Bütün kızlar toplandık, okumaya başladık.

canım biz kendi yolumuzu aydınlatmaya bakalım yapıcı ve olumlu eleştirilere başımız üstünde yer var

bu konu çok önemli gökçe, çocuğun kişisel gelişimi cevre faktörünü ayrı tutacak olursak nerdeyse anne babanın elinde... bu nedenle özellikle annenin bilgilenmesi elzem...
konu sınırlaması yok dimi ?

evet kitap dediğimiz rahat, gönlünce okunur.
konuyu bilmiyorum ama
bu konuda kuralsız olmak, başlık ve içerik güzel..

Son düzenleme:

yok be bacım konu tür yazar sınırlaması ne diye yapacağım allahasennnnnnn.. zaten çok özel bir eser olunca onu hususi açarızzz... mesela mesneviyi öyle yaptık...

dediğin gibi eleştiriye açığız daha iyi paylaşımlar için önemliii... herneyseee bu durum...

kesinlikleee çok önemli bencede şuan biliyorsun bebişim yok çok istesemdeeeeee maalesef eşimin durumu sebebiyle buna yönelik eserlerde çok okudum evliliğe dairde... bunları en yakın zamanda paylaşmayı isterim tüm bacılarımla....
inanın paylaşıldıkça adeta buz dağı gibi oluyoruz... neden var olan bu sosyal ağı bizde bu şekilde olumlu halde kullanmıyalım ki...

vel-hasıl-ı kelam oku oku oku

paylaş paylaş paylaş

mışıl mışıl uyuyan okuma girişimindeki bacılara da iyi geceler diliyorum....

gökçecim topik hayırlı olsun ben de kuramadı gitti şu topiği diyodum ohh iyi oldu böyle valla
ben de 2 haftada 2 kitap bitirdim. sessiz kadınlar-esra erol, kırık kalpler nehri-tiricia mills
şimdi de elif şafak aşka başladım 400 sayfa bi haftada biter inşallah

bende hep girdim topiğine gezindim beğenmişim ama hiç hayırlı olsun demediğim aklıma geldi
canım hayırlı olsun bende inşallah başlayacağım eksik hissediyorum kendimi böyle

wawwwwwwww aferin jesmincim rekor sendeeee
en yakın zamanda inşlh perşembe günü listeyi oluşturcam bayadır açtık topiğmizi hepimize hayırlı olsun..bende hız verdim okumayaaa inşlh
bende hep girdim topiğine gezindim beğenmişim ama hiç hayırlı olsun demediğim aklıma geldi
canım hayırlı olsun bende inşallah başlayacağım eksik hissediyorum kendimi böyle

elabım senide aramızda görmekten mutluluk duyarızzz ...var olan kaynaklarnı iyi değerlendir bacım....

ha kızlarrr birde asıl burda şöyle ödevlerde vererek ev iş aile çocuk iletişim adına eserlerde okumak hedefimiz.... bakalım inşallah....görüşürüz

3 5 tane kitabım daha var okuncak onlar bitsin bi de aile ile ilgili kitap alır okurum , faydalı kitaplar var gerçekten bu alanda

inş canım en kısa zamanda katılırım

kızlar mart ayının ilk kitabını bitirdim

1.zülfü livaneli mutluluk bitti

2. amin maalouf- doğudan uzakda başlanyor bugunnnn

canım biliyorsun uzun zamandır bu illet hastaliktan muzdarıp oldugum için kitap okuyamıyordum

tabiki yanliş artık rahat rahat okuyabilirim ne zamandır istedigim kitabı okumaya basladım....

HAROLD LAMB-HAYYAM

canım biliyorsun uzun zamandır bu illet hastaliktan muzdarıp oldugum için kitap okuyamıyordum

tabiki yanliş artık rahat rahat okuyabilirim ne zamandır istedigim kitabı okumaya basladım....

HAROLD LAMB-HAYYAM

evrimcimmmmmm kocaman hoşgeldin bacım....

bende hayyam rubaileri çok çok severim.... okuda bizlerede öneri ver bakalım....
bir matematikçi olarak ömer hayyamı ayrı bir sevmişimdir zati.....

Kızlarrrr şöyle bir bakayım geçmişse kimler neler olumuş ...
Valla şimdi kitap okuyasım geldi hemen ..

Kızlarrrr şöyle bir bakayım geçmişse kimler neler olumuş ...
Valla şimdi kitap okuyasım geldi hemen ..
hoşgeldinnnnnnnnnnn

harikaaaaa okuyasın geldi demek girişinle geldiyseeee yazışınla okurda bititrsin bile kipatları

hoşgeldin safa getirdin bacım

Bir soru sorup kaçayımmmm...
Burada belirlediğiniz kitaplarımı okuyorsunuz yoksa serbest mi hani elimde kitaplarım var okuyacağım ama:))??????????

Bir soru sorup kaçayımmmm...
Burada belirlediğiniz kitaplarımı okuyorsunuz yoksa serbest mi hani elimde kitaplarım var okuyacağım ama:))??????????
serbest bacım......

sadece aile ve iletişime yönelik hamileliğe yönelik kipatlarıdaaaaa önericez o durumdakielr okusun diyeeeeeee sen oku hangi kipat yazarı kim kaç sayfaaa

hoşgeldinnnnnnnnnnn

harikaaaaa okuyasın geldi demek girişinle geldiyseeee yazışınla okurda bititrsin bile kipatları

hoşgeldin safa getirdin bacım

serbest bacım......

sadece aile ve iletişime yönelik hamileliğe yönelik kipatlarıdaaaaa önericez o durumdakielr okusun diyeeeeeee sen oku hangi kipat yazarı kim kaç sayfaaa

Şimdi elimdeki Sinan yağmur un aşka yolculuk Veysel karani yi anlatıyor yaklaşık 270 sayfa . Bu hafta bitecek yazarım...