- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
hepsini allaha havale ediyorum..
hani beddua etmeyim diyorum beddua etmiş gibi olmasın ama umarım o kör gözleri ve kalpleri çok geç olmadan açılır..
hani kendi evim olsun annesi hasta olsa yine bakarım asla öyle bakmayım demem ama kendi düzenim olsun böyle enayi yerine konularak ve evde 2. sınıf insan muamelesi yapılarak değil.. benim evimde benim şarlarımla benim düzenimle..
hani onlara göre ben hiç birşeyi haketmiyorum ya bende onlara hakkımı helal etmeyeceğim sırf bu sebep yüzünden kocaaaaaman olan sevgimizi silip bitirdiğimiz için...
hiçbir zaman hakkımı helal etmeyeceğim beni böyle kullandıkları için..
hiçbir zaman hakkımı helal etmeyeceğim dalaverenin daniskasını çeviripte birde bana iyi insan nasihatleri vermeye çalışıp benim iyiliğimi hor gördükleri için...
hani derler ya cennnete gidip gitmeyeceğini kimse bilemez.. ama bakıyorum ki maşalah eşimin maailesi cennetlik olduğuna kaniler bir ben yapamadım diye cehennemliğim ne deyim allah ıslah etsin onları.. onlarında çocukları var... kocaaaamannnn inançları var ama miniciiiik vicdanları yok ki göremiyorlar gerçekleri yada görmüyorlar bilerek...
ne yapalım yani sevemedik annesiyle birbirimizi ama kötü mü davrandım aslaa...
istemiyorum evime absisin her gün gelmesni yanlışmı düşünüyorum asla.. ama onlara sorsanız bir numaralı hatalı benim kesin benim yüzümden bitmiştir bu evlilik...
kocanla aran nasıl ne diyo napıyo bu arada
kalpleri körelmiş bunların canım benim
Allah kalblerine sevgi,vicdan,merhamet versin