Bütün kızlar toplandık, okumaya başladık.

''insan bir kere birine geç kalır ve bir daha hiç kimse için acele etmez... '' Yaşar Kemal

yeni kitabım mümin sekman ''her şey seninle başlar''
rüzgarı suçlamayı bırak,yelkenleri kullanmayı öğren.
başkaları yapabildiyse sen de yaparsın.
hayatta ya tozu dumana katarsın,ya da tozu dumanı yutarsın.seçim senin!
hedef 18 mart.sayfa 156.

çok güzel çok güzel ....

Kızlarrrr bugün kitabınınmmm bittiiiiiiii....Veysel karani yi anlatan güzel bir kitaptı tavsiye ederim... Bu tarz kitapları seviyorummmm ben ... Aşk okumuştum bende mükemmeldii... Ve dediğiniz gibi Şems'e hayran kalmamak elde değil.... Bende 2. Yi okurum herhaldeee...
Şimdi tarz değiştirip aklından bir sayı tut a başlıyorummm 475 sayfa bakalımmm .... Öptümmm sizleri güzell dostlar iyi gecelerrrr...
sudenazy canım jesmincim:KK66: harikaaaaaa tebriklerrrr iyi okumalarrrr şimdi listenizi hazırlıyacağım....

bende hayyam rubaileri çok çok severim.... okuda bizlerede öneri ver bakalım....
bir matematikçi olarak ömer hayyamı ayrı bir sevmişimdir zati.....

ben de çok severim hayyam ın rubailerini hemen aklımda olan bir tanesini yazayım...

Ey sevgili senle ben pergel gibiyiz, iki başımız var bir bedenimiz,
Ne kadar dönersem döneyim çevrende, er geç başbaşa verecek değil miyiz?

çok güzel ya, belki çok şiirsel değiil ama içi dolu...[/QUOTE]
hopefor bacımmmmmm hayyam şarap ve güzel söz:) birde matematikçi olunca aşık oluyorum adama ünvrstede matematik tarihi dersinde hayyam bana düşmüştü o gün bugundur adama aşıkımmmm :):):)

topiğin hayırlı uğurlu olsun bacımmm açıcaktın bekledim hepp,,çok iyi ettin ellerine sağlık beklemedeydim zati:)))ama geç bile kalmışım.:))
Bu arada benim şuan okuduğum bir kitab var ama sanırım 10-15 gün misafirlerim olacak fazla okuyamayabilirimm..yinede yazayım ben mustafa necati bursalının 286 sayfalık hz.Aişe adlı kitabını okuyorum..

sepinize sevgiler:KK42::KK42::KK42:
ecrinx bacım hoş geldinnnn.... iyi okumalar bacımmm

gökçeçim antalyada hava az kapalı yer yer yagmurlu camın kenarında oturuyorum burada odun soban yanıyo

bende zevkle kitabımı okuyorum tabi kahve eşliginde

sanırım bügün bu kitabı bitiricem sırada kalbim birkez sevdi var

biraz romantik olasımgeldi seni çok seviyorum
ayyyyyyy banamı dedin seni çok seviyorum diye :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bende bendeee

:):):)
bu arada soba kahve hafif yağmurrrrrr tam kitap mevsimiiiii :KK66:

aşk kitabı bende de var kardeşim hediye etmişti başlayamadım okumaya çok okumak istediğim bir kitap olduğu halde tembellik ettim:KK17: ama siz ikiniz öyle bir bahsetmişsiniz ki bugün başlamalıyım dedim akşam eve gidince okumaya başlayacağım inşallah aşkk ne güzel şeydir:KK19:
elabb aşkı okumalısınnnnnn şiddetle tavsiye ediyorum.... eşe aşk allaha aşk.. doğaya aşk... bir arkadaşa aşk.. evlada aşk... ne bilem ne yok ki:):): aşk aşk aşk senin gibi bir ruhun bunu erkenden okuması gerek....
bitirdim kitabımı:KK9:biraz gecikmeli oldu ama sonunda bitti.herkese tavsiye ederim.
:KK28:elif şafak firarperest:KK28:
evet 5 martta bitcekdi galibaaa:KK66: olsunn iyi okumalar minacımmmm
morgan rice nin vampir serisine başladım, serinin ilk kitabı dönüşüm:KK53: şu an 100 sayfa okudum sandığım kadar kötü değilmiş:KK34:
heyyyy bende bugun A101 de senin seriyi gördüm alsammı diye düşündüm almadımmmmm :KK66: yorumlarnı alırız belki..... elimdekiler bitsin diyorum

yeni kitabım mümin sekman ''her şey seninle başlar''
rüzgarı suçlamayı bırak,yelkenleri kullanmayı öğren.
başkaları yapabildiyse sen de yaparsın.
hayatta ya tozu dumana katarsın,ya da tozu dumanı yutarsın.seçim senin!
hedef 18 mart.sayfa 156.

güzel bir eser.... iyi okumalar bacımmmm

dönüşüm bitti:KK1: serinin ikinci kitabı olan sevilmişe başlıcam, vampir romanları sandığım kadar kötü değilmiş:KK1:
:KK66: jesmin sevindim baya hızlı gitmiş gerçi sayfa puntosu harikaydı eserlerin inceledimde:KK66: tam benlik

gökçe sen nerelerdesin???????????
selamalrrrrr uzun süredir hastaydımmmmmm :KK66: o bakıma kusura bakmayın bacılarımmmmmmm şimdi girdim bir taraftan dieğr topiğimizin geçmişi okuyup bir taraftanda sizlere yazmak istedim.... sizler nasılsınız

evet ya bir kaç gündür yok neden acaba bende merak ettim
selam elabcım:KK66:
ya sormaya midem bulanyorrrrrrrr yemek yiyemiyom ben gibi bir obez nasıl erkenden doyuverirse öyle bişey oldu :KK66:

sizler nasılsınız bacılarım çok özledimmmmmmm vallaaa hepinizi kocaman öpüyorum

sudenazy canım jesmincim:KK66: harikaaaaaa tebriklerrrr iyi okumalarrrr şimdi listenizi hazırlıyacağım....

ben de çok severim hayyam ın rubailerini hemen aklımda olan bir tanesini yazayım...

Ey sevgili senle ben pergel gibiyiz, iki başımız var bir bedenimiz,
Ne kadar dönersem döneyim çevrende, er geç başbaşa verecek değil miyiz?

çok güzel ya, belki çok şiirsel değiil ama içi dolu...
hopefor bacımmmmmm hayyam şarap ve güzel söz:) birde matematikçi olunca aşık oluyorum adama ünvrstede matematik tarihi dersinde hayyam bana düşmüştü o gün bugundur adama aşıkımmmm :):):)

ayyyyyyy banamı dedin seni çok seviyorum diye :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bende bendeee

elabb aşkı okumalısınnnnnn şiddetle tavsiye ediyorum.... eşe aşk allaha aşk.. doğaya aşk... bir arkadaşa aşk.. evlada aşk... ne bilem ne yok ki:):): aşk aşk aşk senin gibi bir ruhun bunu erkenden okuması gerek....

heyyyy bende bugun A101 de senin seriyi gördüm alsammı diye düşündüm almadımmmmm :KK66: yorumlarnı alırız belki..... elimdekiler bitsin diyorum

:KK66: jesmin sevindim baya hızlı gitmiş gerçi sayfa puntosu harikaydı eserlerin inceledimde:KK66: tam benlik

selamalrrrrr uzun süredir hastaydımmmmmm :KK66: o bakıma kusura bakmayın bacılarımmmmmmm şimdi girdim bir taraftan dieğr topiğimizin geçmişi okuyup bir taraftanda sizlere yazmak istedim.... sizler nasılsınız

ya sormaya midem bulanyorrrrrrrr yemek yiyemiyom ben gibi bir obez nasıl erkenden doyuverirse öyle bişey oldu :KK66:

sizler nasılsınız bacılarım çok özledimmmmmmm vallaaa hepinizi kocaman öpüyorum[/QUOTE]

hoşgeldin canım çook geçmiş olsun yaa özledik seni aşkı en kısa sürede okuyacağım

Son düzenleme:
ben çok küçük yazılıları okuyamıyorum maalsef yani puntolar orta kararda olcak, gözlerim bozuk miyopum, ağrımaya başlıyor hemen:KK1::KK1:
vampir kitabı falan ama güzel ya en azından okunabilir değerde:KK76: her zaman aynı tarz kitaplar okumadan yana değilim, farklı bilgiler, farklı tarzlar, aşk romanları falan okunmalı arada bence:KK34:

bende hayyamı bitirdim daha çok otobiyo bi kitap güzel kitaptı tavsiye ederim

şimdi kalbim seni sevdi de bitmek üzere romantik bi kitap biraz sıkıcı

yarında odysseia ın 2 kitabını okumayı düşünüyorum bakalım

bu arada sana dedim bacım tabiki seni seviyorum

bende bendeee

sizler nasılsınız bacılarım çok özledimmmmmmm vallaaa hepinizi kocaman öpüyorum

hoşgeldin canım çook geçmiş olsun yaa özledik seni aşkı en kısa sürede okuyacağım[/QUOTE]HARİKA HEMEN BAŞLAAA VE ELİNDEYKEN İLK 58 SAYFAYI SIKILIRSAN DA BIRAKMAAA PARÇA PARÇA OKUMADAN HIZLICA İELRLETTTT ZATEN 100 Ü AŞINCA ELİNDEN BIRAKAMAYACAKSINDIR BACIM

ben çok küçük yazılıları okuyamıyorum maalsef yani puntolar orta kararda olcak, gözlerim bozuk miyopum, ağrımaya başlıyor hemen:KK1::KK1:
vampir kitabı falan ama güzel ya en azından okunabilir değerde:KK76: her zaman aynı tarz kitaplar okumadan yana değilim, farklı bilgiler, farklı tarzlar, aşk romanları falan okunmalı arada bence:KK34:
BENDE DE AYNI SORUN VAR 2.50 MİYOP 80 ASTİGMATIM::KK76::KK76::KK76::KK76: BUNLARIN PUNTOLARI HARİKAYDI BAKTIMDAAA

bende hayyamı bitirdim daha çok otobiyo bi kitap güzel kitaptı tavsiye ederim

şimdi kalbim seni sevdi de bitmek üzere romantik bi kitap biraz sıkıcı

yarında odysseia ın 2 kitabını okumayı düşünüyorum bakalım

bu arada sana dedim bacım tabiki seni seviyorum
HEYYYYYY BENDE SENİ EVRİMCİMMMM... nereleresin göremiyom seni

heyyyy bendeeeeeee

bu ay 1.kitabın bitti dimi.. yeni başladın dimi.... ayrıca msj atcam sanaaaa

evet canım aslında daha erken biterdi malum bildiğin gibi bazı sebeplerden elime alamadım.yeni kitabımın 50. sayfasındayım kişisel gelişim türünde en çok satan kitap ayrıca.

beni de sevin ben de seviyommm siziiiii:KK19::KK19::KK19::KK19::KK16::KK16:
senide sevyozzzz:KK66: sevgi pıtırcığı seni

evet canım aslında daha erken biterdi malum bildiğin gibi bazı sebeplerden elime alamadım.yeni kitabımın 50. sayfasındayım kişisel gelişim türünde en çok satan kitap ayrıca.
evet harikaaaa duydum yorumları okudum ama kipatı okumadım... iyi okumalar bacım...

evrim canımsımmmmm nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnn
yaaaaaa en son ne güzel bir sanal buluşma yapacaktık eklemedin mi ne beni :KK43: