Bütün kızlar toplandık, okumaya başladık.

kullanıcı adıokuduğu kitap sayısıhalen okumakta olduğu kitap
mina131her şey seninle başlar
yeteramabukadar2kalbim seni sevdi
yasemin_a2morgan rice nin vampir
sudenazy1aklından bir sayı tut
ecrinx-hz.Aişe
kgokce3bir çift yürek
ayberk_ece-ufak şeyleri dert etmeyin
hopefor
kızlar şimdilik listeyi bu şekilde oluşturdum... varsaa düzeltmemi istediğniz bir şey yazın.... görüşürüz...

iyi okumalar

bacım bende seni göremiyom ben hep buralardayım benim msn açılmıyo bilgisi olan varsa bana

bi anlatsın

bacım bende seni göremiyom ben hep buralardayım benim msn açılmıyo bilgisi olan varsa bana

bi anlatsın
listeyi yaptım bacımmmm... bakarsın düzeltmeler varsa düzelteyim .... görüşelim inşlh bacım.... ben yoktum bayadır evet... senin durumlar nasıl alıştınmı herşeye :)

gece-i şerifleriniz hayrolsun efeemmm

gökçem eline sağlık,listemiz dolar inş.:) bu arada ben kaçak göçek takılıyorummmisafirlerim var:))hepinizi öpüyorumm keyifli okumalar

gece-i şerifleriniz hayrolsun efeemmm

gökçem eline sağlık,listemiz dolar inş.:) bu arada ben kaçak göçek takılıyorummmisafirlerim var:))hepinizi öpüyorumm keyifli okumalar
sizlerinde hayırlı olsun geceleri gündüzleri efendim....

es es e kucak dolusu selamalr sevgiler....
sizin evde hotel hilton sanarsammm... amma çok misafirin olyor be ecrinimmmmmm.... tamam sen kaçak köçek takıl bize yinede görüşürz...

iyi okumalar

aminnn cümlemizin inş.:)

bu sıra çok şükür misafirlerim sevdiklerim var yanımda(misafirde sayılmazlar annemler:))ama uzak olunca böyle misafir gibi oluyor:))

Es es den de sana kucak dolusu sevgi ve selamlar

canım mesnevi dersleri topiğini çok sevdim.katılmak isterim ama siz ilerdesiniz nasıl olucak?bir de mesnevi alıcam hangi tercümeyi önerirsin?araştırdım en çok amil çelebioğlu ve şefik can ın tercümeleri tercih ediliyor.şefik can 6 ciltlik, daha anlaşılır ve detaylı imiş fiyatı 75 tl.amil çelebioğlu tek cilt diğeine göre daha az anlaşılr ve 35 tl ne dersin hangisini alıyım?

serinin 2. kitabı da bitti , şimdi aldatılmışa geçtim 3. kitap
bugün bi de roman aldım çok etkileyici geldi gerçek bi hikayeymiş adı piruze: şamda bir türk gelin
ona başlıcam seri bitince

aminnn cümlemizin inş.:)

bu sıra çok şükür misafirlerim sevdiklerim var yanımda(misafirde sayılmazlar annemler:))ama uzak olunca böyle misafir gibi oluyor:))

Es es den de sana kucak dolusu sevgi ve selamlar
ecrincimmm hadi iysin anneciğini aldın yanınaaaa oh oh oh tadını çıkar bacım... esese ve sizlere aleyküm selamlar diyorum bacım

topiğimizi çok sevdiysen al herhangi bir yayından mesnevi ve katıl.....zaten bendekide öyle 6 ciltlik bir yayın değil...
bendekide süre yayınlarının tek ciltlik mesnevisi....
hatta orayada yazmıştım bakarsan iyi olurrrr bir başka arkdşmızda resmini koymuştu yaklaşık 698sayfa gibi bişey dilide çok zor değilde içindeki anlam benim açımdan zor... merak etmeeee çok ileride değilizzz kızlarla okumuyoz adeta çalışıyozzz yetişirsin....
92.sayfadayım 100 bilene olamadım düşün
bekelriz minacım....
:) gel ne olursan ol gel misaliiiiiiiii hangisini alıp okuyacaksan oku diyorum bacım

serinin 2. kitabı da bitti , şimdi aldatılmışa geçtim 3. kitap
bugün bi de roman aldım çok etkileyici geldi gerçek bi hikayeymiş adı piruze: şamda bir türk gelin
ona başlıcam seri bitince
hadi bakalımmmmmm bu vampir hikayeleri hızlı gitti bacım.... harikasın...

şamda bir türk gelini hikayesinide geçen hafta ntv de yada cnn türkde mi ne programda tanıtırlarken konuşurlarken denk geldim.. aklımda kalmış iyi okumalar şimdiden bacım

evet canım valla o kadar sürükleyici ki insanın elinden bırakası gelmiyo acaba nolucak diye diye
210. sayfadayım yarın biter büyük ihtimal

beni de yaz beni de elif şafak aşk başladım sonunda

]
kullanıcı adıokuduğu kitap sayısıhalen okumakta olduğu kitap
mina131her şey seninle başlar
yeteramabukadar2kalbim seni sevdi
yasemin_a3morgan rice nin vampir
sudenazy1aklından bir sayı tut
ecrinx-hz.Aişe
kgokce3bir çift yürek
ayberk_ece-ufak şeyleri dert etmeyin
hopefor
elabaşk
kızlar şimdilik listeyi bu şekilde oluşturdum... varsaa düzeltmemi istediğniz bir şey yazın.... görüşürüz...

iyi okumalar

ve aldatılmış da bitti 328 sayfa sıra yazgı da 335 sayfa ama bugün ara vericem biraz okumaya yarın başlıcam iyi okumalar canlarımmm:13:

ve aldatılmış da bitti 328 sayfa sıra yazgı da 335 sayfa ama bugün ara vericem biraz okumaya yarın başlıcam iyi okumalar canlarımmm:13:

hadi bakalım bi solukta okursun inşallah elabımmm

kitap kurdu seni inş canım gün içinde çalıştığım için okuyamıyorum akşamlarıda yemek çay falan derken anca uyumaya geçince bakabiliyom ama içine çekmeye başladı beni biiter en kısa zamanda

biter biter gece yatmadan 20 sayfa da okusan kardır, eşim öyle yapıyo hep gece okuyor:13:

yeni kitabım canan tan ''yüreğim seni çok sevdi''.sayfa 474.hedef 1 nisan.