- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
- Konu Sahibi Whiteandblue
dogru soyluyosun cnm bnm.kımyasal gebelık hkk.bılgım yok açar mısın?bende dun bır ruya gordum.hastanede çalısıyormusum.yenı açılan özel bır hastane ılk calışmaya baslayan kısı benmısım doktormuydum neydım bılmıyorum..uzerımde yesıl onluk agzımda maske.sedyede uzanmısım dıger.ayaklarımı duvara dıkmısım dıger calısanların gelmesını beklıyorum..sonra bır bayan doktor bir hemsıre bırde erkek bı yetkılı gırıyor.oldugumuz bolum amelıyatthaneymış..sanra o erkek olan baana kalk hadı ameıyat baslıyor dıyor..erkek bı hasta gırıyor sedyede yatan.sonrasında o yetkılı erkek olan bana saydırıyo habıre sacımın boyuna laf edıyo en son .yanımda bda kızım varmıs oyle tatlı bısey kı 3 yaslarıda makası alıyo elını annecım ben duzeltırım saclarını dıyor ve omuz hızasında dumduz kesıyor sacımı?ya ne anlama gelıokı buu
Hayır olsun canım benim. Aklıma ilk gelen sabırlı olman gerektiği o kız çocuğunun tüm pürüzleri temizleyerek yolunu aydınlatacağı oldu :)
Canım kimyasal gebelikte okuduğum kadarıyla embriyo rahime tutunamıyormuş. Çok ayrıntı da öğrenemedim. Bir arkadaşım 2yıldır 3. Ye yaşıyor. Ondan çok korktum. Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi