Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

rahatladıysan ne mutlu canım ama:) yıllar geçse de demek ki insanın içinde ukte kalıyoo bu çok kötü (((( bir de ne utanmazz.. utanmadan ekliyor seni brrrr..

rahatladıysan ne mutlu canım ama:) yıllar geçse de demek ki insanın içinde ukte kalıyoo bu çok kötü (((( bir de ne utanmazz.. utanmadan ekliyor seni brrrr..

eeee ilk aşklar unutulmaz diye boşuna dememişler.
e ilk kazıklar da unutulmazmış demek ki....

valla kaşıntısı varmış demek ki eklemiş,
ben de sabırla o yazana kadar yazmadım aylardır
kaşıdım bir miktar rahatladım....

oh sefan ıolsunnn... umarım ben de kaşırım kaşınanları eheheh:))

benimde var bir acım amaaa ne zaman çıkar çıkarmı bilmem eşimle 10 yıldır birlikteyiz.lisedeki en yakın kız arkadaşım bizim ayrı oldugumuz bir dönemde gidip "iyi oldu ayrılmanız seni seviyorum benimle ol "demiş..eşim terslemiş.üzerinden 7 yıl geçti ama içimde uhte kızın saçını başını yolmayaşım

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ............... :26:

hep derim bizim en büyük düşmanımız gene bizim hemcinsimiz diye.
o hatun da (başka sıfat kullanamadığım için öle yazıyorum anlayın işte)
dişiliğini kullanıp aklını almıştı adamın.
e o da gitmişti paşa paşa....
tencere kapaklarmış yani...

ayyy ne ağlamıştım aylarca
duvara yumruk atmıştım bileğim kırılmıştı
offffff bak gene sinirlendim

benimki gitse bende öle olurdum o zaman ama şimdi aklıma gelince keşke gideymişte onun başını yakaymıs diyorum

emin ol kaşırsın canım.
bak 20 sene bile sonra olsa da
oluyor yani...

kimsenin ahı kimsede kalmaz diye boşuna dememişler

inş..... bana çektirdiğini çeksin, benim gibi sevsin istiyorum. ama başkasını sevmesin. beni sevsin

yaa anlamıyorum ki en yakın arkadaş diyoruzz ama en kötü düşmandan kötü oluyolar bunlarr.. sevmesien bir şey demiyorum hadi gönül kondu ama edep yahu.... neyse....

benimki gitse bende öle olurdum o zaman ama şimdi aklıma gelince keşke gideymişte onun başını yakaymıs diyorum

allah iyiliğini inş. güzelecek(güzel olacak düzelecek hızlı yazayım derken böyle oldu:))) canım arkadaşım.. takıcan kocanı koluna ii günlerde yaşlanacaksınız birlikte inş.

Haklısın pisipisi ders sonunda saç başa girmemek pek de mümkün olmayabilir
İnsan başkasına anlatırken daha sabırlı oluyor kendınden bırıne gelınce tahammul gucu azalıyor galıba

Bak ben de sana rejim konusunda yardım edebilirim canım, aklına takılan ne olursa
Yok canım isanbulda degılım, suan da calıstıgım ıcın evlendıkten sonra dıye sart kostum kendıme...
Bie kursa yazılırım sanırım ama ufaktan kelıme calısmakla mı baslasam bılemedım :26:

Son düzenleme:
ozaman ben çalışıyım takıldığım yeri burdan sorarım :) burda olan arkadaş yardımcı olmaya çalışır olur mu ki:))
yada özelders istiyorum ALA
ingilizce ders çalışma topiği mi açsak napsak :))) başlıyalım hemen.. :))
mesela ödev verirseniz harfiyen uymaya çalışırım yapamazsamda ceza verirsiniz olmamı :82::82::82:

bu arada aradım ismek i şimdi ama açmıyorlar geç oldu sanırım yarın birdaha arıycam hatta olmadı giderim görüşmeye :) hypatia sonrada durum nedir bi anlatırım ona göre bir yol çizeriz olur mu??

hayatım sen başla çalışmaya.
takıldığın yerde birimiz gireriz devreye

bu arada kapağıma yorum yapmamışın hayret

anlaştık cnm harika olur seve seve yardımcı oluruz tabiki de:)) her şey istemekle oluyoo :)

aydasu :) valla fotoğraf çekmek için çok geç kaldım çünkü kekten ve börekten arkaya sadece koca bir enkaz kaldı benim yıkamamı bekliyor mutfakta

Yaaa demek öyle hepiciği bitti mi kuzu ya :2:
Benım canım cok fena patates salatası cekıyor soyle bol eksılı

Kimbılır nasıl rahatlamıssındır ala dimi
Oh elıne sağlık

Anadolu lisesi girişliyim ama çıkışlı değilim
Azcık karışık benimki...
Valla moral verdin canım, yaparım demi :26:

hayatım sen başla çalışmaya.
takıldığın yerde birimiz gireriz devreye

bu arada kapağıma yorum yapmamışın hayret

:) telefondaydım da okuyorum sayfayı bir yandan da:))
iyi yapmışsın dillerine sağlık
daha beterini hak etmiş ama bunada şükür
bundan sonra :)) lafı gediğine koyan kızlar kulübü mü kursak napsak :)))

Yahu hızınıza yetişemiyorum hee
Geçmiş mesajlara anca cevap yazıyorum...
Maşallah bizim topik duruldu mu da bi anda coştumu da bi anda

Vay terbiyesiz kız vay
Aradan kaç yıl geçerse geçsin benim de sinirim geçmezdi...
Ben okurken sınırlendım, bırılerını yolasın geldı valla kım oldugu farketmez odaya ılk gırenı yolabılırım

töbe töbe

Kuzum bu çok iyi fikir ya cidden öyle bir topc mi açsak...
Ne güzel pratik yaparız biz bize...
Ben bu fikre bayıldım

birimiz konuyu açsın :) hocalarımız da bize ders ve çalışma programı verirse ben seve seve uyarım :))
üstelik dedikodularımızı bile ingilisce yaparız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…