Bütün kızlar toplandık, okumaya başladık.

Gerçekten çok faydali topıc olmuş ben okumayı unutmuşdum derdimden bana çok iyi gelecek canım arkadaşım hayır olsun

Gökçe, bu konuyu açarken başka bir konudan tamamen esinlendin mi, ne yaptın?

Hayır, sanki bir yerlerden hatırlıyorum ben.

Sen de hatırlayabildin mi?

Son düzenleme:
Gökçe, bu konuyu açarken başka bir konudan tamamen esinlendin mi, ne yaptın?

Hayır, sanki bir yerlerden hatırlıyorum ben.

Sen de hatırlayabildin mi?
yok bacım senin hatırladığın yer gibi değillllll... baya bir arkdşn isteği ile açıldııııııııı ve özellikle evliliğe dair eserleri okuyucaz paylaşıcaz yorumlayacağızzzzz hemmmmmm öyleeee gelene gelmeyene sen git seni sildim bana heber evrmedin gibi kaprislermiz olmayacakkkk.... ayrıcaaaa başka topiklermizde varrrrr meselaaaa öyle tiriplerle kovma vari haline düşürülürken
bir çok kişiden daha fazlaaa kitap okur paylaşır haldeydim mesela mesnevi dersleri adlı topik o şekilde ilerlemekte ... ve şiddetle tavsiye etmekteyim ... haaaa özellikleeeee şunuda paylaşmak istiyorum....
“Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım” diyerek devam ediyor.

Gökçe, bizim konumuzun kuralları vardı, yani o trip ve kapris dediğin şeyler aslında ''kurallardı''. Ayrıca kimse kimseyi kovmadı. Listeden çıkarılan o kadar çok kişi var ki... Buna kovulmak gözüyle bakman yanlış olur.

Sen de konuya dahil olmayı kabul ettin ve dolasıyla kuralları da kabul ettin.

Ama sonra sorun çıktı, o ayrı.

Evet, dün dünde kaldı ama konumuzun herşeyiyle birebir aynısını açınca bunu da söylemeden geçemedim.

kurallar dediğnize en sağlam davranışlarla uydumki açıp okuyabilirsen sevinirim... yok sınav dönemim ve tatilde 5 günküğüne bir yere gidişim ... yok vay anası ben girmişimde nete o topice uğramadan gitmişimmmmmmmmmm (vajinüsmusla olan sıkıntılı yopice girmişim diye) sizin yere girmemişim öyle bir kuralı kabul eden kim ben sınav sonrası yazıcaktım ki öyle anlaşmıştık herneyse bence konuya tam hakim değilsiniz boşa yazışıyoruz kirletmeyelim burayı cidden BOŞA konuşmak istemiyorum... haaa isteyen istediği yere girer yazar kimseye helede çok hassas bir noktada kimse ahkam kesemez gayet kibarca ayzıalrınıza cvbımı vermiştimmmm halaaa yazmanız garip....

ha gel gelelim içerik ve topic aynı olaydı zaten forum kurralları gereği aktif olmazdı bacım.... sırf kitap başlığı diye aynı olucaksa güleyim bariiii....

kütüphane her yerde var her ilde ilçede ünvrstede hepsinin ortak özelliği kitap barındırması ama işleyiş farklı olabilir bu bakıma benzetmiş olmanada bişey demiycemmmmmmm... diyemiyorummmm .... suzaktan yakından alakası yok... dieğr girdiğim topikleride iyice takip et liste yapıyormuymuşum görrr çok komik yaa

birkaç kitap topicindede yazışırım ama ordan perilerperisi mesela yazmadı aaaa aynısını açmışın diyeeeee halbuki bakıncaaaa sizler ordan sonra onların aynını açmışınızzzz daha ne diyim....

zaten daha önce ingzce topiğindede vardım ne oldu ordada liste mantığı aynen işliyorrrr şimdi bu benzerliği bence ehr sakallıyı dede sanmandan kaynaklanıyor o bakımaaaa hatırlatırım... ana kategorimiz kitapppppp zaten aynı yere açtım....

ayrıca öyle bir blogumda var kim daha kapsamlı yorumsuzz... herneyseeeeeeee cidden burası olmasada mesnevi dersleri adlı topice şiddetle ısrarla davet ediyorum:) arkadaşlrınızada böyle bir yer açmış diye konuştğnuz an orayıda ayzarsanız sevinirim....

not:1birebir aynısı olsun kendim kitlerim bu sayfayı ,burda cidden kardeşerim dediğim insanlarla paylaşımlarda bulunacağız
2: disiplini bende severim her listeyi öyleee gelemssen vay anası oraya girdin buraya gelmedin sildim cümleelri olmayacağı için bak gördünüzmü yine aynı değil
3.herşeyin birebir aynısını almak denen bişey yok hoş olsadaaa sizden neden alayım daha önce üye olduğum KADINLARIN KİTAP MEKANIN DAN alırım merak etmeeee

ordada iyi paylaşımlar var onu almışımdırrr tamammmmmmmmm

şimdiiiiiiiiiiii

iyi ordan orayaaaa iletmeler bacımmmmmmmm!!!!!!!!!!

Arkamdan Konuşup Beste Yapacagına , Yüzüme Konuş Düet Yapalım.

diyorum ve iyi geceler diliyorum hanımlarrrrrr.... siz konuşun ben okumaya gidiyorummmm

gökçe, bu açıklamalarını ve konunun farklı unsurlarını ilk mesajında da belirterek konunun detaylarını açıkça belirtmelisin bence.
çünkü konunun bu halinde esinlenme oranı yüksek geldi bana da.
kitap konusu çok geniş bir konu. daha özgün bir hale getirerek daha güzel paylaşımlarda bulunursunuz. kimse de sana benzer ithamda bulunmaz böylece.

diğer konuya gelince; o konuda detaylı incelemeler yaparak liste oluşturulduğu için bir şekilde eleme yapılması gerekiyordu. şahsi bir karar olarak düşünme ayrılmanı. birçok mesajda sıklıkla dile getirilmişti bu sıkıntı, kurallar da belliydi...

eski ve yeni yazışmaları bilen biri olarak ben de fikrimi belirtmek istedim.
iyi okumalar.

oooo konu açılmış gelenler olmuş eleştiriler bile olmuş...
gökçem topicin hayırlı olsun, ben bu ara okuyamıyorum biliyosun ama rahata erince katılıcam, o zamana kadar da takip edicem :))))
şimdilik docamın okuduğu kitapları yazıyım:
biri amin maalouf doğudan uzakta, diğeri ise aytunç altındal devlet ve kimlik ikisini bi arada götürüyor

eleştirelere gelince: esinlenilmiş, olduğu gibi alınmış... arkadaşlar ne olursa olsun birşeyler paylaşmak, birilerine faydalı olmak değil mi önemli olan...

evet bizde arkdşlrla 1 martta amin maalof doğudan uzaktaya başlıycazzzzzzzzz grupçekkk...

başka bir blogdaa şimdi geçiştirmelik mutluluğu okuyorum .... her daim buyur gel

eleştiriyide eleştiriye açıklar yapsa kaile alınırda öyle bir bakış açısıyla yapyorlarkiii çocuk gibi... herneyseee onlarıda az çok biliyorum

öyle katı kurallara ne gerek var, diktatörlükle kitap mı okunur bizimkinin samimi bir ortamı olsun gelen kendine yer bulabilsin kendini yabancı hissetmesin biz de gönül rahatlığıyla girip paylaşımlarımızı yapalım

açıklamalarımı yeterince yazmışım.... konumun detaylarıda yeterince belli...konunun bu halinde esinlenme oranına taktınız o halde şöyle diyeyim daha özgün kişiler geleceği ve tanıdıkalr ve yeni tanıyacakalrla yapacağmız için yeterince özgün olucaktır merak etmeyin....

şu cümleden sonra neye hala aynı diyorsunuzu acaba

diğer konuya gelince; o konuda detaylı incelemeler yaparak liste oluşturulduğu için bir şekilde eleme yapılması gerekiyordu. şahsi bir karar olarak düşünme ayrılmanı. birçok mesajda sıklıkla dile getirilmişti bu sıkıntı, kurallar da belliydi...

madem böyleeee neresi aynı dimi kendinizle çelişmeyin lütfen....

fikrini belirttiğin için çok teşekkür ederim eflacım başkaları ile geçen durumu bilmediğin için bişey de demiyorum ama lütfen sayfanın ilk kısmını tekrar okumanı dilerim...

özellikle şunu
okuyan anne,evladına en hayırlı işi öğretmiş olur...

AYRICAAA ESİNLENİLEN KİŞİLER ELEŞTİRMEZ TEŞEKKÜR EDER İYİ BİRŞEYLER KATTIĞINI DÜŞÜNEREK BURDA BARİZ BİR OLUMSUZLUK VE KISKANILMA SEZİYORUM VE BUNUDA OKUYAN BİR TOPLULUĞA YAKIŞTIRMADIĞIMI BELİRTMEK İSTİYORUM....
farzı misal bende istek üzerine açtım diğer topicleri açtığım gibi ve konusu kitap olunca benzettiniz ve bende kendi bacıalrımın listesini tutacağım hem siz atarsınız ya onlarındaa diyelim bu bakımaaa kötü olan birşey yok ki bukadar girip girip konusu kitap olan bu sahifeyi konusu dışına taşırdınız..... size müsade etmeyerek her yazımda önemli bir eserden değinmeler yaptım.... böyle bir sözle,çok sevdiğim bir sözle bitireyim ve konuyu istediğiniz gibi algılayınız ama lütfen sayfaları gereksiz dedikodularla doldurmayınız diyorum...

Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur.
(Konfüçyüs)

eleştirelere gelince: esinlenilmiş, olduğu gibi alınmış... arkadaşlar ne olursa olsun birşeyler paylaşmak, birilerine faydalı olmak değil mi önemli olan...
sadece gülüyorum bacımmmm.. yaaa amannnn...

zaten bilmeyen yazıyor boşverrr ben öyle gezipde millete topic dağıtmıyorum bizim kızlar ve yeni edineceğmiz arkdşlr için diğer egzersiz durumlarından sonra güzel paylaşımlar için be bacım ...

haaa ayrıca hopeforcum karamsarında durumu ile birlikte sanırım aile ,ailede iletişim ve çocuk eğitimine yönelik eserlere ağırlık vericez gibi... tabi yemek kitaplarınıda aslaaaa ess geçmiyoruzzzz herzaman ki gibi

mesnevi derslerimiz topicimiz var 3 arkdşla paylaşıp çalışıyoruz ordadaaa

vee

okuyan gelen herkeseeee
mevlana misali

GEL NE OLURSAN OL, YİNE GEL.... diyoruz

güzel topiğniz hayırlı olsun kızlar.
mutlu okumalar