- 25 Kasım 2012
- 1.697
- 2
tamam bekliyoruz....bende kitap okumaya başlıcam karar vereyim yazarım buraya
tamam bekliyoruz....
zaten anne çocuk eğitimi tarz kipatları yakında daha bir ilgini çekerrr hale gelir bacım belli mi olur?
Gerçekten çok faydali topıc olmuş ben okumayı unutmuşdum derdimden bana çok iyi gelecek canım arkadaşım hayır olsun
yok bacım senin hatırladığın yer gibi değillllll... baya bir arkdşn isteği ile açıldııııııııı ve özellikle evliliğe dair eserleri okuyucaz paylaşıcaz yorumlayacağızzzzz hemmmmmm öyleeee gelene gelmeyene sen git seni sildim bana heber evrmedin gibi kaprislermiz olmayacakkkk....Gökçe, bu konuyu açarken başka bir konudan tamamen esinlendin mi, ne yaptın?
Hayır, sanki bir yerlerden hatırlıyorum ben.
Sen de hatırlayabildin mi?
yok bacım senin hatırladığın yer gibi değillllll... baya bir arkdşn isteği ile açıldııııııııı ve özellikle evliliğe dair eserleri okuyucaz paylaşıcaz yorumlayacağızzzzz hemmmmmm öyleeee gelene gelmeyene sen git seni sildim bana heber evrmedin gibi kaprislermiz olmayacakkkk....ayrıcaaaa başka topiklermizde varrrrr meselaaaa öyle tiriplerle kovma vari haline düşürülürken
bir çok kişiden daha fazlaaa kitap okur paylaşır haldeydim mesela mesnevi dersleri adlı topik o şekilde ilerlemekte ... ve şiddetle tavsiye etmekteyim ... haaaa özellikleeeee şunuda paylaşmak istiyorum.... Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım diyerek devam ediyor.
Gökçe, bizim konumuzun kuralları vardı, yani o trip ve kapris dediğin şeyler aslında ''kurallardı''. Ayrıca kimse kimseyi kovmadı. Listeden çıkarılan o kadar çok kişi var ki... Buna kovulmak gözüyle bakman yanlış olur.
Sen de konuya dahil olmayı kabul ettin ve dolasıyla kuralları da kabul ettin.
Ama sonra sorun çıktı, o ayrı.
Evet, dün dünde kaldı ama konumuzun herşeyiyle birebir aynısını açınca bunu da söylemeden geçemedim.
oooo konu açılmış gelenler olmuş eleştiriler bile olmuş...
gökçem topicin hayırlı olsun, ben bu ara okuyamıyorum biliyosun ama rahata erince katılıcam, o zamana kadar da takip edicem :))))
şimdilik docamın okuduğu kitapları yazıyım:
biri amin maalouf doğudan uzakta, diğeri ise aytunç altındal devlet ve kimlik ikisini bi arada götürüyor
açıklamalarımı yeterince yazmışım.... konumun detaylarıda yeterince belli...konunun bu halinde esinlenme oranına taktınız o halde şöyle diyeyim daha özgün kişiler geleceği ve tanıdıkalr ve yeni tanıyacakalrla yapacağmız için yeterince özgün olucaktır merak etmeyin....gökçe, bu açıklamalarını ve konunun farklı unsurlarını ilk mesajında da belirterek konunun detaylarını açıkça belirtmelisin bence.
çünkü konunun bu halinde esinlenme oranı yüksek geldi bana da.
kitap konusu çok geniş bir konu. daha özgün bir hale getirerek daha güzel paylaşımlarda bulunursunuz. kimse de sana benzer ithamda bulunmaz böylece.
diğer konuya gelince; o konuda detaylı incelemeler yaparak liste oluşturulduğu için bir şekilde eleme yapılması gerekiyordu. şahsi bir karar olarak düşünme ayrılmanı. birçok mesajda sıklıkla dile getirilmişti bu sıkıntı, kurallar da belliydi...
eski ve yeni yazışmaları bilen biri olarak ben de fikrimi belirtmek istedim.
iyi okumalar.
Okumak, insan için en kolay ve en etkili öğrenme yoludur. Gelişmiş ülke toplumları, sahip oldukları bilgilerin % 60ını bu yolu kullanarak edinmişlerdir. Geri kalmış toplumların karşılaştıkları sorunların birçoğunun kaynağında ise eğitimsizlik yer almaktadır. Geri kalmış toplumlarda kişiler, okuyarak geçirebilecekleri zamanı çoğunlukla yararsız işlerle harcamaktadırlar. Okumanın önemini kavrayamamış toplumlar dünyanın en az gelişmiş toplumlarıdır. Ülkelerin gelişmişlik düzeyi okuma oranıyla doğru orantılıdır.
Kitapla yetişen nesiller başarı dolu ve iyi yetişmiş olacaktır.
evet kızlar gün gün liste tutarak okuma alışkanlığımızı geliştirip pekiştirmek hedefimiz...
farklı tür eserlerin önemli kesitlerinin paylaşılacağı ,kitap değişimlerinin yapılabileceği güzel bir sayfa olması ümidiyle...
okuyan anne,evladına en hayırlı işi öğretmiş olur...
Eki Görüntüle 640641
"Yasalar ölür, kitaplar ölmez."
güzel paylaşımlar için haydi hanımlar okumaya...
Eki Görüntüle 640642
sadece gülüyorum bacımmmm.. yaaa amannnn...eleştirelere gelince: esinlenilmiş, olduğu gibi alınmış... arkadaşlar ne olursa olsun birşeyler paylaşmak, birilerine faydalı olmak değil mi önemli olan...
zaten bilmeyen yazıyor boşverrr ben öyle gezipde millete topic dağıtmıyorum bizim kızlar ve yeni edineceğmiz arkdşlr için diğer egzersiz durumlarından sonra güzel paylaşımlar için be bacım ...öyle katı kurallara ne gerek var, diktatörlükle kitap mı okunurbizimkinin samimi bir ortamı olsun gelen kendine yer bulabilsin kendini yabancı hissetmesin biz de gönül rahatlığıyla girip paylaşımlarımızı yapalım