- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.272
harikasın bacım.... çarşambaaaayaaa görüşürz...kitabımın ismi KALİTELİ YAŞAM 376 sayfa en geç çarşamba günü bitiririm yani 4 günde bitiririm
iyi okumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasın bacım.... çarşambaaaayaaa görüşürz...kitabımın ismi KALİTELİ YAŞAM 376 sayfa en geç çarşamba günü bitiririm yani 4 günde bitiririm
kullanıcı adı | okuduğu kitap sayısı | halen okumakta olduğu kitap |
mina13 | 2 | yüreğim seni çok sevdi |
yeteramabukadar | 2 | kalbim seni sevdi |
yasemin_a | 5 | şamda bir türk gelin piruze |
sudenazy | 3 | ALLAH (bittti) |
ecrinx | - | hz.Aişe |
kgokce | 4 | cehennem-dan brown |
ayberk_ece | - | ufak şeyleri dert etmeyin |
hopefor | ||
elab | aşk | |
melikea123 | - | aşkın meali yusuf ile züleyhayı |
bayan peggy | 6 | Aşkın Ömrü Üç Yıldır |
sugibiyim | Kaliteli yaşam | |
yokkk pınar bacımmmm orası devammm.... burda bazı topickelerden bir kaç arkadaşla aylar öncesinde açmıştık maksat kitap okumaya teşvik etmekti yoksa ben diğern topicin en eski üyelerindenimmm burdaaa birbirimizle adetaa yarışma mahiyetinde hızlı okumak adına bulunmuştuk... şuanlarda aktif değil zaten yaz bayram ramazan telaşesi derkennnn baya soğudu ortam.. bakalım inşallah yeniden canlanır bacım... görüşürüzzbu konu kadınların kitap mekanı topiği ile birleşti mi acaba yoksa hala paralel devam eden ayrı bir konu mu ?
yokkk pınar bacımmmm orası devammm.... burda bazı topickelerden bir kaç arkadaşla aylar öncesinde açmıştık maksat kitap okumaya teşvik etmekti yoksa ben diğern topicin en eski üyelerindenimmm burdaaa birbirimizle adetaa yarışma mahiyetinde hızlı okumak adına bulunmuştuk... şuanlarda aktif değil zaten yaz bayram ramazan telaşesi derkennnn baya soğudu ortam.. bakalım inşallah yeniden canlanır bacım... görüşürüzz
aynenn pınarcımmmm.... şaka maka kışın kahve eşliğinde kitap okumayı özledim desem yeridir.... :)aaa anladim, iyiymis, evet bu aralar tum topiklerde bir sogukluk var kimse gelmiyor
kis olsun bak sen de bilirsin nasil dolar tasar buralar
aynenn pınarcımmmm.... şaka maka kışın kahve eşliğinde kitap okumayı özledim desem yeridir.... :)
VE KIŞ OLDUaynen yaa kis olsa da sicacik kahvelerimizin esliginde kitap okusak, bak ben de ozendim simdi
Evet keşke canlansa ah ah bacımTopik canlansın kızlar neden bıraktınız
Eevet çokta iyi olur sevgili Beren naz belki bende okumama hız veririm. Güzel birikimlerimiz olsunCanlandıralım o zaman :)
Gelelim insalllah beren_nazkızlar bizim topiğe gelsenize https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kitap-severlerin-bulusma-noktasi.977934/