- 21 Mart 2013
- 19
- 0
doğru dedin onu sözde buraya ders kitaplarımı getirip çalışacaktım evdeki kımıl kurdundan vakit bulamıyorumki bekliyoruz çido teyzoşu gelsinde bişeyler yapalım diye,bu gün parka çıkarız belki hava güzel.
önerebileceğiniz kişisel gelişim kitapları varmı ?
mümin sekman her şey seninle başlarönerebileceğiniz kişisel gelişim kitapları varmı ?
ben şu an ufak şeyleri dert etmeyini okuyorum, ekstradan evrenden torpilim var-oğuz atay ve erdal demirkıran kitapları öneririm sanaama evrenden torpilim varı şiddetle tavsiye ediyorum..
mümin sekman her şey seninle başlar
güzel bir kitap tavsiye ederim.
önerebileceğiniz kişisel gelişim kitapları varmı ?
yeni kitaplarım;
*elif şafak aşk
*halit ertuğrul kendini arayan adam
*eflatun devlet
pazartesi aşka başlıyorum.sayfa 415 hedef 20 nisan
sağol yaseminiyi okumalar canımaşkı bi solukta okursun zaten çok güzeldi
dale carnegie kişisel gerişim serileri etkileyici...
arkadaşların dediği ufak şeyleri dert etme ve bunun üstün dökmen versiyonu küçük şeyler versiyonu olabilir
ama daha çok hayatıma yön versin gaz versin düzen versin azim versin diyorsanız eğer
oğuz saygın -negatif limanalrdan pozitif sulara adlı eserini öneririm...
ayrıca oğuz saygının -mevlana ışığında düşünce yöntemi
beyin gücü
insanları etkileme sanatları
başarı öyküleri
bunlar favorilerim önereceklerimden
ayrıca doğan cüceloğlunun dilide azcık daha sade olsaaa (herkes sevmez de) ondanda 2 kipat önerebilirm....
sonraaa
mina bacımın dediği gibi mümin sekman da iyi olabilirrrr
ki ben kişisel gelişime yönelik bir dergi takip etmekteyim:) kitapdan ziyade aylık onuda önerebilirim:):):)
neyse çok yazdımgörüşürz
çok teşekkür ederim önerilerin için. takip ettiğin derginin adını söyleyebilirmisin?
gençbeyin(kişisel gelişim adına dediğim)
beyingücü(daha çok matematiksel oyunlar için)
matematica ddergisi birde:)
genç beyin dergisini internette araştırdım. takip eden ve yararını gören birçok insanın yorumunu okudum. süper bi dergi olduğunu düşünüyorum senin açından ne gibi değişimler yaşadın yararını gördünmü? en kısa zamanda alıp okucam.