Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Hissetme canım ben bakmıştım albümüne maşallah taş gibi hatunsun Artık kocan düşünsün ben böyle bir kadını nasıl üzdüm de elimden kaçırıyorum diye

Son düzenleme:
bir insan iki olmuyor..aradan sadece bir hafta geçti ya sadece bir hafta yine aynı yine aynı..off kızlar iş yok şu anda çalıştıgım yerdende ayrılacagım..evi bozup yeni düzen kuracağım o kadar zor geliyor ki cesaretim de yok napacagım bilemedim

bizim işyerine de bugün 92li bir kız başladı ilk defa kaçlı olduğumu söylemek istemedim. 92 ne yaaa

bizim işyerine de bugün 92li bir kız başladı ilk defa kaçlı olduğumu söylemek istemedim. 92 ne yaaa

valla 94 benim kolejden mezun olduğum yıl. bu demektir ki 92 benim lise 1 e başladığım yıl.
aman allahım

valla hatırlıyorum da bizler 80 ve üstünü denizde, havada, karada yanımıza almazdık bebelerle uğraşamayız diye.

yok bacılar valla yşlandım ben yaşlandım

Bir kadın yaşlanmaz! Olsa olsa içindeki taze ve saf mutluluk bir adam tarafından öldürülür. Ben daha 22yim ama son bi haftadır kendimi 82 gibi hissediyorum minik kuşumun sayesinde Ve dikkat ederseniz hala minik kuş diyorum yani benden adam olmaz

Son düzenleme:
86lıyım canım ben..

ya 95liler falan var ama böyle işyerinde karşıdma durması

yaşlandım bennnn

86lıyım canım ben..

ya 95liler falan var ama böyle işyerinde karşıdma durması

yaşlandım bennnn

ayyy bende yaşlandım 1 ay sonra 26 yım

Kızlar titreyin ve kendinize gelin! Aaaaa ne yaşlanması yaaa. Hadi yüksek sesle tekrarlayalım:
Gencim! Çok güzelim!
Gencim! Çok güzelim!
Gencim! Çok güzelim!
Gencim! Çok güzelim!
Gencim! Çok güzelim!
............................

Durduk yere üzmeyelim kendimizi

kızlarrr vallaa ben o yazıyı yazp hırsımdan kendimi kuaförde bulmuştum:)) ilk önce bir güzel duş aldımm..miss miss..sonra gittim kuaföre bir güzel..saçtı..manikürdü..makyajdı derken...evrimimi tamamlamış olarak çıktım:)) orda çalışanlarla samimiyim..bana öyle bir baktılarki:)) ''Çirkin kadın yoktur bakmsız kadın vardır'''ı bir kere de kendimin ispatladığını anladım:)))

velhasıl hal böyleyken akşam ailem geldi saolsun maaile geldilerr paştamızı üfledik..muhabette derkenn geçiverdi gün..kısmet olursa hafta sonu arkadaslarla bi güzel toplaşımm kutlıycaz..size o nedenle cevap veremedim..ama açıp okuyunca o kadar hoşumaa gittikii..çok tatlısınzz...

İyi güzel dileklerinizin hepimiz için yerine gelmesini diler....doğum günümü kutlayan herkesee teşekkürlerimi bir borç bilirim...

tşk ederim amin canım..
Dün sadece 2 saat filan beraberdik sonra eşim rahatsızlandı ben ayrılmak zorunda kaldım..
ama ilk önce kozmetik alındı makyaj parfm filan..
ayy herseyde en öçndeydim kayınbabam ve kaynım bana bıraktı hep ben yönlendirdim..değişikti:))
sonraa elbise bakmaya geçtik..kaynım tutturdu gelinkil giycek diye..
neysee sonra gndelik lkıyafetlere elbiselere baktık..gzel elbiseler aldık..
ben cok zevk aldım..
sonra ayakkabı bakmaya geçtik..orda ayrıldım ben..
ardından kompedana gitmişler..iç çamasır gecelik vs almıslar..kaynanam göstercek bugn:))
sonra da ceyizlik yatak örts carcaflar vs ne lazımsa almıslar..gerisini bilmiyorum..bugn kaynıma almaya gittiler..eksikler tamamlancak..

Bizdeki durumlar ise..
eşim biraz daha iyi ama kızımı gece 4 te acile aldık yğksek ateşten((
şuanda da feci öksryor..
bitik durumda..
evdeyim bugn işe gitmeim haliyle..
yarın nişan bakalım nasıl bu halde gececek..

Son olarak ta ilk söylemem gereken sey..

Hepinize GNAYDINLAR

Mutlu seneler dilerim

canım öncelikle hem eşine hem de prensesine çok çok geçmiş olsun.
ne tatlı heyecanlar yaşanıyordur şimdi her iki evde de....
özellikle nişandaki bütün detayları anlat tmm mı çatlarız meraktan valla :)))

Vay arkadaş yazacak o kadar şeyim var ki hepinize ayrı ayrı nasıl yetişecem bilmiyorum :84:
Zaman yetmiyor ya okuyom okuyom yazamıyom :83:

Bari bir günaydın diyim de şimdilik yüzüm olsun

yok yok biz hypatia ile;

Gencim!şişkoyum
Gencim!şişkoyum
Gencim!şişkoyum
Gencim!şişkoyum
Gencim!şişkoyum

diyeceğiz

sizi bir döverim.
eşek sudan gelince biraz mola verir
sonra gene döverim

bu evlilik tüketti benim dışım 25 içim 50

günaydınlar kızlardaaaa nerden cıktı bu yaslılık muhabbetı kımsenın yaslı oldugu yok herkesın masallhı war....

Ewet aynen öyle..
eşim ve kızım olmasa ben herkesten iyiyim:))
Byk gelin olmak gzelmiş walla
Anlatırım tabii..yarın nişandan sonmraki dedikodular da cıkar ortaya
En önelisi de eltim benimde hosuma gitti inş ilerki zamanlarda fikrimi değiştirecek bişeyler yazpmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…