heyyyyyyyyyyy nereye gidicen almaya kitap de bakalım minacımmmm[sıze=3]kitabım bitti.canan tan yüreğim seni çok sevdi.[/sıze]
[sıze=3]bugün kitap almaya gidicem.alınca yazarım yeni kitabımı.[/sıze]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyyyyyyyyyyy nereye gidicen almaya kitap de bakalım minacımmmm[sıze=3]kitabım bitti.canan tan yüreğim seni çok sevdi.[/sıze]
[sıze=3]bugün kitap almaya gidicem.alınca yazarım yeni kitabımı.[/sıze]
noldu canım yaaa niye bi süre engellendinn...mesaj bile yollanmıyone zaman dönceksin acaba
enerjim çalındıı
heyyyyyyyyyyy nereye gidicen almaya kitap de bakalım minacımmmm
SELAMM BACIMMM nasılsınnn?
iyim ben merak etmeee sen nasılsın gitttiğin dersler nasıl gidiyor bakalım??? kipatlarla aran nasıl?? es eseee kocaman selamlarrr bacım
evet peggy ben de çok beğendim, 50 sayfam falan kaldı ama bitmesin istiyorumyaseminA nın okuduğu Sana İhtiyacım Var'ı daha önce okumuştum. Çok güzel. Bu arada Alev Alev bitti. Sana Soyundum'a başladım. 200 sayfa okudum şimdilik güzel beğendim.
İMZA KIZIN kitabı çok güzel. DEBBIE MACOMBER adlı yazarın küçük mucizeler kitabının serisini tavsiye ederim.
ben de başlayacağım o seriye en kısa zamanda inşallah, bikaç arkadaşım tavsiye etti
çok güzel kitaplar. Bayanlar için özellikle süper...
neyi okuyalım canım hangisini öneriyorsun...
senin kitap okumaya vaktin olmuyor canım