Bütün kızlar toplandık, okumaya başladık.

noldu canım yaaa niye bi süre engellendinn...mesaj bile yollanmıyo:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:ne zaman dönceksin acaba:KK50::KK50::KK50:

enerjim çalındıı:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

SELAMM BACIMMM nasılsınnn?
iyim ben merak etmeee sen nasılsın gitttiğin dersler nasıl gidiyor bakalım??? kipatlarla aran nasıl?? es eseee kocaman selamlarrr bacım

bu ayın ilk kitabı, erdal demirkıran- azrailin secde ettiği adam, şu an 250. sayfadayım 3 4 gündür okuyorum, 100. sayfaya kadar sıkıldım ama şimdi iyi gidiyor gibi:KK31::KK31:

SELAMM BACIMMM nasılsınnn?
iyim ben merak etmeee sen nasılsın gitttiğin dersler nasıl gidiyor bakalım??? kipatlarla aran nasıl?? es eseee kocaman selamlarrr bacım

iyi olmana sevindimmm canımm,bende iyiyim senden haber aldım daha iyi oldummm :KK16::KK16::KK16:benim kipatda bitti ama sen gelince yenisini yazarımm:KK19::KK19::KK19::KK1::KK1::KK1:

dersler iyi fena değil hepsine giremesemde arada takılıyorum öylee:)))

es es dende sana kocamaaannnn selamlarrr:KK19::KK19::KK19:

Son düzenleme:
Ölüm patikası bitti kızlar. Çok iyi bir gerilimdi. Şimdi bir aşk kitabı okumak lazım. Akşama kütüphaneme bakıyım, hangisine başlayacağımı yazarım size..

Lında Howard - Alev Alev kitabına başlıyorum kızlar. Bu arada bitirdiğim kitapların yorumlarını, yazarlarını okumak isterseniz bloğumda hepsi mevcut...

Azrailin secde ettiği adam bitti , farklı bi kitaptı,ama hoşuma gitti, din hakkındaki kalıplaşmış düşünceleri yok eden bi kitap:KK34: aklınızı gerçeğe açan bi kitap:KK34:
sırada bi aşk romanı olucak ama daha karar veremedim:KK6:

nisan ayının ikinci kitabı: sana ihtiyacım var- judith mcnauhty :KK76:
70 sayfa okudum, akıcı ve güzel şu ana kadar:KK55:

ken grimwood sil bastan kitabını bitirdim. cok guzel bir kitap. klasik bir hikaye deil. tavsiye ederm.

yaseminA nın okuduğu Sana İhtiyacım Var'ı daha önce okumuştum. Çok güzel. Bu arada Alev Alev bitti. Sana Soyundum'a başladım. 200 sayfa okudum şimdilik güzel beğendim.

İMZA KIZIN kitabı çok güzel. DEBBIE MACOMBER adlı yazarın küçük mucizeler kitabının serisini tavsiye ederim.

Kızlar Sana Soyundum'u bitirdim şimdi. Güzel ama 50 tona çok benzetilmiş. Neyse, Sende Kendimi Buldum'a başlıycam yarın. Yorumları daha iyi bunun bakalım. Bu ara bayağı hızlı okudum kızlar...

Son düzenleme:
bende okumak istiyorum ama sadece istiyorum bunun için çaba yok aldığım kitap 2-3 sayfadan fazla gtmeden bekliyo rafda bunu nasıl başarıyosunuz banada biraz tüyo verseniz kızlar ne iiyi olur öğretmen olduğuma utanıyoorum ya kitap oku diye çocuklara baskı kuruyorum bi bilseler okumadığımı :KK43:

senin kitap okumaya vaktin olmuyor canım:KK43:

doğru dedin onu sözde buraya ders kitaplarımı getirip çalışacaktım evdeki kımıl kurdundan vakit bulamıyorumki bekliyoruz çido teyzoşu gelsinde bişeyler yapalım diye,bu gün parka çıkarız belki hava güzel.