Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

ya ben okuyup gülüp kaçıyordum yaaa :78::78::78:

:)) ya valla anlatcak bişey gelmiyo aklıma..
neyse ben size motive olmak için yaptıklarımı anlatıyım :))
düüün hem cheescake yaptım hemde kıymalı gül böreği oohhhhh afiyetle onları mideme indiriyorum şuanda
eşime bunları koklatıp koklatıp işkence yapmayı düşündüm yalan yok:KK1::KK1:

ayyyyy kızlar siz anlatın ben okuyup gülüyüm olmaz mı affedin beni :))
birde aranızda ingilizcesi iyi olan yada ingilizce öğretmeni falan olan varmı
bugünlerde ingilizceye kaptırdım kendimi :)
ilk defa kendim için ingilizce öğrenmeye karar verdim...:KK1::KK1::nazar:

Kuzum yaptıklarını resimlemeyi seviyormusun?
Ben ne yapsam resmini çekiyorum :KK1: görmemiş gibi...
Olsa da yesek ya :KK56:

Ben epey bir süre ingilizce dersi verdim canım. Harçlığımı çıkartıyordum özel derslerle. Sormak istediğin birşey olursa elimden geldiğince yardım ederim

oyy kıymalı gül böreğiii mi? benimle evlenir misin üühüh:)
ben ing. bölümünden mezunuyum. bir ara ders verdim öğretmenlik yaptım cnm yardımım olursa söyle..

ayrıca ücretsiz ing. kursu var ismek'in ist.da. sana yakın şubeyi bul sabah 9 öğle 2 arası sanırım. bu kurslara git. iki kur veriyorlar. çok iyi yani.. hem evden de çıkmış olursun hem de snn için güzellik olur bence...

:) gül böreeeeeee :) kıymalı mis mis :)))))

Maşallah bizim kızlara :nazar:
Ben de sıfırdan beginnerden ingilizce öğrenmek istiyorum evlendikten sonra inşallah...
Nişanlım söz verdi her aksam bi saat çalışalım diye :21:
Bakalım artık öğretmen de pek bir ciddi oluyor ya :KK30:

Ben de sıfırdan beginnerden ingilizce öğrenmek istiyorum evlendikten sonra inşallah...

Ne nişanlıdan ne de kocadan hoca olmaz benden söylemesi. Bizzat tarafımdan ve tanıdığım diğer kadınlarca dönem dönem denenmiş ama sonuç alınamamıştır

Ne nişanlıdan ne de kocadan hoca olmaz benden söylemesi. Bizzat tarafımdan ve tanıdığım diğer kadınlarca dönem dönem denenmiş ama sonuç alınamamıştır

Üniversitedeyken kendisini bana muhasebe çalıstırmıslıgı var kafama vura vura bılmezmıyım :KK60:
olsun 60 almıstım yıne de :21:

Prensesperi sen nasılsın canım

teşekkürler canım.hala evliyim.beynim ve kalbim savaşıyor arasında kazana da yok kaybedende sürüncemeli günlere devam :KK34: sen nasılsın?

bir tane de benden daha yeni oldu..

patron elime bir kagıt verdi bunu faxla dedi.bende faxın üzerinde yazan numarayı aynen tuşladım.numara italya.biliyorsunuz zaten bugunlerde aklım eşime evliliğime takılmıs durumda.faxlıyorum faxlıyorum bir köylü teyzem açıyor alooooo diyor.en sonunda dayanamadım aradım yanlış numara dedi.patron geldi "numarayı arıyorum fax değil ev çıkıyor.hatta ve hatta türk çıkıyor" dedim saf saf :KK52::KK52: ne türk mü?numarayı nasıl çeviriyorsun dedi.bende aynen böle dedim.başladı gülmeye.yurt dışı aranırken başına çift sıfır çevriliyor bende akıl nerde onu hatırlayacak.kıpkırmızı oldum.sonra saflıgıma yandım.koskoca italyada yalnış çevirdiğim numara da türk çıkıyor :KK52:

teşekkürler canım.hala evliyim.beynim ve kalbim savaşıyor arasında kazana da yok kaybedende sürüncemeli günlere devam :KK34: sen nasılsın?

bir tane de benden daha yeni oldu..

patron elime bir kagıt verdi bunu faxla dedi.bende faxın üzerinde yazan numarayı aynen tuşladım.numara italya.biliyorsunuz zaten bugunlerde aklım eşime evliliğime takılmıs durumda.faxlıyorum faxlıyorum bir köylü teyzem açıyor alooooo diyor.en sonunda dayanamadım aradım yanlış numara dedi.patron geldi "numarayı arıyorum fax değil ev çıkıyor.hatta ve hatta türk çıkıyor" dedim saf saf :KK52::KK52: ne türk mü?numarayı nasıl çeviriyorsun dedi.bende aynen böle dedim.başladı gülmeye.yurt dışı aranırken başına çift sıfır çevriliyor bende akıl nerde onu hatırlayacak.kıpkırmızı oldum.sonra saflıgıma yandım.koskoca italyada yalnış çevirdiğim numara da türk çıkıyor :KK52:

Allah iyiliğini versin canım :KK1: cidden komik olmuş...
İnsanın kafası dalgınken neler yapmıyor ki...
Sen de dualarımdasın punchshe gibi...
Hakkınızdan hayırlısı ile yuvanızda mutluluk versın rabbim...
Herkes mutlu olmak ıcın evlenıyor sonucta... :KK71:

Üniversitedeyken kendisini bana muhasebe çalıstırmıslıgı var kafama vura vura bılmezmıyım :KK60:

Bile bile beraber çalışmayı istiyorsun yani...
Valla çoooook uzun zaman önce biz beraber bir makale yazmıştık, ingilizce dersi için.
Üstelik benim değil onun ödeviydi ama çektiğimi bir ben bir Allah bilir :KK9:
Allahım bugün küsüp ayrılmadan eve dönebileyim diye saatlerce dua etmiştim içimden

prensesperi :) çok güldüm allah iyiliğini versin emi :)
keşke teyzeyle sohbet etseydin
eee italyada havalar nasıl teyzecim gurbetlik çekmiyomusun :KK1::KK1:

oyyy sakın resim paylaşmayın kızarımmm diyet yapmaya çalışıyorum ben ühühü :)

canım eşinle çalışmak da güzel olur ama istersen ismek'in ücretsiz kursları var eğer ist'daysan.. sana yakın şubeyi seçip gidebilirsin istersen... aklında olsun...

http://ismek.ibb.gov.tr/portal/kursarama.asp?BransCode=53

ah ah ben de ona muhasebe ve daha birçok ders çalıştırmıştımm:KK43::KK43: amannn ağlamıcam:)

aydasu :) valla fotoğraf çekmek için çok geç kaldım çünkü kekten ve börekten arkaya sadece koca bir enkaz kaldı benim yıkamamı bekliyor mutfakta :KK1::KK1:

ben geldiimmm.
güldüğünüz görmek ne gülze ne güzel..

ben de bugün 20 senelik intikamımı aldım kızlar anlatmazsam çatlıcam.
şimdi benim ilk aşkım okuldandı,
3 sene çıktık bunla.
müdür falan herkes biliyor.
ikimiz de okulun faal/gözde öğrencileri olduğumuzdan tanınıyorusz neyse geçelim reklamları
3 sene sonunda
bu ...siz insan kılıklı vatandaş
beni en yakın arkadaşımla (ki onun için burada herhangi bir cümle kullnamam sınırsız ban yerim)
aldattı. (hatundan başka alacakları varmış meğer. aldı da ) bu arada sene 93:KK4:

neyse o defter öle kapandı
tabi nasıl kapandı bi bilseniz.
o bölümlere girmiyim

malum sitede okul arkadaşlarımızla grubumuz var
93 ve 94 de mezun olanlar ara ara buluşuyorruz konuşuyoruz vs...
şahsı muhterem ordan beni görüyor ekliyor
epey oldu ama aylar önce belki
hiç konuşmadık

bugün sohbetten bi baktım yanıyo sönüyo
dedim ALA gün bugün
nasılsın iyimisin vs vs

dedi kızın aynı sen bu kadar mı benzer
dedim evet öyle
senin oğlan da aynı sen
ama ...le (o hatunun ismi) evlenmemişsin demek ki değmemiş yaptığın ........................liğe
dedim

kaldı öle
20 sene sonra da olsa döktün mü içini dedi
dedim az bile dedim
ama rahatladım dedim
bash bashhh yapıp
sildim:KK55::KK55::KK55::KK55:

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Allah iyiliğini versin canım :KK1: cidden komik olmuş...
İnsanın kafası dalgınken neler yapmıyor ki...
Sen de dualarımdasın punchshe gibi...
Hakkınızdan hayırlısı ile yuvanızda mutluluk versın rabbim...
Herkes mutlu olmak ıcın evlenıyor sonucta... :KK71:

sagolasın canım :KK16: inşallah hepimizin yuvası huzurlu mutlu olur :KK19:

hypatia baktım linke :)) ama ingilizce kayıtları kapalı :KK43::KK43:

benim lise çıkışım yabancı dil.üzerinden çok sene geçti sana bir yardımım dokunurmuki:44:

ben de ing konusunda yardım edebilirim.
makul bir ücret karşılığında
mesela :KK54:

ALA süper olmus var ya..o zaman söylesen anlamazdı..şimdi cuk oturmus ohhhh ben bile rahatladım :KK9:

ben geldiimmm.
güldüğünüz görmek ne gülze ne güzel..

ben de bugün 20 senelik intikamımı aldım kızlar anlatmazsam çatlıcam.
şimdi benim ilk aşkım okuldandı,
3 sene çıktık bunla.
müdür falan herkes biliyor.
ikimiz de okulun faal/gözde öğrencileri olduğumuzdan tanınıyorusz neyse geçelim reklamları
3 sene sonunda
bu ...siz insan kılıklı vatandaş
beni en yakın arkadaşımla (ki onun için burada herhangi bir cümle kullnamam sınırsız ban yerim)
aldattı. (hatundan başka alacakları varmış meğer. aldı da ) bu arada sene 93:KK4:

neyse o defter öle kapandı
tabi nasıl kapandı bi bilseniz.
o bölümlere girmiyim

malum sitede okul arkadaşlarımızla grubumuz var
93 ve 94 de mezun olanlar ara ara buluşuyorruz konuşuyoruz vs...
şahsı muhterem ordan beni görüyor ekliyor
epey oldu ama aylar önce belki
hiç konuşmadık

bugün sohbetten bi baktım yanıyo sönüyo
dedim ALA gün bugün
nasılsın iyimisin vs vs

dedi kızın aynı sen bu kadar mı benzer
dedim evet öyle
senin oğlan da aynı sen
ama ...le (o hatunun ismi) evlenmemişsin demek ki değmemiş yaptığın ........................liğe
dedim

kaldı öle
20 sene sonra da olsa döktün mü içini dedi
dedim az bile dedim
ama rahatladım dedim
bash bashhh yapıp
sildim:KK55::KK55::KK55::KK55:

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yürü Ala kim tutar seni

ALA süper olmus var ya..o zaman söylesen anlamazdı..şimdi cuk oturmus ohhhh ben bile rahatladım :KK9:

dimi
:KK1:

kadının sevgisinden de nefretinden de korkacaksın kardeş
unutmam.....
çok az kişiye kinlendim hayatta
birine yaptım kapağı

diğerine de en kısa sürede inş...
:KK47::KK47:

hypatia baktım linke :)) ama ingilizce kayıtları kapalı :KK43::KK43:

canım sana en yakın yeri ara ne zaman açılacağını öğren. şubat gibiyse bekle değilse de bir şekilde ayarlarız. arayıp bilgileri al ben yardımcı olmaya bakayım anlaştık :)

hypatia
My english isn't very well, please help me :18:

ayda'cım bu cümleyi kurduğuna göre yapıyı vs. biliyorsun çok çabuk öğrenirsin zevkle yardım ederim bence sen bu işin üstesinden kolaylıkla gelirsin:)

ayrıca ist'daysan sana yakın ismek'in ücretsiz ing. kursları var. yakın şubeyi burdan bulabilirsin istersen http://ismek.ibb.gov.tr/portal/kursarama.asp?BransCode=53

X