Bütün kızlar toplandık, okumaya başladık.

tabi ki canım hoşgeldin bakalım
ne tür kitaplar seversin, şu an ne okuyosun,
aşkın meali yusuf ile züleyhayı okuyorum otobiyografi seviyorum daha çok bilgi alabileceğim kitaplardan hoşlanıyorum:)

aşkın meali yusuf ile züleyhayı okuyorum otobiyografi seviyorum daha çok bilgi alabileceğim kitaplardan hoşlanıyorum:)

vayy harikasın yaa melike ben hiç gelemem otobiyografiye bu ara ben romanlara taktım işte nisan ayında kişisel gelişime ağırlık vercem biraz
gökçe arkadaşımız listeye ismini ekler, kitaplara başlayıp bitirdikçe buraya yaz, yorumlarını da bekliyoruz okuduğun kitaplar hakkında:13:

Son düzenleme:

tabiikide yazarım sınavım vardı uzun zamandır kitap okuyamıyordum kitap okumaya susadım resmen :)

tabiikide yazarım sınavım vardı uzun zamandır kitap okuyamıyordum kitap okumaya susadım resmen :)

hele ben o kadar çok ara verdim ki okumaya, şubat ortasında başladım tekrar ve mart ayında tam 6 kitap okudum, şubattakilerle beraber 8 kitap ediyo işte
ve gerçekten dikkat dağınıklığım yok oldu diyebilirim:13:

bende artık test çözmekten ne kadar vakit bulursam kitap okuyacağım okumayınca çok büyük eksiklik yaşıyorum :)

tebrikler bacımmm:) yeni kipatının adı nedir bacım anlayamadım cuma yazcan galiba??? ekleyek birikmesin[/QUOTE]

Yeni kitabının adı Allah. 200 sayfa kadar cumaya bitirmek hedefimmmm

kızlar bende aranıza katılabilir miyim?
tabikiiii hoşgeldin bacım şimdiden iyi okumalar bacım

sanırımmmmmmmbu eser otobiyografi olarak gayet akıcı olsa gerek... iyi okumalar bacım ekliyorum listeye

ekliyorum jesmincim tamam

bir başladı pir başladı ama jesmincik
bu arada melikea123 bacım öğrencimisin test çözmekden bahsedince özelce sormak istedim

kullanıcı adıokuduğu kitap sayısıhalen okumakta olduğu kitap
mina132yüreğim seni çok sevdi
yeteramabukadar2kalbim seni sevdi
yasemin_a5şamda bir türk gelin piruze
sudenazy2ALLAH
ecrinx-hz.Aişe
kgokce4Şah&Sultan
ayberk_ece-ufak şeyleri dert etmeyin
hopefor
elabaşk
melikea123-aşkın meali yusuf ile züleyhayı
kızlar şimdilik listeyi bu şekilde oluşturdum... varsaa düzeltmemi istediğniz bir şey yazın.... görüşürüz...

iyi okumalar

evet canım gerçekten çok etkilendim, o kadar ki artık kendi ilişkime bile şüpheyle bakar oldum Allah esirgesin, bi solukta okumak derler ya 450 sayfa kitap 3 günde bitti iyi okumalar bayan peggy

Teşekkür ederim yaseminA'cım, sanada iyi okumalar...

Kızlar bende ayda 4-5 kitap okuyorum genelde benide listenize alırmısınız

hoşgeldin bacımmm neler okursun ne edersin yazarsan eklerim bacım iyi okumalar

Hoşbulduk. Roman okuyorum.Aşk, polisiye, gerilim hoşuma gidebilecek her türlü romanı okurum.
Mart ayında; Mükemmel Koca-Lısa Gardner, Asma Pansiyon-Işıl Şenol, Ateş ve Buz-Julıe Garwood ve Kamelyalı Kadın-Alexandre Dumas (50 sayfa kaldı bitiyor.) okudum.

Kitabım bitti ... Kızlar yeni kitabımı henüz belirlemedimmm. Ama hemen başlamak istiyorummmm

peggy bacım ekliyommmm seni :) iyi okumalar alexandre dumas ın monte kristo kontunu okumuştum lisedeyken gayet akıcıydı
Kitabım bitti ... Kızlar yeni kitabımı henüz belirlemedimmm. Ama hemen başlamak istiyorummmm
bravooooooooooo bacımmmmmmmmmm tebrikler iyi okumalar

sudenazy3ALLAH (bittti)
ecrinx-hz.Aişe
kgokce4Şah&Sultan
hopefor
elabaşk
bayan peggy3-4Kamelyalı kadın
kızlar şimdilik listeyi bu şekilde oluşturdum... varsaa düzeltmemi istediğniz bir şey yazın.... görüşürüz...

iyi okumalar
]

Kamelyalı Kadın akşam bitti kızlar. Mutlu sonla bitmeyen güzel bir aşk hikayesi. Sabah Tim Weaver'in Ölüm Patikası'na başladım.

sudenazy3ALLAH (bittti)
ecrinx-hz.Aişe
kgokce4Şah&Sultan
hopefor
elabaşk
bayan peggy3-4Ölüm Patikası

iyi okumalar

noldu canım yaaa niye bi süre engellendinn...mesaj bile yollanmıyone zaman dönceksin acaba

enerjim çalındıı

kitabım bitti.canan tan yüreğim seni çok sevdi.
bugün kitap almaya gidicem.alınca yazarım yeni kitabımı.