- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasın jesmincim........listeleri esip geçiyon yineee4 günde 300 sayfa ne güzel bi kitaptır bu , bitmesin istediğim bi kitap elif şafak aşkk tavsiyemdir arkadaşlar..
sanırım bi haftadan önce bitecek kitap
Şimdi elimdeki Sinan yağmur un aşka yolculuk Veysel karani yi anlatıyor yaklaşık 270 sayfa . Bu hafta bitecek yazarım...
harikasın jesmincim........listeleri esip geçiyon yineee
evet okumayan varsa bende şiddetle tavsiye ederim aşk ı okumayı....şemsi mevlanayı anlamayı...
ondan sonra daha bir başka bakar oldum ve bu kitap sayesinde 4 kitap alıp okudum mevlana -tebrizli şems- kimya hatun-şakın gözyaşları serisi
ve hergünde mesneviden muhakak 1 kaç sayfa okumaktayım.... cidden çok güzel bir kitap önermişin yasemincim.... bitirde yorumları konuşalım senleee bu sayede 2 yıl önce okuduğum kitabı yeniden yad edeyim....
bak eşimleee ortak okuyarak bitirdiğimiz bir kitaptı aşk....kitabın çekimine kendini bırakmamak elde değil gerçekten eşime de tavsiye ettim , o da okusun
inşallah bitireyim de çok severim kitap hakkında analiz yapmayı, konuştukça unutmuyo insan okuduklarını
iyi yapıyon bacım NLP eq KİTAPLARI İYİDİR... BENİ FECİ GAZA GETİRİR... hangi kipat yazarı kimmiş:)bende kitaba başlıyorum yarınnnnn kişisel gelişim kitabına başlıycam korkularımı yenmek ve daha güzel daha bilinçli düşünmek için
bak eşimleee ortak okuyarak bitirdiğimiz bir kitaptı aşk....
ardından adam gidip elif şafağın tüm eserlerini aldı veee okuma girişimlerini yarım yamalak bıraktı:)
firarperest
siyah süt (bu eseri hamileik sonrası tüm bayanalrın okumasını önerirlerde bende henüz okumadım)
okuyanlar anne olmadan kavranılmayan bir kitap diye yorumlamışlardır çevremde
pinhan
bit palas
araf (okudum)
kağıt helva
mahrem
baba ve piç (okudum)
iskender (okudum)
bunlar kütüphanemizde okumayı bekleyenler ama
aklımda şemspare diye bir kitap çıkarmıştı sanırsam aşkdan sonra onu alıp okumak var aşk tadında olur ümidiyle...
gerçi bu eser içinde çalıntı diyolardı amaaa okuycam yinedeee çalıntıysa demekki değerli bişey varki çalınmış :) diyerek okuycammmm...
şöyle sana yazarken jesmin bissürü kitap var okumammı bekleyennnnnn... zaman sadece zaman:):):)
iyi okumalar sonraaa laflarızzz kipat hakkında
bencede ara ara okumak gerek ziraaa aşkdan alıannn tadı hiç birinde bulamadım ben:):):)kadın bu kadar iyi bi yazarmış ilk kitabı olarak da aşkı okumak nasip oldu.. diğer kitaplarını da okucam mutlaka
ama şimdi benimde beş altı kitabım daha var onları bitirmem lazım sonrasında elif şafak kitapları okucam ara ara
bencede ara ara okumak gerek ziraaa aşkdan alıannn tadı hiç birinde bulamadım ben:):):)
yani okunuştaki akıcılık olarak baba ve piç te çok güzeldi yıllar önce okumama rağmen halaa aklımdaaaa:) ama aşk favorimgerçekten aşk kadar güzel değilse diğer kitapları hayal kırıklığına uğrarım, ama sanmam, güzeldir heralde
iyi yapıyon bacım NLP eq KİTAPLARI İYİDİR... BENİ FECİ GAZA GETİRİR... hangi kipat yazarı kimmiş:)
kipatin ismi; ufak şeyleri dert etmeyin
yazari; dr.richard carlson
amerikada ilk defa bu kitap bir yilda 5,7 milyon satmis, bakalim bakalim nasil bir kitapmis :)
begendigim kisimlari not olarak burayada yazayim hatta
bendede var o kitap okuncaklar listesinde tam başlayayım dedim bi roman aldım o daha cazip geldi
ama bikaç sayfasına baktım gerçekten faydalı şeyler yazıyor iyi okumalar canımmm
evet o kitabın gerek cep boyu gerek normali eski ve yeni baskısı ile eşimin ve benim yatak odamızda baş ucumuzda durur muhakakkk çok iyi bir eser....kipatin ismi; ufak şeyleri dert etmeyin
yazari; dr.richard carlson
amerikada ilk defa bu kitap bir yilda 5,7 milyon satmis, bakalim bakalim nasil bir kitapmis :)
begendigim kisimlari not olarak burayada yazayim hatta
kitap bitti kızlar hayatımda okuduğum en güzel kitaplardan biriydi
şemsin kırkıncı kuralını yazmak istedim buraya
Aşksız geçen bir ömür beyhude yaşanmıştır. Acaba ilahi aşk peşinde mi koşmalıyım,mecazi mi, yoksa dünyevi , semavi ya da cismani mi diye sorma.Ayrımlar ayrımları doğurur. Aşkın ise hiç bir sıfata ve tamlamaya ihtiyacı yoktur..
Başlı başına bir dünyadır aşk. Ya tam ortasındasındır,merkezinde,, ya da dışındasındır hasretinde....
kesinlikleeee katılıyorummm aşk ancak bukadar güzel anlatılabilirdi.... herşeye aşk....tüm kitap boyunca bütün aşk çeşitleri o kadar kusursuz anlatılmış ki.............
kesinlikleeee katılıyorummm aşk ancak bukadar güzel anlatılabilirdi.... herşeye aşk....
inann jesmincim yeniden kitabı yarın şöyle bir açıp göz gezdiriceğim.... özlemişim adeta... bence çok güzel bir eser....
bundan sonra mevlandan daha çok şems ci olmuştum ben... ondaki asi ruh harikaaa bana hitap etmekde:)
şemspare diye bir eseri çıkmıştı 2012 de firarperestinde devamı niteliğinde deniyordu sanırsammmm onu alıcam bende en yakın zamanda kitapyurdunda indrme girerse:):):)
bu arada sevgili jesminnnnnnnn çok tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 654664
Eki Görüntüle 654665 haftanın kipat kurdu jesminnnnnnnn