzü güldürsünn cnm..aşılamayla ilgili net bilgin var mı canlı olarak anlatan bı tanıdıgın..yanı faydası ne kadar olumlulugu var.

Canım şu an seninle aynı duyguları yaşıyorum. Kimyasal gebelik geçiriyorum.. Değerlerim düşüyor.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Üzme kendini çok ümitlenmiştim bende bugün uyudum uyandım abuk sabuk rüyalar gördüm. En son şiddetli bir yağmurdan kaçıyordum :( daha fazla stres olmamak için kendimizi telkin etmeyi öğrenmemiz lazım..

dogru soyluyosun cnm bnm.kımyasal gebelık hkk.bılgım yok açar mısın?bende dun bır ruya gordum.hastanede çalısıyormusum.yenı açılan özel bır hastane ılk calışmaya baslayan kısı benmısım doktormuydum neydım bılmıyorum..uzerımde yesıl onluk agzımda maske.sedyede uzanmısım dıger.ayaklarımı duvara dıkmısım dıger calısanların gelmesını beklıyorum..sonra bır bayan doktor bir hemsıre bırde erkek bı yetkılı gırıyor.oldugumuz bolum amelıyatthaneymış..sanra o erkek olan baana kalk hadı ameıyat baslıyor dıyor..erkek bı hasta gırıyor sedyede yatan.sonrasında o yetkılı erkek olan bana saydırıyo habıre sacımın boyuna laf edıyo en son .yanımda bda kızım varmıs oyle tatlı bısey kı 3 yaslarıda makası alıyo elını annecım ben duzeltırım saclarını dıyor ve omuz hızasında dumduz kesıyor sacımı?ya ne anlama gelıokı buu

hoş geldin gülüm sefalar getirdin :16::16::16::16: inşallah saglıklı hamişlerin olur
Çokkk saol canm benim inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimize ama her ay her ay bu bejleyişler çok zor bu ay ben soğan kürü yapıyorum belki kislerden kurtulurum diye sen ne zmandır istiyosun acaba

dogru soyluyosun cnm bnm.kımyasal gebelık hkk.bılgım yok açar mısın?bende dun bır ruya gordum.hastanede çalısıyormusum.yenı açılan özel bır hastane ılk calışmaya baslayan kısı benmısım doktormuydum neydım bılmıyorum..uzerımde yesıl onluk agzımda maske.sedyede uzanmısım dıger.ayaklarımı duvara dıkmısım dıger calısanların gelmesını beklıyorum..sonra bır bayan doktor bir hemsıre bırde erkek bı yetkılı gırıyor.oldugumuz bolum amelıyatthaneymış..sanra o erkek olan baana kalk hadı ameıyat baslıyor dıyor..erkek bı hasta gırıyor sedyede yatan.sonrasında o yetkılı erkek olan bana saydırıyo habıre sacımın boyuna laf edıyo en son .yanımda bda kızım varmıs oyle tatlı bısey kı 3 yaslarıda makası alıyo elını annecım ben duzeltırım saclarını dıyor ve omuz hızasında dumduz kesıyor sacımı?ya ne anlama gelıokı buu

Canm merhaba rüyan hayırlara çıkaın inş ama ben çok etkilendim Anlamı hakkında bişey diyemicem ama belki bebişin oluck ve o senin bütün acılarını sıkıntılarını unutturucak gerçi hamile misin değil misin hiç bilmiyorum okuyamadım daha önceki yaZılanları
Rabbim gönlüne göre versin inş

Çokkk saol canm benim inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimize ama her ay her ay bu bejleyişler çok zor bu ay ben soğan kürü yapıyorum belki kislerden kurtulurum diye sen ne zmandır istiyosun acaba

benim üçüncü denemem bu ara verdik elimeizde olmadan şimdi başladık tekrar ama iki ay olmadı inşallah bu ay hep birlikte hamiş olcaz bende yapıyorum cnm soğan kürü yapıyorum

Çok teşekkür ederim cnm.iyi kii var sınızz..tabii ki halimize binlerce kez şükürler olsun....çok hırçınlastım bugunlerde..umudumuz yoktu demek yanlıs olur..bir parça umut kırıntısı bizlerı buraya toparlayann..o umut içimizde olmasa bu ugras bu caba nıye olsun..herkes umudu için çabalıyor.Allah'ım haziran ayında yüzümüzü güldürsünn cnm..aşılamayla ilgili net bilgin var mı canlı olarak anlatan bı tanıdıgın..yanı faydası ne kadar olumlulugu var.
Canm merhaba ben bi tane aşılama atlattım doktorum ikincisine geçelim dedi hatta tüp bebeğe geçelim demişti ben istememiştim ikinci aşılamadanda vaZgeçtim aşılama da aynı ilişki gibi canm yumurtlama günün ilaçlarla ayarlanıyo çatlatılıyo yumurtan sonra eşinden alınan soerm sana enjekte ediliyo yani benim doktorum ilişkiden farksız olduğunu söylüyodu hep tutma oranı da tabi herkese göre değişiyo ama %10 civrı olması lazım mesela benimşe birlikte yapıran bi arkadaş üçüzlerine hamile kalmıştı yani onun tutmuştu benim tutmadı inş aşılama da sana aracı olur ve bebişine kavuşursun:)

Back