Bütün kızlar toplandık, okumaya başladık.

ve aldatılmış da bitti 328 sayfa sıra yazgı da 335 sayfa ama bugün ara vericem biraz okumaya yarın başlıcam iyi okumalar canlarımmm:13:
aferinnnnnnn jesmin kitap kurdumuzzzz

iyi okumalar bacım

kitabım dün bitti.tam zamanında.
tamma minacımmmmmm tebrikler... canan tan yüreğim seni çok sevdi baya akıcıdır iyi okumalar
Eki Görüntüle 662096

]
kullanıcı adıokuduğu kitap sayısıhalen okumakta olduğu kitap
mina132yüreğim seni çok sevdi
yeteramabukadar2kalbim seni sevdi
yasemin_a4morgan rice nin yazgı
sudenazy1aklından bir sayı tut
ecrinx-hz.Aişe
kgokce3bir çift yürek
ayberk_ece-ufak şeyleri dert etmeyin
hopefor
elabaşk
kızlar şimdilik listeyi bu şekilde oluşturdum... varsaa düzeltmemi istediğniz bir şey yazın.... görüşürüz...

iyi okumalar

kızlarrr bir paylaşım aldım ve bende sizlerle paylaşmak istedim.....

Gönül Elçileri

şimdi gönül elçisi olarak bir görme engelliye de kitap okuyabilirsiniz sesli kütüphane kurulumunda yardımcı olabilirsiniz veyaaa çeşitli öğrenci grupları çocuklarla kitap okuma adına buluşmalar ayarlayabilirsiniz.... bunalr bura için vereceğim örnekler daha bir çoğu var bende azcık okudum klavuzu sizlere bilgi verim dedim....

kızlarrr bir çift yüreği de bitirdimmm lisedeyken okudumda nasıl yarım bırakmışım hayret ettim kendime kızdım vaaaallaaa şimdi elimde bisssürü kipat var neye başlasam karar veremedim azcıkdahaa sindirimmm birçift yüreği akşama başlayım yeni kipatımaaaa... hepinize iyi okumalar....

bu arada dün dost kitapevinde kendimi ksaya yaklaşırken 8 kipatlaaa başbaşa buldummm zor tuttum kendimiiiiiiii aman allahım birsürüüüü okumamm gereken kitap varken girmeyecem bir daha kitapevlerne desemde tutamıyorum.... ayrıca anne -aile-sağlık bölümünde harikaaa kitaplar vardı
hamileliğe yönelikk allahımmm görmeniz gerekkk.... çok güzelll

1.zülfü livaneli mutluluk bitti

2. amin maalouf- doğudan uzakda

3.marlo morgan- bir çift yürek başladım

4.iskender pala-şah&sultan

bu ayın 4.kipatına başaldım 100 sayfada okudummm artık gönül rahatlığı ile uyuyabilirim.... öpüyorum hepinizi iyi geceler bacılarım

gökçeeee hayırlı olsun topiğin yeni gördüm kusura bakma... bende şimdi elime bir kitap aldım.. aslında kitabı geçen sene almıştım da kızkardeşimdeydi getirdi ben başlıyorum okumaya bugün

kitabımm... Küçük Arı - chris cleave

hoşgeldin bacım ekliyorum artık bu listede egzersizlerini yapıcasın bacım iyiokumalarrr

yasemin_a4morgan rice nin yazgı
ecrinx-hz.Aişe
kgokce4şah&sultan
hopefor
elabaşk
hobby85
küçük arı
kızlar şimdilik listeyi bu şekilde oluşturdum... varsaa düzeltmemi istediğniz bir şey yazın.... görüşürüz...

iyi okumalar

valla da seri bitti ama devam edecek diyor kitabın arkasında, sanırım beşinci kitapı daha çıkmamış serinin, ne vampirmiş arkadaş
neyse bu ayki beşinci kitapımdı ve o da bitti bu ay bi kitap daha okuyabilirmiyim gökçiş ne dersin mart bitmeden

harika derim bu ayın kipat kurdu sensin deseneeee
bravooooooooo

Eki Görüntüle 666808

Eklentiler

• $imw32v5wzfx.gif
    54 KB · Görüntüleme: 84
yasemin_a5şamda bir türk gelin piruze
ecrinx-hz.Aişe
kgokce3bir çift yürek
hopefor
elabaşk

iyi okumalar

Kızlar aklından bir sayı tut bitti ...
Yeni kitabım Allah hedef cuma bakalımmmm......

piruze: şamda bir türk gelin, bugün 2. ya da 3. günüm olması lazım ve 371. sayfadayım, okurken bu kadar hüzünlendiğim bi kitap hatırlamıyorum şükrediyorum bazen iyi ki şeriatın erkeklere tanıdığı haklar ülkemizde geçerli değil
bu arada kitap 450 sayfa civarı, bugün yarın biter

Piruze gerçekten insanı çok etkileyen çok güzel bir kitap. Bende bugün Alexandre Dumas'ın Kamelyalı Kadın kitabına başladım ..

Piruze gerçekten insanı çok etkileyen çok güzel bir kitap. Bende bugün Alexandre Dumas'ın Kamelyalı Kadın kitabına başladım ..

evet canım gerçekten çok etkilendim, o kadar ki artık kendi ilişkime bile şüpheyle bakar oldum Allah esirgesin, bi solukta okumak derler ya 450 sayfa kitap 3 günde bitti iyi okumalar bayan peggy

hey maşallahhh evet kitap hakkında feci yorumlar okumuştum sende böylesine güzel deyince etkilenme boyutunu okuyasım geldi derhal ...

iyi okumalar bacım
piruze an itibariyle bitmiştir çok duygulandım ben bu kitapta ya
evet iyiki şeriat aleminde yaşamıyoruzzz görmüyonmu irandan gelen hatunlar türkiyede açılmaalrı saçılmaalrı koca arama telaşeleri allah diyorum ve susuyorumm...

Kızlar aklından bir sayı tut bitti ...
Yeni kitabım Allah hedef cuma bakalımmmm......
tebrikler bacımmm:) yeni kipatının adı nedir bacım anlayamadım cuma yazcan galiba??? ekleyek birikmesin

kitapta bi şamlı kadın piruzeye ne diyo biliyo musun gökçe,sen bu kadar ağır makyaj yapmamızı çok süslü olmamızı merak ediyosun di mi, bi de içimize giydiklerimize baksan çoğu avrupalı kadının giymeye cesaret edemeyeceği şeyleri biz giyiyoruz sırf kocalarımız üstümüze eş getirmesin diye kadınları bu hale düşüren de kesinlikle erkeği kollayan şeriat zihniyetii
bence de okunacaklar listene eklemelisin canım

Son düzenleme: