- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
kızlar bende aranıza katılabilir miyim?
aşkın meali yusuf ile züleyhayı okuyorum otobiyografi seviyorum daha çok bilgi alabileceğim kitaplardan hoşlanıyorum:)tabi ki canım hoşgeldin bakalım
ne tür kitaplar seversin, şu an ne okuyosun,
aşkın meali yusuf ile züleyhayı okuyorum otobiyografi seviyorum daha çok bilgi alabileceğim kitaplardan hoşlanıyorum:)
vayy harikasın yaa melikeben hiç gelemem otobiyografiye bu ara ben romanlara taktım işte nisan ayında kişisel gelişime ağırlık vercem biraz
gökçe arkadaşımız listeye ismini ekler, kitaplara başlayıp bitirdikçe buraya yaz, yorumlarını da bekliyoruz okuduğun kitaplar hakkında:13:
tabiikide yazarım sınavım vardı uzun zamandır kitap okuyamıyordum kitap okumaya susadım resmen :)
hele ben o kadar çok ara verdim ki okumaya, şubat ortasında başladım tekrar ve mart ayında tam 6 kitap okudum, şubattakilerle beraber 8 kitap ediyo işte
ve gerçekten dikkat dağınıklığım yok oldu diyebilirim:13:
tabikiiii hoşgeldin bacımkızlar bende aranıza katılabilir miyim?
aşkın meali yusuf ile züleyhayı okuyorum otobiyografi seviyorum daha çok bilgi alabileceğim kitaplardan hoşlanıyorum:)
ekliyorum jesmincim tamamvayy harikasın yaa melikeben hiç gelemem otobiyografiye bu ara ben romanlara taktım işte nisan ayında kişisel gelişime ağırlık vercem biraz
gökçe arkadaşımız listeye ismini ekler, kitaplara başlayıp bitirdikçe buraya yaz, yorumlarını da bekliyoruz okuduğun kitaplar hakkında:13:
bir başladı pir başladı ama jesmincikhele ben o kadar çok ara verdim ki okumaya, şubat ortasında başladım tekrar ve mart ayında tam 6 kitap okudum, şubattakilerle beraber 8 kitap ediyo işte
ve gerçekten dikkat dağınıklığım yok oldu diyebilirim:13:
kullanıcı adı | okuduğu kitap sayısı | halen okumakta olduğu kitap |
mina13 | 2 | yüreğim seni çok sevdi |
yeteramabukadar | 2 | kalbim seni sevdi |
yasemin_a | 5 | şamda bir türk gelin piruze |
sudenazy | 2 | ALLAH |
ecrinx | - | hz.Aişe |
kgokce | 4 | Şah&Sultan |
ayberk_ece | - | ufak şeyleri dert etmeyin |
hopefor | ||
elab | aşk | |
melikea123 | - | aşkın meali yusuf ile züleyhayı |
evet canım gerçekten çok etkilendim, o kadar ki artık kendi ilişkime bile şüpheyle bakar oldum Allah esirgesin, bi solukta okumak derler ya 450 sayfa kitap 3 günde bittiiyi okumalar bayan peggy
hoşgeldin bacımmmKızlar bende ayda 4-5 kitap okuyorum genelde benide listenize alırmısınız
hoşgeldin bacımmmneler okursun ne edersin yazarsan eklerim bacım iyi okumalar
peggy bacım ekliyommmm seni :) iyi okumalar alexandre dumas ın monte kristo kontunu okumuştum lisedeyken gayet akıcıydıHoşbulduk. Roman okuyorum.Aşk, polisiye, gerilim hoşuma gidebilecek her türlü romanı okurum.
Mart ayında; Mükemmel Koca-Lısa Gardner, Asma Pansiyon-Işıl Şenol, Ateş ve Buz-Julıe Garwood ve Kamelyalı Kadın-Alexandre Dumas (50 sayfa kaldı bitiyor.) okudum.
bravooooooooooo bacımmmmmmmmmm tebrikler iyi okumalarKitabım bitti ... Kızlar yeni kitabımı henüz belirlemedimmm. Ama hemen başlamak istiyorummmm
kullanıcı adı | okuduğu kitap sayısı | halen okumakta olduğu kitap |
mina13 | 2 | yüreğim seni çok sevdi |
yeteramabukadar | 2 | kalbim seni sevdi |
yasemin_a | 5 | şamda bir türk gelin piruze |
sudenazy | 3 | ALLAH (bittti) |
ecrinx | - | hz.Aişe |
kgokce | 4 | Şah&Sultan |
ayberk_ece | - | ufak şeyleri dert etmeyin |
hopefor | ||
elab | aşk | |
melikea123 | - | aşkın meali yusuf ile züleyhayı |
bayan peggy | 3-4 | Kamelyalı kadın |