Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

bu günnnnnnn çok güzel bir gün tünaydınlar hayırlı cumalar içim içime sığmıyor Allahım en kötü günümüz böyle olsun inşallah bu gün patron gelmesde tadını çıkarırım günün kalkıp dans edesim var inşallah hepinizin günü çok güzel geçer bu cuma saati bütün dualarım sizinle

Son düzenleme:
aboooww bu başlıkta ne hız ne hzı maşallah tü tü tüüü
herkese tünaydın herkese iyi eğlenceler..:)

maşallah resimdeki fıstıkta çok şeker ( her ikisinide kastediyorum analı -kızlı)
herkes bi mutlu bimuttlu bugün ne desem bilemedim valla böyle bende heyecanlandım neşelendim

en kötü günümüz böyle olsun be güzelim hayatın derdi tasası bitmes bu gün hiç bişeyi sallamıyorum walla ne patronu nede işleri ohhhhhh yandan

valla ben hoplayan sinirlerimi yatıştırmaya çalışıyorum.
insanların ar damarı çatlamış onu anladım da
bu insanları pohpohlayan zihniyeti hiç alayamıyotum.

bir de empatiden bahsediyorlar
demek ki insanları kınamayanlar da aynı mantıkla yaşıyorlar.

midem bulandı, insanlıktan, kadınlıktan, annelikten utandım.
pessssssssssssss

canım hayırdır ne oldu ?

kaynıyla olan olayı mı diyorsun? :/

evet canım.
Konuyu açan ayrı midesiz.
Madem onaylamıyorsunuz bari yazmayın da yavrucak korkmasın, hata yapmış işte diyenler ayrı midesiz.

boşver canım başı sonu ortası her şeyi yanlış olan bir şey için kendini yorman anlamsız... :) ben de okudum, çıktım...

ben konuya zaten yorumumu yapmıştım
ilk sinirimi zıplatması bişey değildi de
sonrada üyelerden gelen yorumlar
delirtti beni.

Neyse ki sinirime hakim olup kibarca giydirdim
yoksa artık güzel bir ban yerdim herhalde...

kızllaaar nerde o bızım sen sakrak anlarımız hadı sılkelenın ve kendınıze gelınn..konu sahıbı ortada yok olsada ne cevap wercek sankı boswerın gıtsın o bu kadar sınırlı degıldır emınım...bızım derdımız bıze yeter dımı..hadııı artık..

Boşver gerçekten de boşver. Değmez çünkü. bir de büyük konuşmaktan da korkuyorum. bir şey demeye gerek yok böylelerine.

oleyyy haftasonu geliyoo:) masaja gitmek istiyorum bennn:))

canım bitanem anlatamadım sanırsam.
Konu sahibine kızdım.
Hadi diyelim ki üstelik konu fake.
(gerçi öyle bir senaryo yazmak için de en az yaşamak kadar sapık olmak lazım da hadi onu da geçtim)

ya destekleyen, pohpohlayan üyelere ne demeli?
Onlar da mı fake?
Hayır değil..
Senin benim gibi burda zaman geçiren insanlar.
Yüzlerce mesaj sahibi çoğu.

Pesssssssssssssssss

canım anlıyorum ben senıiii...ama dıyorum ya uzme kndını sınırlerıne yazık bu kadar yıpratma kndını okudum ben senın yazdıkalrını da..

ayyyy ne kadar iğrenç bir mevzuuu insan aldatılmayı bile hazmedemezken birde abisiyle tüüüü rezil şey ne olcak işte
hayır o adam boşansa bile o abiyle ömür boyu kan bağına sahip olacak sonrada bu adam gidip bu kadını biyerde vursa ne olacak.. boz adamın psikolojisini, sonra dövüyor beni ne yapıyım..
afedersin adamı abisiyle boynuzlamaya aklın yetiyoda ne yapacağına mı aklın yetmiyor.. yetmiyorsa söyle abisine bi hal çare bulur.. hadi sen utanmadın rezilliği yaptında abiside mi hiç utanıp arlanmadı...
ay valla midem kalktı..
bende oraya yorum yapmadım..
orada pohpohlayan insanların sinirimi zıplatmasına mani olamazdım...
ALA canım en iyisini yaptın.. boşver girme bidaha o konuya
dahada sinirini yıpratma..
ay valla düşündükçe sinirim zıplıyor zaten kabahat kadında değilki o kadına uyan abide.. nasıl bir midedir arkadaşım yaa

ayy ben yerimmm buu cadıyııı yerimm:))

naz20 kızın pek şeker..maşallah maşallah Allah uzun ömürler versin sizde eşinle çok yakışmıssınız mutluluklar

canım allah nazarlardan saklasın kızın çok tatlı yanakları sık benim için oyyy oyy yerim ben onu

cok teşekkür ederim kızlar hepiniz cok tatlısınız

Hep öyle sen sakrak ol inş:)) bende böle olmak istiyorummmmm

tşk ederimm canıımmm

Abooo ne biçim bir mevzu bu merak ettim bakam da sinirlenmem bende inş

Buarada misafirlerim vardı tüm gün giremedim..
kocişte gelir şimdi..
ayy nişan yarınn bende de bir heycan bir heycan:)))

Son düzenleme:
Buarada misafirlerim vardı tüm gün giremedim..
kocişte gelir şimdi..
ayy nişan yarınn bende de bir heycan bir heycan:)))[/QUOTE]

ayy cnm yaa bızımde bırılerı dugun falan yapsa da oynasam oynayasım varr :))bnm yerımede oyna lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…