sadece gülüyorum bacımmmm.. yaaa amannnn...
zaten bilmeyen yazıyor boşverrr ben öyle gezipde millete topic dağıtmıyorum bizim kızlar ve yeni edineceğmiz arkdşlr için diğer egzersiz durumlarından sonra güzel paylaşımlar için be bacım ...
haaa ayrıca hopeforcum karamsarında durumu ile birlikte sanırım aile ,ailede iletişim ve çocuk eğitimine yönelik eserlere ağırlık vericez gibi... tabi yemek kitaplarınıda aslaaaa ess geçmiyoruzzzz herzaman ki gibi
mesnevi derslerimiz topicimiz var 3 arkdşla paylaşıp çalışıyoruz ordadaaa
vee
okuyan gelen herkeseeee
mevlana misali
GEL NE OLURSAN OL, YİNE GEL.... diyoruz
güzel topiğniz hayırlı olsun kızlar.
mutlu okumalar
öyle katı kurallara ne gerek var, diktatörlükle kitap mı okunurbizimkinin samimi bir ortamı olsun gelen kendine yer bulabilsin kendini yabancı hissetmesin biz de gönül rahatlığıyla girip paylaşımlarımızı yapalım
güzel topiğniz hayırlı olsun kızlar.
mutlu okumalar
teşekkür ederiz rengina :)) seni de bekleriz :))
canım biz kendi yolumuzu aydınlatmaya bakalımyapıcı ve olumlu eleştirilere başımız üstünde yer var
bu konu çok önemli gökçe, çocuğun kişisel gelişimi cevre faktörünü ayrı tutacak olursak nerdeyse anne babanın elinde... bu nedenle özellikle annenin bilgilenmesi elzem...
konu sınırlaması yok dimi ?
wawwwwwwww aferin jesmincim rekor sendeeeegökçecim topik hayırlı olsunben de kuramadı gitti şu topiği diyodum ohh iyi oldu böyle valla
ben de 2 haftada 2 kitap bitirdim. sessiz kadınlar-esra erol, kırık kalpler nehri-tiricia mills
şimdi de elif şafak aşka başladım400 sayfa bi haftada biter inşallah
bende hep girdim topiğine gezindim beğenmişim ama hiç hayırlı olsun demediğim aklıma geldi
canım hayırlı olsun bende inşallah başlayacağım eksik hissediyorum kendimi böyle
wawwwwwwww aferin jesmincim rekor sendeeee
en yakın zamanda inşlh perşembe günü listeyi oluşturcam bayadır açtık topiğmizihepimize hayırlı olsun..bende hız verdim okumayaaa inşlh
elabım senide aramızda görmekten mutluluk duyarızzz ...var olan kaynaklarnı iyi değerlendir bacım....
ha kızlarrr birde asıl burda şöyle ödevlerde vererek ev iş aile çocuk iletişim adına eserlerde okumak hedefimiz.... bakalım inşallah....görüşürüz
wawwwwwwww aferin jesmincim rekor sendeeee
en yakın zamanda inşlh perşembe günü listeyi oluşturcam bayadır açtık topiğmizihepimize hayırlı olsun..bende hız verdim okumayaaa inşlh
elabım senide aramızda görmekten mutluluk duyarızzz ...var olan kaynaklarnı iyi değerlendir bacım....
ha kızlarrr birde asıl burda şöyle ödevlerde vererek ev iş aile çocuk iletişim adına eserlerde okumak hedefimiz.... bakalım inşallah....görüşürüz
canım biliyorsun uzun zamandır bu illet hastaliktan muzdarıp oldugum için kitap okuyamıyordum
tabiki yanliş artık rahat rahat okuyabilirim ne zamandır istedigim kitabı okumaya basladım....
HAROLD LAMB-HAYYAM
hoşgeldinnnnnnnnnnnKızlarrrr şöyle bir bakayım geçmişse kimler neler olumuş ...
Valla şimdi kitap okuyasım geldi hemen ..
serbest bacım......Bir soru sorup kaçayımmmm...
Burada belirlediğiniz kitaplarımı okuyorsunuz yoksa serbest mi hani elimde kitaplarım var okuyacağım ama:))??????????
hoşgeldinnnnnnnnnnn
harikaaaaa okuyasın geldi demek girişinle geldiyseeee yazışınla okurda bititrsin bile kipatları
hoşgeldin safa getirdin bacım
serbest bacım......
sadece aile ve iletişime yönelik hamileliğe yönelik kipatlarıdaaaaa önericez o durumdakielr okusun diyeeeeeeesen oku hangi kipat yazarı kim kaç sayfaaa