Bütün kızlar toplandık, okumaya başladık.

]
kullanıcı adıokuduğu kitap sayısıhalen okumakta olduğu kitap
mina132yüreğim seni çok sevdi
yeteramabukadar2kalbim seni sevdi
yasemin_a5şamda bir türk gelin piruze
sudenazy3ALLAH (bittti)
ecrinx-hz.Aişe
kgokce4cehennem-dan brown
ayberk_ece-ufak şeyleri dert etmeyin
hopefor
elabaşk
melikea123-aşkın meali yusuf ile züleyhayı
bayan peggy6Aşkın Ömrü Üç Yıldır
sugibiyimKaliteli yaşam
kızlar şimdilik listeyi bu şekilde en son ki yazılarına binaen oluşturdum...
yeniden aktif okumalı günler diliyorum

iyi okumalar

okumuş olduğum son dan brown kitabıdaaa beni hayal kırıklığına uğrattı bir daha para veripde almayacağım eve de yük etmeyeceğim dan brownın eserlerini... zira bana hep aynı kurgu aynı aksiyonn aynı eserin içindeymişim havası vermekte... bitincede etkisi olmayan bir eser havasındaydı ,evet hızlı seri bir şekilde okunup bitsede pek bişey hisssetttirmedi....
ama her kitap bir yaşamdır misali okumaya devam diyorummm....

bu konu kadınların kitap mekanı topiği ile birleşti mi acaba yoksa hala paralel devam eden ayrı bir konu mu ?

bu konu kadınların kitap mekanı topiği ile birleşti mi acaba yoksa hala paralel devam eden ayrı bir konu mu ?
yokkk pınar bacımmmm orası devammm.... burda bazı topickelerden bir kaç arkadaşla aylar öncesinde açmıştık maksat kitap okumaya teşvik etmekti yoksa ben diğern topicin en eski üyelerindenimmm burdaaa birbirimizle adetaa yarışma mahiyetinde hızlı okumak adına bulunmuştuk... şuanlarda aktif değil zaten yaz bayram ramazan telaşesi derkennnn baya soğudu ortam.. bakalım inşallah yeniden canlanır bacım... görüşürüzz

aaa anladim, iyiymis, evet bu aralar tum topiklerde bir sogukluk var kimse gelmiyor
kis olsun bak sen de bilirsin nasil dolar tasar buralar

aaa anladim, iyiymis, evet bu aralar tum topiklerde bir sogukluk var kimse gelmiyor
kis olsun bak sen de bilirsin nasil dolar tasar buralar
aynenn pınarcımmmm.... şaka maka kışın kahve eşliğinde kitap okumayı özledim desem yeridir.... :)