ben geldiimmm.
güldüğünüz görmek ne gülze ne güzel..
ben de bugün 20 senelik intikamımı aldım kızlar anlatmazsam çatlıcam.
şimdi benim ilk aşkım okuldandı,
3 sene çıktık bunla.
müdür falan herkes biliyor.
ikimiz de okulun faal/gözde öğrencileri olduğumuzdan tanınıyorusz neyse geçelim reklamları
3 sene sonunda
bu ...siz insan kılıklı vatandaş
beni en yakın arkadaşımla (ki onun için burada herhangi bir cümle kullnamam sınırsız ban yerim)
aldattı. (hatundan başka alacakları varmış meğer. aldı da ) bu arada sene 93
neyse o defter öle kapandı
tabi nasıl kapandı bi bilseniz.
o bölümlere girmiyim
malum sitede okul arkadaşlarımızla grubumuz var
93 ve 94 de mezun olanlar ara ara buluşuyorruz konuşuyoruz vs...
şahsı muhterem ordan beni görüyor ekliyor
epey oldu ama aylar önce belki
hiç konuşmadık
bugün sohbetten bi baktım yanıyo sönüyo
dedim ALA gün bugün
nasılsın iyimisin vs vs
dedi kızın aynı sen bu kadar mı benzer
dedim evet öyle
senin oğlan da aynı sen
ama ...le (o hatunun ismi) evlenmemişsin demek ki değmemiş yaptığın ........................liğe
dedim
kaldı öle
20 sene sonra da olsa döktün mü içini dedi
dedim az bile dedim
ama rahatladım dedim
bash bashhh yapıp
sildim
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
rahatladıysan ne mutlu canım ama:) yıllar geçse de demek ki insanın içinde ukte kalıyoo bu çok kötü(((( bir de ne utanmazz.. utanmadan ekliyor seni brrrr..
eeee ilk aşklar unutulmaz diye boşuna dememişler.
e ilk kazıklar da unutulmazmış demek ki....
valla kaşıntısı varmış demek ki eklemiş,
ben de sabırla o yazana kadar yazmadım aylardır
kaşıdım bir miktar rahatladım....
oh sefan ıolsunnn... umarım ben de kaşırım kaşınanları eheheh:))
eeee ilk aşklar unutulmaz diye boşuna dememişler.
e ilk kazıklar da unutulmazmış demek ki....
valla kaşıntısı varmış demek ki eklemiş,
ben de sabırla o yazana kadar yazmadım aylardır
kaşıdım bir miktar rahatladım....
benimde var bir acım amaaa ne zaman çıkar çıkarmı bilmemeşimle 10 yıldır birlikteyiz.lisedeki en yakın kız arkadaşım bizim ayrı oldugumuz bir dönemde gidip "iyi oldu ayrılmanız seni seviyorum benimle ol "demiş..eşim terslemiş.üzerinden 7 yıl geçti ama içimde uhte kızın saçını başını yolmayaşım
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ...............:26:
hep derim bizim en büyük düşmanımız gene bizim hemcinsimiz diye.
o hatun da (başka sıfat kullanamadığım için öle yazıyorum anlayın işte)
dişiliğini kullanıp aklını almıştı adamın.
e o da gitmişti paşa paşa....
tencere kapaklarmış yani...
ayyy ne ağlamıştım aylarca
duvara yumruk atmıştım bileğim kırılmıştı
offffff bak gene sinirlendim
benimki gitse bende öle olurdum o zaman ama şimdi aklıma gelince keşke gideymişte onun başını yakaymıs diyorum
emin ol kaşırsın canım.
bak 20 sene bile sonra olsa da
oluyor yani...
kimsenin ahı kimsede kalmaz diye boşuna dememişler
benimde var bir acım amaaa ne zaman çıkar çıkarmı bilmemeşimle 10 yıldır birlikteyiz.lisedeki en yakın kız arkadaşım bizim ayrı oldugumuz bir dönemde gidip "iyi oldu ayrılmanız seni seviyorum benimle ol "demiş..eşim terslemiş.üzerinden 7 yıl geçti ama içimde uhte kızın saçını başını yolmayaşım
benimki gitse bende öle olurdum o zaman ama şimdi aklıma gelince keşke gideymişte onun başını yakaymıs diyorum
Bile bile beraber çalışmayı istiyorsun yani...
Valla çoooook uzun zaman önce biz beraber bir makale yazmıştık, ingilizce dersi için.
Üstelik benim değil onun ödeviydi ama çektiğimi bir ben bir Allah bilir
Allahım bugün küsüp ayrılmadan eve dönebileyim diye saatlerce dua etmiştim içimden
oyyy sakın resim paylaşmayın kızarımmm diyet yapmaya çalışıyorum ben ühühü :)
canım eşinle çalışmak da güzel olur ama istersen ismek'in ücretsiz kursları var eğer ist'daysan.. sana yakın şubeyi seçip gidebilirsin istersen... aklında olsun...
http://ismek.ibb.gov.tr/portal/kursarama.asp?BransCode=53
ah ah ben de ona muhasebe ve daha birçok ders çalıştırmıştımmamannn ağlamıcam:)
ozaman ben çalışıyım takıldığım yeri burdan sorarım :) burda olan arkadaş yardımcı olmaya çalışır olur mu ki:))
yada özelders istiyorum ALA
ingilizce ders çalışma topiği mi açsak napsak :))) başlıyalım hemen.. :))
mesela ödev verirseniz harfiyen uymaya çalışırım yapamazsamda ceza verirsiniz olmamı :82::82::82:
bu arada aradım ismek i şimdi ama açmıyorlar geç oldu sanırım yarın birdaha arıycam hatta olmadı giderim görüşmeye :) hypatia sonrada durum nedir bi anlatırım ona göre bir yol çizeriz olur mu??
ozaman ben çalışıyım takıldığım yeri burdan sorarım :) burda olan arkadaş yardımcı olmaya çalışır olur mu ki:))
mesela ödev verirseniz harfiyen uymaya çalışırım yapamazsamda ceza verirsiniz olmamı :82::82::82:
bu arada aradım ismek i şimdi ama açmıyorlar geç oldu sanırım yarın birdaha arıycam hatta olmadı giderim görüşmeye :) hypatia sonrada durum nedir bi anlatırım ona göre bir yol çizeriz olur mu??
aydasu :) valla fotoğraf çekmek için çok geç kaldım çünkü kekten ve börekten arkaya sadece koca bir enkaz kaldı benim yıkamamı bekliyor mutfakta
ben geldiimmm.
güldüğünüz görmek ne gülze ne güzel..
ben de bugün 20 senelik intikamımı aldım kızlar anlatmazsam çatlıcam.
şimdi benim ilk aşkım okuldandı,
3 sene çıktık bunla.
müdür falan herkes biliyor.
ikimiz de okulun faal/gözde öğrencileri olduğumuzdan tanınıyorusz neyse geçelim reklamları
3 sene sonunda
bu ...siz insan kılıklı vatandaş
beni en yakın arkadaşımla (ki onun için burada herhangi bir cümle kullnamam sınırsız ban yerim)
aldattı. (hatundan başka alacakları varmış meğer. aldı da ) bu arada sene 93
neyse o defter öle kapandı
tabi nasıl kapandı bi bilseniz.
o bölümlere girmiyim
malum sitede okul arkadaşlarımızla grubumuz var
93 ve 94 de mezun olanlar ara ara buluşuyorruz konuşuyoruz vs...
şahsı muhterem ordan beni görüyor ekliyor
epey oldu ama aylar önce belki
hiç konuşmadık
bugün sohbetten bi baktım yanıyo sönüyo
dedim ALA gün bugün
nasılsın iyimisin vs vs
dedi kızın aynı sen bu kadar mı benzer
dedim evet öyle
senin oğlan da aynı sen
ama ...le (o hatunun ismi) evlenmemişsin demek ki değmemiş yaptığın ........................liğe
dedim
kaldı öle
20 sene sonra da olsa döktün mü içini dedi
dedim az bile dedim
ama rahatladım dedim
bash bashhh yapıp
sildim
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayda'cım bu cümleyi kurduğuna göre yapıyı vs. biliyorsun çok çabuk öğrenirsin zevkle yardım ederim bence sen bu işin üstesinden kolaylıkla gelirsin:)
ayrıca ist'daysan sana yakın ismek'in ücretsiz ing. kursları var. yakın şubeyi burdan bulabilirsin istersen http://ismek.ibb.gov.tr/portal/kursarama.asp?BransCode=53
hayatım sen başla çalışmaya.
takıldığın yerde birimiz gireriz devreye
bu arada kapağıma yorum yapmamışın hayret
Yahu hızınıza yetişemiyorum hee
Geçmiş mesajlara anca cevap yazıyorum...
Maşallah bizim topik duruldu mu da bi anda coştumu da bi anda
Vay terbiyesiz kız vay
Aradan kaç yıl geçerse geçsin benim de sinirim geçmezdi...
Ben okurken sınırlendım, bırılerını yolasın geldı valla kım oldugu farketmez odaya ılk gırenı yolabılırım
töbe töbe
Kuzum bu çok iyi fikir ya cidden öyle bir topc mi açsak...
Ne güzel pratik yaparız biz bize...
Ben bu fikre bayıldım