Bütün kızlar toplandık, okumaya başladık.

Okuma zevkinden yoksun olan insanlar ne yazık ki karanlık bir dünyada yaşıyor gibidirler. Bu insanların fikirleri ve konuşmaları basit bir düzeyde kalır. İstediklerini etkili ve güzel bir şekilde anlatamazlar. Hayalleri donuk ve kısırdır; çekici bir yanları bulunmaz. Yüksek fikirleri anlamakta güçlük çekerler. Aydın kişilerin arasına girdikleri zaman varlıklarını duyuramazlar. Derinlikleri yoktur. Duygularını bile yerine göre kullanamazlar.

Son düzenleme:
herkese merhaba diyorum ve uzunca bir süreden sonra listelere ve okumalarımıza hız vererek tam gaz devam diyoruz:)....
en yakın zamanda güzel paylaşımlarla görüşmek ümidiyle

herkese merhaba diyorum ve uzunca bir süreden sonra listelere ve okumalarımıza hız vererek tam gaz devam diyoruz:)....
en yakın zamanda güzel paylaşımlarla görüşmek ümidiyle
hoşgeldinnnnnnnn:13:
evet canım aynen okumaya devam

Ne zamandır size yazamadım kızlar. Canan Tan'ın Issız Erkekler Korosunu bitirdim. Umduğumdan çok daha güzeldi. Sonra Jennıfer Mcmahon'un Söylemeyeceğine Söz Ver adlı kitabını okudum. Polisiye gerilim tarzındaydı beğendim. Şimdi ise Murat Menteş'in Ruhi Mücerret'e başladım. Herkese iyi okumalar...

selam kızlar bende
rüzgar gibi geçti-mitchell okuyorum tavsiye ederım asırı sürükleyecı bır roman

yeni kitaplarım;

*elif şafak aşk

*halit ertuğrul kendini arayan adam

*eflatun devlet

pazartesi aşka başlıyorum.sayfa 415 hedef 20 nisan
minacım öncelikle çok çok güzel paylaşımlarda bulunmuşun çok sağol bacım ben yokken baya güzel olmuş ama yinede feci durgun geldi herkes bana

ikinci bahar bitti
yeni kitabım paul lafargue den tembellik hakkı ve kitap 60 sayfa
jesminnn nasılsın nasıl giidiyor okumalar

çiğdem bacım aldınmı gençbeyini???

ayşe kulin... gizli anların yolcusu... konusuyla çok güzel bir kitap... tavsiye edilir... devamıda çıktı... boranın kitabı...
iyi okumalarrrr bacım

sehervakti rüzgargibi geçti adlı eserin filmide enfesdi...lisedeyken okumuştum ...aslında yine okusam iyi olur
peggy bacım sen nasılsın okumalar nasıl gidiyor?
listeyi mayıs ayı itibari ile yapacağım ve eski listemize eklenecek kitap sayınızı ve şuan okuduğunuz kitabın adını yazarsanız eklerim....

herkese merhaba gecenin bu saatinden... uzun zaman oldu çeşitli bahanelerim vardı tam herşey yoluna girdi kitaba başlayacağım derken başka sıkıntılarım oldu... her ne kadar iç sızıları varsa da bi yerlerden başlamak gerektiğiydi hayatın en gerçeği... sanırım bu başlangıç için doğru bir kitap seçemedim çünkü her satırında içim sızlıyor, çenem titriyor;

SON OSMANLILAR Osmanlı Hanedanının Sürgün Yılları

kitabın başlığı yukarda bahsettiğim duygularımın sebebini sanırım anlatıyordur...

bazı olaylar göründüğü gibi olmayabilir, içine girip birebir yaşamak gerekir

iyi okumalar bacımmmm

Kızlar Ruhi Mücerret'i bitirdim. Sıradışı bir kitap eğlenceli komik aynı zamanda düşündürücü...

Kızlar Ruhi Mücerret'i bitirdim. Sıradışı bir kitap eğlenceli komik aynı zamanda düşündürücü...

Allah Allah ruhi mücerret nasıl komik bir kitap olur ki, çok şaşırdım hemen netten bakıcam nasıl bi kitapmış diye, çünkü ismi bana başka şeyler çağrıştırdı

Allah Allah ruhi mücerret nasıl komik bir kitap olur ki, çok şaşırdım hemen netten bakıcam nasıl bi kitapmış diye, çünkü ismi bana başka şeyler çağrıştırdı

Aslında bende adını duyduğum zaman senin gibi düşündüm. Ancak yorumlarını ve arka kapağını okuyunca anlıyorsun. Ruhi Mücerret İstiklal Savaşının yaşayan son gazisi, 100 yaşında. Bu gazinin başından geçen gerçek dışı olaylar komik bir dille anlatılıyor. Aynı zamanda düşündürüyorda insana...

Kızlar Nicole Jordan'ın Ahlaksız Teklif kitabını 1 günde bitirdim. Dönemsel aşk kitabını sevenlerin bayılacağı bir kitap. Bençok beğendim.Bugün Frederic Beigbeder'in Aşkın Ömrü Üç Yıldır kitabına başlıycam. Herkese iyi okumalar..

uzun bir süre yoktum kk da
önce cezalarla giremedim sonra evin yapım işlemleri sonra taşınma işi derken tatil ve ramazan vede bulunduğum yerlerden kk açılmadı yurt dışı proxy ayarları deyip durdu çat pat okuduğumu belirteyimmmm
şuan dan brown- cehennemi okuyorum hedef cumaya bitmesi:) tekrarrr bir okuma sürecine hız kazandırırız sizlerle inşalllh...

bende katılmak istiyorum kızlar aranıza
hoşgeldin bacımmm... ben uzun süre kk ya giremedim sanırım kızlarda yaz tatili ramazan süreci derkennnn aktif değiller şu sıralarrrr ama eminim okuyorlardır.... tekrarr hoşgeldin diyorummmm okumaya başladığın kitabı sayfasını ve azami süreni yazarsann senle kendime (şimdilik) en azından bir liste yapayım

kullanıcı adıokuduğu kitap sayısıhalen okumakta olduğu kitap
mina132yüreğim seni çok sevdi
yeteramabukadar2kalbim seni sevdi
yasemin_a5şamda bir türk gelin piruze
sudenazy3ALLAH (bittti)
ecrinx-hz.Aişe
kgokce4cehennem-dan brown
ayberk_ece-ufak şeyleri dert etmeyin
hopefor
elabaşk
melikea123-aşkın meali yusuf ile züleyhayı
bayan peggy6Aşkın Ömrü Üç Yıldır
sugibiyim
kızlar şimdilik listeyi bu şekilde en son ki yazılarına binaen oluşturdum...
yeniden aktif okumalı günler diliyorum

iyi okumalar

Son düzenleme:

kitabımın ismi KALİTELİ YAŞAM 376 sayfa en geç çarşamba günü bitiririm yani 4 günde bitiririm