Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni kitabım mümin sekman ''her şey seninle başlar''
rüzgarı suçlamayı bırak,yelkenleri kullanmayı öğren.
başkaları yapabildiyse sen de yaparsın.
hayatta ya tozu dumana katarsın,ya da tozu dumanı yutarsın.seçim senin!
hedef 18 mart.sayfa 156.
gökçe sen nerelerdesin???????????
sudenazy canım jesmincim harikaaaaaa tebriklerrrr iyi okumalarrrr şimdi listenizi hazırlıyacağım....Kızlarrrr bugün kitabınınmmm bittiiiiiiii....Veysel karani yi anlatan güzel bir kitaptı tavsiye ederim... Bu tarz kitapları seviyorummmm ben ... Aşk okumuştum bende mükemmeldii... Ve dediğiniz gibi Şems'e hayran kalmamak elde değil.... Bende 2. Yi okurum herhaldeee...
Şimdi tarz değiştirip aklından bir sayı tut a başlıyorummm 475 sayfa bakalımmm .... Öptümmm sizleri güzell dostlar iyi gecelerrrr...
bende hayyam rubaileri çok çok severim.... okuda bizlerede öneri ver bakalım....
bir matematikçi olarak ömer hayyamı ayrı bir sevmişimdir zati.....
ecrinx bacım hoş geldinnnn.... iyi okumalar bacımmmtopiğin hayırlı uğurlu olsun bacımmm açıcaktın bekledim hepp,,çok iyi ettin ellerine sağlık beklemedeydim zati:)))ama geç bile kalmışım.:))
Bu arada benim şuan okuduğum bir kitab var ama sanırım 10-15 gün misafirlerim olacak fazla okuyamayabilirimm..yinede yazayım ben mustafa necati bursalının 286 sayfalık hz.Aişe adlı kitabını okuyorum..
sepinize sevgiler
ayyyyyyy banamı dedin seni çok seviyorum diyegökçeçim antalyada hava az kapalı yer yer yagmurlu camın kenarında oturuyorum burada odun soban yanıyo
bende zevkle kitabımı okuyorum tabi kahve eşliginde
sanırım bügün bu kitabı bitiricem sırada kalbim birkez sevdi var
biraz romantik olasımgeldi seni çok seviyorum
elabb aşkı okumalısınnnnnn şiddetle tavsiye ediyorum.... eşe aşk allaha aşk.. doğaya aşk... bir arkadaşa aşk.. evlada aşk... ne bilem ne yok ki:):): aşk aşk aşk senin gibi bir ruhun bunu erkenden okuması gerek....aşk kitabı bende de var kardeşim hediye etmişti başlayamadım okumaya çok okumak istediğim bir kitap olduğu halde tembellik ettim ama siz ikiniz öyle bir bahsetmişsiniz ki bugün başlamalıyım dedim akşam eve gidince okumaya başlayacağım inşallah aşkk ne güzel şeydir
evet 5 martta bitcekdi galibaaa olsunn iyi okumalar minacımmmmbitirdim kitabımıbiraz gecikmeli oldu ama sonunda bitti.herkese tavsiye ederim.
elif şafak firarperest
heyyyy bende bugun A101 de senin seriyi gördüm alsammı diye düşündüm almadımmmmm yorumlarnı alırız belki..... elimdekiler bitsin diyorummorgan rice nin vampir serisine başladım, serinin ilk kitabı dönüşüm şu an 100 sayfa okudum sandığım kadar kötü değilmiş
güzel bir eser.... iyi okumalar bacımmmmyeni kitabım mümin sekman ''her şey seninle başlar''
rüzgarı suçlamayı bırak,yelkenleri kullanmayı öğren.
başkaları yapabildiyse sen de yaparsın.
hayatta ya tozu dumana katarsın,ya da tozu dumanı yutarsın.seçim senin!
hedef 18 mart.sayfa 156.
jesmin sevindim baya hızlı gitmiş gerçi sayfa puntosu harikaydı eserlerin inceledimde tam benlikdönüşüm bitti serinin ikinci kitabı olan sevilmişe başlıcam, vampir romanları sandığım kadar kötü değilmiş
selamalrrrrr uzun süredir hastaydımmmmmm o bakıma kusura bakmayın bacılarımmmmmmm şimdi girdim bir taraftan dieğr topiğimizin geçmişi okuyup bir taraftanda sizlere yazmak istedim.... sizler nasılsınızgökçe sen nerelerdesin???????????
selam elabcımevet ya bir kaç gündür yok neden acaba bende merak ettim
hopefor bacımmmmmm hayyam şarap ve güzel söz:) birde matematikçi olunca aşık oluyorum adama ünvrstede matematik tarihi dersinde hayyam bana düşmüştü o gün bugundur adama aşıkımmmm :):):)sudenazy canım jesmincim harikaaaaaa tebriklerrrr iyi okumalarrrr şimdi listenizi hazırlıyacağım....
ben de çok severim hayyam ın rubailerini hemen aklımda olan bir tanesini yazayım...
Ey sevgili senle ben pergel gibiyiz, iki başımız var bir bedenimiz,
Ne kadar dönersem döneyim çevrende, er geç başbaşa verecek değil miyiz?
çok güzel ya, belki çok şiirsel değiil ama içi dolu...
hopefor bacımmmmmm hayyam şarap ve güzel söz:) birde matematikçi olunca aşık oluyorum adama ünvrstede matematik tarihi dersinde hayyam bana düşmüştü o gün bugundur adama aşıkımmmm :):):)
ecrinx bacım hoş geldinnnn.... iyi okumalar bacımmm
ayyyyyyy banamı dedin seni çok seviyorum diye
bende bendeee
:):):)
bu arada soba kahve hafif yağmurrrrrr tam kitap mevsimiiiii
elabb aşkı okumalısınnnnnn şiddetle tavsiye ediyorum.... eşe aşk allaha aşk.. doğaya aşk... bir arkadaşa aşk.. evlada aşk... ne bilem ne yok ki:):): aşk aşk aşk senin gibi bir ruhun bunu erkenden okuması gerek....
evet 5 martta bitcekdi galibaaa olsunn iyi okumalar minacımmmm
heyyyy bende bugun A101 de senin seriyi gördüm alsammı diye düşündüm almadımmmmm yorumlarnı alırız belki..... elimdekiler bitsin diyorum
güzel bir eser.... iyi okumalar bacımmmm
jesmin sevindim baya hızlı gitmiş gerçi sayfa puntosu harikaydı eserlerin inceledimde tam benlik
selamalrrrrr uzun süredir hastaydımmmmmm o bakıma kusura bakmayın bacılarımmmmmmm şimdi girdim bir taraftan dieğr topiğimizin geçmişi okuyup bir taraftanda sizlere yazmak istedim.... sizler nasılsınız
selam elabcım
ya sormaya midem bulanyorrrrrrrr yemek yiyemiyom ben gibi bir obez nasıl erkenden doyuverirse öyle bişey oldu
sizler nasılsınız bacılarım çok özledimmmmmmm vallaaa hepinizi kocaman öpüyorum
BENDE DE AYNI SORUN VAR 2.50 MİYOP 80 ASTİGMATIM: BUNLARIN PUNTOLARI HARİKAYDI BAKTIMDAAAben çok küçük yazılıları okuyamıyorum maalsef yani puntolar orta kararda olcak, gözlerim bozuk miyopum, ağrımaya başlıyor hemen
vampir kitabı falan ama güzel ya en azından okunabilir değerde her zaman aynı tarz kitaplar okumadan yana değilim, farklı bilgiler, farklı tarzlar, aşk romanları falan okunmalı arada bence
HEYYYYYY BENDE SENİ EVRİMCİMMMM... nereleresin göremiyom senibende hayyamı bitirdim daha çok otobiyo bi kitap güzel kitaptı tavsiye ederim
şimdi kalbim seni sevdi de bitmek üzere romantik bi kitap biraz sıkıcı
yarında odysseia ın 2 kitabını okumayı düşünüyorum bakalım
bu arada sana dedim bacım tabiki seni seviyorum
heyyyy bendeeeeeeebende seni çok seviyorummmmmm
beni de sevin ben de seviyommm siziiiii
heyyyy bendeeeeeee
bu ay 1.kitabın bitti dimi.. yeni başladın dimi.... ayrıca msj atcam sanaaaa
senide sevyozzzz sevgi pıtırcığı senibeni de sevin ben de seviyommm siziiiii
evet harikaaaa duydum yorumları okudum ama kipatı okumadım... iyi okumalar bacım...evet canım aslında daha erken biterdi malum bildiğin gibi bazı sebeplerden elime alamadım.yeni kitabımın 50. sayfasındayım kişisel gelişim türünde en çok satan kitap ayrıca.