hoşgeldinnnnnnnn:13:herkese merhaba diyorum ve uzunca bir süreden sonra listelere ve okumalarımıza hız vererek tam gaz devam diyoruz:)....
en yakın zamanda güzel paylaşımlarla görüşmek ümidiyle
minacım öncelikle çok çok güzel paylaşımlarda bulunmuşun çok sağol bacım ben yokken baya güzel olmuş ama yinede feci durgun geldi herkes banayeni kitaplarım;
*elif şafak aşk
*halit ertuğrul kendini arayan adam
*eflatun devlet
pazartesi aşka başlıyorum.sayfa 415 hedef 20 nisan
jesminnn nasılsın nasıl giidiyor okumalarikinci bahar bitti
yeni kitabım paul lafargue den tembellik hakkı ve kitap 60 sayfa
çiğdem bacım aldınmı gençbeyini???genç beyin dergisini internette araştırdım. takip eden ve yararını gören birçok insanın yorumunu okudum. süper bi dergi olduğunu düşünüyorum senin açından ne gibi değişimler yaşadın yararını gördünmü? en kısa zamanda alıp okucam.
iyi okumalarrrr bacımayşe kulin... gizli anların yolcusu... konusuyla çok güzel bir kitap... tavsiye edilir... devamıda çıktı... boranın kitabı...
herkese merhaba gecenin bu saatinden... uzun zaman oldu çeşitli bahanelerim vardı tam herşey yoluna girdi kitaba başlayacağım derken başka sıkıntılarım oldu... her ne kadar iç sızıları varsa da bi yerlerden başlamak gerektiğiydi hayatın en gerçeği... sanırım bu başlangıç için doğru bir kitap seçemedim çünkü her satırında içim sızlıyor, çenem titriyor;
SON OSMANLILAR Osmanlı Hanedanının Sürgün Yılları
kitabın başlığı yukarda bahsettiğim duygularımın sebebini sanırım anlatıyordur...
bazı olaylar göründüğü gibi olmayabilir, içine girip birebir yaşamak gerekir
Kızlar Ruhi Mücerret'i bitirdim. Sıradışı bir kitap eğlenceli komik aynı zamanda düşündürücü...
iyi okumalar bacımmmm
Allah Allah ruhi mücerret nasıl komik bir kitap olur ki, çok şaşırdım hemen netten bakıcam nasıl bi kitapmış diye, çünkü ismi bana başka şeyler çağrıştırdı
hoşgeldin bacımmm... ben uzun süre kk ya giremedim sanırım kızlarda yaz tatili ramazan süreci derkennnn aktif değiller şu sıralarrrr ama eminim okuyorlardır.... tekrarr hoşgeldin diyorummmm okumaya başladığın kitabı sayfasını ve azami süreni yazarsann senle kendime (şimdilik) en azından bir liste yapayımbende katılmak istiyorum kızlar aranıza
kullanıcı adı | okuduğu kitap sayısı | halen okumakta olduğu kitap |
mina13 | 2 | yüreğim seni çok sevdi |
yeteramabukadar | 2 | kalbim seni sevdi |
yasemin_a | 5 | şamda bir türk gelin piruze |
sudenazy | 3 | ALLAH (bittti) |
ecrinx | - | hz.Aişe |
kgokce | 4 | cehennem-dan brown |
ayberk_ece | - | ufak şeyleri dert etmeyin |
hopefor | ||
elab | aşk | |
melikea123 | - | aşkın meali yusuf ile züleyhayı |
bayan peggy | 6 | Aşkın Ömrü Üç Yıldır |
sugibiyim | ||
hoşgeldin bacımmm... ben uzun süre kk ya giremedim sanırım kızlarda yaz tatili ramazan süreci derkennnn aktif değiller şu sıralarrrr ama eminim okuyorlardır.... tekrarr hoşgeldin diyorummmm okumaya başladığın kitabı sayfasını ve azami süreni yazarsann senle kendime (şimdilik) en azından bir liste yapayım