aferinnnnnnn jesmin kitap kurdumuzzzzve aldatılmış da bitti 328 sayfasıra yazgı da 335 sayfa ama bugün ara vericem biraz okumaya yarın başlıcam iyi okumalar canlarımmm:13:
iyi okumalar bacımkitap kurdu seniinş canım gün içinde çalıştığım için okuyamıyorum akşamlarıda yemek çay falan derken anca uyumaya geçince bakabiliyom ama içine çekmeye başladı beni biiter en kısa zamanda
tamma minacımmmmmm tebrikler... canan tan yüreğim seni çok sevdi baya akıcıdırkitabım dün bitti.tam zamanında.
kullanıcı adı | okuduğu kitap sayısı | halen okumakta olduğu kitap |
mina13 | 2 | yüreğim seni çok sevdi |
yeteramabukadar | 2 | kalbim seni sevdi |
yasemin_a | 4 | morgan rice nin yazgı |
sudenazy | 1 | aklından bir sayı tut |
ecrinx | - | hz.Aişe |
kgokce | 3 | bir çift yürek |
ayberk_ece | - | ufak şeyleri dert etmeyin |
hopefor | ||
elab | aşk | |
hoşgeldin bacım ekliyorumgökçeeee hayırlı olsun topiğin yeni gördüm kusura bakma... bende şimdi elime bir kitap aldım.. aslında kitabı geçen sene almıştım da kızkardeşimdeydi getirdi ben başlıyorum okumaya bugün
kitabımm... Küçük Arı - chris cleave
yasemin_a | 4 | morgan rice nin yazgı |
ecrinx | - | hz.Aişe |
kgokce | 4 | şah&sultan |
hopefor | ||
elab | aşk | |
hobby85 | küçük arı | |
harika derim bu ayın kipat kurdu sensin deseneeeevalla da seri bittiama devam edecek diyor kitabın arkasında, sanırım beşinci kitapı daha çıkmamış serinin, ne vampirmiş arkadaş
neyse bu ayki beşinci kitapımdı ve o da bittibu ay bi kitap daha okuyabilirmiyim gökçiş ne dersin mart bitmeden
harika derim bu ayın kipat kurdu sensin deseneeee
bravooooooooo
Eki Görüntüle 666807 Eki Görüntüle 666808
yasemin_a | 5 | şamda bir türk gelin piruze |
ecrinx | - | hz.Aişe |
kgokce | 3 | bir çift yürek |
hopefor | ||
elab | aşk | |
Piruze gerçekten insanı çok etkileyen çok güzel bir kitap. Bende bugün Alexandre Dumas'ın Kamelyalı Kadın kitabına başladım ..
hey maşallahhh evet kitap hakkında feci yorumlar okumuştum sende böylesine güzel deyince etkilenme boyutunu okuyasım geldi derhal ...piruze: şamda bir türk gelin, bugün 2. ya da 3. günüm olması lazım ve 371. sayfadayım, okurken bu kadar hüzünlendiğim bi kitap hatırlamıyorumşükrediyorum bazen iyi ki şeriatın erkeklere tanıdığı haklar ülkemizde geçerli değil
bu arada kitap 450 sayfa civarı, bugün yarın biter
iyi okumalar bacımPiruze gerçekten insanı çok etkileyen çok güzel bir kitap. Bende bugün Alexandre Dumas'ın Kamelyalı Kadın kitabına başladım ..
piruze an itibariyle bitmiştirçok duygulandım ben bu kitapta ya
tebrikler bacımmm:) yeni kipatının adı nedir bacım anlayamadım cuma yazcan galiba??? ekleyek birikmesinKızlar aklından bir sayı tut bitti ...
Yeni kitabım Allah hedef cuma bakalımmmm......
hey maşallahhh evet kitap hakkında feci yorumlar okumuştum sende böylesine güzel deyince etkilenme boyutunu okuyasım geldi derhal ...
iyi okumalar bacım
evet iyiki şeriat aleminde yaşamıyoruzzz görmüyonmu irandan gelen hatunlar türkiyede açılmaalrı saçılmaalrı koca arama telaşeleri allah diyorum ve susuyorumm...
tebrikler bacımmm:) yeni kipatının adı nedir bacım anlayamadım cuma yazcan galiba??? ekleyek birikmesin