Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Vay arkadaş yazacak o kadar şeyim var ki hepinize ayrı ayrı nasıl yetişecem bilmiyorum :84:
Zaman yetmiyor ya okuyom okuyom yazamıyom :83:

Bari bir günaydın diyim de şimdilik yüzüm olsun :KK53:

günaydınlar kızlardaaaa nerden cıktı bu yaslılık muhabbetı kımsenın yaslı oldugu yok herkesın masallhı war....En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK:nazar:

Gnaydın kızlar..hosgeldiniz..

Bu arada bence kimse yaslı değil burda ama siz kendinizi sıkacak yer mi arıyorsunuz ne:KK9:

:21:Bütün kızlar toplandık, toplandık, toplandık....
sorduk neden yıprandık, yıprandık yıprandık:KK24:

Kızlar cadı kızım size ytanıtmak istiyorum:)))
ama foto ekleyemeyi bilmiyorum..
biriniz bana yardım eder mi iki foto ykleyelim:KK76:

Hmm..kimsenin yazası yok bugün..bende kacım bari kendi kendime yazıp durmuyum daha fazla..

Kızlar cadı kızım size ytanıtmak istiyorum:)))
ama foto ekleyemeyi bilmiyorum..
biriniz bana yardım eder mi iki foto ykleyelim:KK76:

canım ImageShack® - Online Photo and Video Hosting gir..browse var ona tıkla..fotonu seç..Yükleme Seçenekleri / Yeniden boyutlandır resim var ona tıkla email ve web siteleri için de..şimdi yükle de seni yeni bir sayfaya yönlendirecek..kayıtlı değilsiniz diye birşey çıkarsa çarpıya tıkla kapat..forum kodu kısmında yazan tüm satırı kopyala kk da cevap sayfasına yapıştır işte bu kadar..

Hmm..kimsenin yazası yok bugün..bende kacım bari kendi kendime yazıp durmuyum daha fazla..

ay bak bi alınganlık daha kaldırmamıcak bu topik bilgine :KK1:

canım bak mesaj yazarken gelişmiş düzeni seçersen
orada ataç işareti var
oradan pc ndeki dosyayı seçip ekleyebilirsin.

ayyyy bugünnn bu topictee birr sevinçç kırıntılarıı varıı..birr ufak telaşş ve heycann varr..nasıl sevindim anlatamam...Genç. ya da yaşlı olmakk neden üzülünecek şey ki anlamadım...Gençliğimizi yaşadıkmı yaşadık..yaşlandığımız daa ona göre yaşarızz..ayrıca herkess kendinden küçükleri görüpp offf çokk yaşlandım der..hanii aslında bu durum insanın kendi elindeymiştee istesee düzeltebilirmiş gibi:p hanii sankii karşısındaaki hep genç kalacaktaa o yaşlanmışş gibi:))

Bayanlar 10 yasına kadarr cok cadıı...
20 yaşınaaa kadar ne yaptığı kişide kişiye bir ortak özellik göstermeyecek kadar fluu...bluee:p
30 yaşına kadar anamm ne yaptıysamm şimdi yaptımm derdii...evlenmem lazım evlenmem lazımm tribi:p
40 yaşınaa kadarrr...benimdee bahtımm buymuşşşş....
50 yaşınaa kadarr aman erken menepoza girmesemm bariiii..
60 yaşına kadarr..vallaa o cok uzarr cunkuu 50den sonra bir beş sene sonra ancaa 51 olursun:p

yok walla alınganlık yapacak kadar lüksüm yok..birileriyle konusmak istiyorum..ve sizleriş sevdim..

sadece yanlız yazmaktan sıkıldımmm:KK43:((

canım ImageShack® - Online Photo and Video Hosting gir..browse var ona tıkla..fotonu seç..Yükleme Seçenekleri / Yeniden boyutlandır resim var ona tıkla email ve web siteleri için de..şimdi yükle de seni yeni bir sayfaya yönlendirecek..kayıtlı değilsiniz diye birşey çıkarsa çarpıya tıkla kapat..forum kodu kısmında yazan tüm satırı kopyala kk da cevap sayfasına yapıştır işte bu kadar..

ama ben nasıl olcagını bılmıorm :KK43::-)59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::2::2:

ay bak bi alınganlık daha kaldırmamıcak bu topik bilgine :KK1:

canım bak mesaj yazarken gelişmiş düzeni seçersen
orada ataç işareti var
oradan pc ndeki dosyayı seçip ekleyebilirsin.

tşk hepinize deniyorum

$nunişim.jpg
Güzel kızım

$101_9383.jpg
Eşim ve ben:)

yok yok biz hypatia ile;

Gencim!şişkoyum :KK24:

diyeceğiz :KK52:

bu evlilik tüketti benim dışım 25 içim 50 :KK5:

valla canımmm genciz güzeliz ve zayıflayacağızzz.. buna kimse engel olamazzzzzzzzzzz. hıh :)

not: okuyorum ama yazamıyorum genel müdür başıma gelip duruyor bugün:KK43:

naz20 kızın pek şeker..maşallah maşallah Allah uzun ömürler versin :KK16: sizde eşinle çok yakışmıssınız mutluluklar :KK16:

X