aboooww bu başlıkta ne hız ne hzı maşallah tü tü tüüü
herkese tünaydın herkese iyi eğlenceler..:)
maşallah resimdeki fıstıkta çok şeker ( her ikisinide kastediyorum analı -kızlı)
herkes bi mutlu bimuttlu bugün ne desem bilemedim valla böyle bende heyecanlandım neşelendim
valla ben hoplayan sinirlerimi yatıştırmaya çalışıyorum.
insanların ar damarı çatlamış onu anladım da
bu insanları pohpohlayan zihniyeti hiç alayamıyotum.
bir de empatiden bahsediyorlar
demek ki insanları kınamayanlar da aynı mantıkla yaşıyorlar.
midem bulandı, insanlıktan, kadınlıktan, annelikten utandım.
pessssssssssssss
başka bir topikteki rezaletten bahsediyorum
valla ben hoplayan sinirlerimi yatıştırmaya çalışıyorum.
insanların ar damarı çatlamış onu anladım da
bu insanları pohpohlayan zihniyeti hiç alayamıyotum.
bir de empatiden bahsediyorlar
demek ki insanları kınamayanlar da aynı mantıkla yaşıyorlar.
midem bulandı, insanlıktan, kadınlıktan, annelikten utandım.
pessssssssssssss
ben konuya zaten yorumumu yapmıştım
ilk sinirimi zıplatması bişey değildi de
sonrada üyelerden gelen yorumlar
delirtti beni.
Neyse ki sinirime hakim olup kibarca giydirdim
yoksa artık güzel bir ban yerdim herhalde...
kızllaaar nerde o bızım sen sakrak anlarımız hadı sılkelenın ve kendınıze gelınn..konu sahıbı ortada yok olsada ne cevap wercek sankı boswerın gıtsın o bu kadar sınırlı degıldır emınım...bızım derdımız bıze yeter dımı..hadııı artık..
canım anlıyorum ben senıiii...ama dıyorum ya uzme kndını sınırlerıne yazık bu kadar yıpratma kndını okudum ben senın yazdıkalrını da..canım bitanem anlatamadım sanırsam.
Konu sahibine kızdım.
Hadi diyelim ki üstelik konu fake.
(gerçi öyle bir senaryo yazmak için de en az yaşamak kadar sapık olmak lazım da hadi onu da geçtim)
ya destekleyen, pohpohlayan üyelere ne demeli?
Onlar da mı fake?
Hayır değil..
Senin benim gibi burda zaman geçiren insanlar.
Yüzlerce mesaj sahibi çoğu.
Pesssssssssssssssss
ayy ben yerimmm buu cadıyııı yerimm:))
naz20 kızın pek şeker..maşallah maşallah Allah uzun ömürler versinsizde eşinle çok yakışmıssınız mutluluklar
canım allah nazarlardan saklasın kızın çok tatlı yanakları sık benim için oyyy oyy yerim ben onu
bu günnnnnnn çok güzel bir gün tünaydınlar hayırlı cumalariçim içime sığmıyor Allahım en kötü günümüz böyle olsun inşallah bu gün patron gelmesde tadını çıkarırım günün kalkıp dans edesim var inşallah hepinizin günü çok güzel geçer bu cuma saati bütün dualarım sizinle
aboooww bu başlıkta ne hız ne hzı maşallah tü tü tüüü
herkese tünaydın herkese iyi eğlenceler..:)
maşallah resimdeki fıstıkta çok şeker ( her ikisinide kastediyorum analı -kızlı)
herkes bi mutlu bimuttlu bugün ne desem bilemedim valla böyle bende heyecanlandım neşelendim
Abooo ne biçim bir mevzu bu merak ettim bakam da sinirlenmem bende inşayyyy ne kadar iğrenç bir mevzuuu insan aldatılmayı bile hazmedemezken birde abisiyle tüüüü rezil şey ne olcak işte
hayır o adam boşansa bile o abiyle ömür boyu kan bağına sahip olacak sonrada bu adam gidip bu kadını biyerde vursa ne olacak.. boz adamın psikolojisini, sonra dövüyor beni ne yapıyım..
afedersin adamı abisiyle boynuzlamaya aklın yetiyoda ne yapacağına mı aklın yetmiyor.. yetmiyorsa söyle abisine bi hal çare bulur.. hadi sen utanmadın rezilliği yaptında abiside mi hiç utanıp arlanmadı...
ay valla midem kalktı..
bende oraya yorum yapmadım..
orada pohpohlayan insanların sinirimi zıplatmasına mani olamazdım...
ALA canım en iyisini yaptın.. boşver girme bidaha o konuya
dahada sinirini yıpratma..
ay valla düşündükçe sinirim zıplıyor zaten kabahat kadında değilki o kadına uyan abide.. nasıl bir midedir arkadaşım yaa