Bütün kızlar toplandık, okumaya başladık.

evet yaaa şemsssssss

yaani birde kimya hatun var tabiiiiiiii onunda hayatı dillere destannn... öyle bir hatunnnn.... onuda okumamm gerekenelr arasına kaydettim...

bu arada jesmin mailini verirsen belkide biliyosundurrr sanal kütüphaneye davet edelim seni üyeysen sende takip edelim birlikte karşılaştırıp yorumluyalım orada da...

bu arada eşinide taktir ediyorummm..bizim adam en son nevzat tarha kipatnı kadın psikolojisi kipatını almıştı onuda o ufffff hatırlamak bile istemiyorum vajili günlerdeki sıkıntılar için iyi gelir diyeee:):):)
dahada almadı ama geçen ay birlikte tammmmmmmmmmm 6 kipat aldıydık
3 ü kaldı :)
okumam gereken... nisana bitirmek hedefim:):):)

inşlh
bu arada öğrencilerimde çok okur vampirli eserler:) banada tavsiye ediyolar okuycam söz verdim
alacakaranlık falan izledim diye okumayacamdaaa
şu
son moda açlık oyunlarını alıcammm cidden:) senin kipatlarının adı nedir bacım?
buraya yazarsan sevinirim...

iyi okumalarrrrr

valla ilk kez okucam vapirli kitap inşallah korkunç değildir rüyama girer öyle şeyler
kitapların adı sevilmiş, dönüşüm, yazgıydı galiba:44: yazarı da morgan rice a101 den almış eşimm
sanal kütüphaneye kayıtlı değilim, özelden atıyorum mailimi

anammmmmmmmmmm birde gece nöbetleri olyor eşininnnn... valla ben stephen king okurken tırsıyordum bazılarına komik gelebilir amaa ben tamamen dalıyorum esere... hoş ben gece yalnızken dabbe gibi filimleride izleyemem yaaa hadi bakalım oku bakalım.. bacım

ufff sorma kitapta bi cin lafı geçsin tüylerim ürperiyo sen düşün korku filmi falan da izleyemem çok tırsağım, ama bu kitapları okucam korkuların üstüne gitmek lazım biz böyle öğrendik vaji topiğinde:13:

doğru bak :)
üstüne üstüne gitmek gerek...

msj attım online değilsin ama

Kızlarrrr bugün kitabınınmmm bittiiiiiiii....Veysel karani yi anlatan güzel bir kitaptı tavsiye ederim... Bu tarz kitapları seviyorummmm ben ... Aşk okumuştum bende mükemmeldii... Ve dediğiniz gibi Şems'e hayran kalmamak elde değil.... Bende 2. Yi okurum herhaldeee...
Şimdi tarz değiştirip aklından bir sayı tut a başlıyorummm 475 sayfa bakalımmm .... Öptümmm sizleri güzell dostlar iyi gecelerrrr...

Son düzenleme:
bende hayyam rubaileri çok çok severim.... okuda bizlerede öneri ver bakalım....
bir matematikçi olarak ömer hayyamı ayrı bir sevmişimdir zati.....
[/QUOTE]

ben de çok severim hayyam ın rubailerini hemen aklımda olan bir tanesini yazayım...

Ey sevgili senle ben pergel gibiyiz, iki başımız var bir bedenimiz,
Ne kadar dönersem döneyim çevrende, er geç başbaşa verecek değil miyiz?

çok güzel ya, belki çok şiirsel değiil ama içi dolu...

topiğin hayırlı uğurlu olsun bacımmm açıcaktın bekledim hepp,,çok iyi ettin ellerine sağlık beklemedeydim zati:)))ama geç bile kalmışım.:))
Bu arada benim şuan okuduğum bir kitab var ama sanırım 10-15 gün misafirlerim olacak fazla okuyamayabilirimm..yinede yazayım ben mustafa necati bursalının 286 sayfalık hz.Aişe adlı kitabını okuyorum..

sepinize sevgiler

sevgi saygı bizden ecrinim, uzun zaman oldu görüşemedik, anlaşılan bir 15 gün daha görüşemicez ama olsun göreceklerin seni sevindirdiği için bizi de sevindirecek çok öpüyorum ecrinim iyi geceler

sevgi saygı bizden ecrinim, uzun zaman oldu görüşemedik, anlaşılan bir 15 gün daha görüşemicez ama olsun göreceklerin seni sevindirdiği için bizi de sevindirecek çok öpüyorum ecrinim iyi geceler

Gönülden uzak kalmayalım datlum:)))fırsat oldukça kaçamak geceleri girerim inş.:))bende seni öpüyorum iyi geceler canımın içi(leri):))

gökçeçim antalyada hava az kapalı yer yer yagmurlu camın kenarında oturuyorum burada odun soban yanıyo

bende zevkle kitabımı okuyorum tabi kahve eşliginde

sanırım bügün bu kitabı bitiricem sırada kalbim birkez sevdi var

biraz romantik olasımgeldi seni çok seviyorum

aşk kitabı bende de var kardeşim hediye etmişti başlayamadım okumaya çok okumak istediğim bir kitap olduğu halde tembellik ettim ama siz ikiniz öyle bir bahsetmişsiniz ki bugün başlamalıyım dedim akşam eve gidince okumaya başlayacağım inşallah aşkk ne güzel şeydir

bitirdim kitabımıbiraz gecikmeli oldu ama sonunda bitti.herkese tavsiye ederim.
elif şafak firarperest

evet canımmm kesinlikle başlamalısın, ben kendime kızıyorum şimdiye kadar niye okumamışım diye
içinde her türlü aşk var, kalınlığına bakma, bittiğinde keşke daha kalın olsaydı diceskin

morgan rice nin vampir serisine başladım, serinin ilk kitabı dönüşüm şu an 100 sayfa okudum sandığım kadar kötü değilmiş

bitirdim kitabımıbiraz gecikmeli oldu ama sonunda bitti.herkese tavsiye ederim.
elif şafak firarperest

firarperesti okumak istiyorum minacım ben de, nasıldı yorumlarını alalım şimdi aşk ın tadını alamzsam ya da onun kadar akıcı değilse hayal kırıklığı yaşarım gerçekten..

firarperesti okumak istiyorum minacım ben de, nasıldı yorumlarını alalım şimdi aşk ın tadını alamzsam ya da onun kadar akıcı değilse hayal kırıklığı yaşarım gerçekten..

ben kitabı çok beğendim.iyi bir deneme olduğunu düşünüyorum.hayata dair herşeyi bulabilirsin.romanları daha çok severim ama bu kitabı da çok sevdim.akıcı buldum.aşkı bende istiyorum ama başka kitaplarım var okunacak.

Son düzenleme:
yeni kitabım mümin sekman ''her şey seninle başlar''
rüzgarı suçlamayı bırak,yelkenleri kullanmayı öğren.
başkaları yapabildiyse sen de yaparsın.
hayatta ya tozu dumana katarsın,ya da tozu dumanı yutarsın.seçim senin!
hedef 18 mart.sayfa 156.

dönüşüm bitti serinin ikinci kitabı olan sevilmişe başlıcam, vampir romanları sandığım kadar kötü değilmiş