evet yaaa şemsssssssben şemspare ve firarperesti migrosta gördüm bugün baya pahalıydıiçim gitti ama başka kitapçılara da bakıcam inşallah daha uygun fiyata bulurum:13: evet şemsin asi ruhu resmen beni kendine hayran bıraktı, hele ki mevlana toplumun sadece yüksek mevkilerine hitap ederken, şemsin en alt tabakayla bile içiçe olması, onlara bi umut bi ışık göstermesi, dışlamaması gerçekten çok etkilendim ben de okurum heralde ikinci kez, o derece
şimdi eşim 3 tane roman almış bana vampirli mampirli bişeyne bilsin bakmamış içine yazık hediye diye getirmiş kocacıkk onlara başlıcam , şimdi okumazsam alınır
valla ilk kez okucam vapirli kitapevet yaaa şemsssssss
yaani birde kimya hatun var tabiiiiiiii onunda hayatı dillere destannn... öyle bir hatunnnn.... onuda okumamm gerekenelr arasına kaydettim...
bu arada jesmin mailini verirsen belkide biliyosundurrr sanal kütüphaneye davet edelim seniüyeysen sende takip edelim birlikte karşılaştırıp yorumluyalım orada da...
bu arada eşinide taktir ediyorummm..bizim adam en son nevzat tarha kipatnı kadın psikolojisi kipatını almıştı onuda o ufffff hatırlamak bile istemiyorum vajili günlerdeki sıkıntılar için iyi gelir diyeee:):):)
dahada almadı ama geçen ay birlikte tammmmmmmmmmm 6 kipat aldıydık
3 ü kaldı :)
okumam gereken... nisana bitirmek hedefim:):):)
inşlh
bu arada öğrencilerimde çok okur vampirli eserler:) banada tavsiye ediyolar okuycam söz verdim
alacakaranlık falan izledim diye okumayacamdaaa
şu
son moda açlık oyunlarını alıcammm cidden:) senin kipatlarının adı nedir bacım?
buraya yazarsan sevinirim...
iyi okumalarrrrr
valla ilk kez okucam vapirli kitapinşallah korkunç değildir rüyama girer öyle şeyler
kitapların adı sevilmiş, dönüşüm, yazgıydı galiba:44: yazarı da morgan ricea101 den almış eşimm
sanal kütüphaneye kayıtlı değilim, özelden atıyorum mailimi
anammmmmmmmmmm birde gece nöbetleri olyor eşininnnn... valla ben stephen king okurken tırsıyordum bazılarına komik gelebilir amaa ben tamamen dalıyorum esere... hoş ben gece yalnızken dabbe gibi filimleride izleyemem yaaa hadi bakalım oku bakalım.. bacım
ufff sorma kitapta bi cin lafı geçsin tüylerim ürperiyo sen düşünkorku filmi falan da izleyemem çok tırsağım, ama bu kitapları okucam korkuların üstüne gitmek lazım biz böyle öğrendik vaji topiğinde:13:
doğru bak :)
üstüne üstüne gitmek gerek...
msj attım online değilsin ama
topiğin hayırlı uğurlu olsun bacımmm açıcaktın bekledim hepp,,çok iyi ettin ellerine sağlık beklemedeydim zati:)))ama geç bile kalmışım.:))
Bu arada benim şuan okuduğum bir kitab var ama sanırım 10-15 gün misafirlerim olacak fazla okuyamayabilirimm..yinede yazayım ben mustafa necati bursalının 286 sayfalık hz.Aişe adlı kitabını okuyorum..
sepinize sevgiler
sevgi saygı bizden ecrinim, uzun zaman oldu görüşemedik, anlaşılan bir 15 gün daha görüşemicez ama olsun göreceklerin seni sevindirdiği için bizi de sevindirecekçok öpüyorum ecrinim iyi geceler
aşk kitabı bende de var kardeşim hediye etmişti başlayamadım okumaya çok okumak istediğim bir kitap olduğu halde tembellik ettimama siz ikiniz öyle bir bahsetmişsiniz ki bugün başlamalıyım dedim akşam eve gidince okumaya başlayacağım inşallah aşkk ne güzel şeydir
bitirdim kitabımıbiraz gecikmeli oldu ama sonunda bitti.herkese tavsiye ederim.
elif şafak firarperest
firarperesti okumak istiyorum minacım ben de, nasıldı yorumlarını alalımşimdi aşk ın tadını alamzsam ya da onun kadar akıcı değilse hayal kırıklığı yaşarım gerçekten..