Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

İlk göz ağrım topiğime yazdım buraya da yazayım burada ikinci göz ağrım

evet kızlar bileniniz biliyor gecen sene kasım 11.inde meme küçültme ve diğer işlemleri oldum.Bir seneyi doldurmuş bulunmaktayım başından beri sürecimi heyecanımı tedirginliğimi gün gün yazdım bazen geriye dönük okuduğumda gülüyorum ne zor süreçmiş ... beklemek iz nasıl olacak şekil nasıl olacak diye ameliyat sonrası ilk ay kafayı yemişim ben aşırı pimpirikliyim istiyorum hepsi mükemmel olsun tabi ,doktor seçimimde ki uzun süreç canlı örnek görme çabam hep pimpirikliyimden bir sene içinde memelerde tek sıkıntı kalmıyor saplantılar ağrılar şişlikler hepsi geçip gitti gerçi bende ilk aylardan itibaren sıkıntı yoktu büyük keyif küçük ve dik memelere sahip olmak isteyen dileyen herkes olsun korkulacak hiç bir şey yok.

Birinci senem kutlu ve mutlu olsun :118::122:

hepinize sevgiler

Son düzenleme:
İlk göz ağrım topiğime yazdım buraya da yazayım burada ikinci göz ağrım

evet kızlar bileniniz biliyor gecen sene kasım 11.inde meme küçültme ve diğer işlemleri oldum.Bir seneyi doldurmuş bulunmaktayım başından beri sürecimi heyecanımı tedirginliğimi gün gün yazdım bazen geriye dönük okuduğumda gülüyorum ne zor süreçmiş ... beklemek iz nasıl olacak şekil nasıl olacak diye ameliyat sonrası ilk ay kafayı yemişim ben aşırı pimpirikliyim istiyorum hepsi mükemmel olsun tabi ,doktor seçimimde ki uzun süreç canlı örnek görme çabam hep pimpirikliyimden bir sene içinde memelerde tek sıkıntı kalmıyor saplantılar ağrılar şişlikler hepsi geçip gitti gerçi bende ilk aylardan itibaren sıkıntı yoktu büyük keyif küçük ve dik memelere sahip olmak isteyen dileyen herkes olsun korkulacak hiç bir şey yok.

Birinci senem kutlu ve mutlu olsun :118::122:

hepinize sevgiler

Son düzenleme:
Görmemişin 1.senesi olmuş çekmiş şe... koparmış 2.kere gelmiş kusura bakmayın

Hhahhahaha vallahi adam bile ameliyatını yapmayacaktım çok pimpirikli dedi ya kızmamak lazım evet öyleyim

inşallah bebem hep beraber karın,kol bacak germede buluşmak üzere

ayyy primaprima sen bana msj atmıştın di mii? hemen bakıp cevaplıyacağım.Çok özür dilerim çok yoğundum bu ara unutmuşum.Hemen bakıp cevaplayacağım

sarı şeker zayıflama kampları varmış senle gitsek mi açep? 1.ayda tığ gibi olur geliriz ogltkn de çatlar

Hemen cevaplıyorum bebeem.Bizim lise grubu hani spor resimlerimiz olan grup varya onlardan bir tanesinin babası öldü demiştimya.Yarınki program belirledik msn den.Ancak yazıyorum şeker.

Evet ya başı sağolsun Allah sabır versin sevdiklerine.

ayyy primaprima sen bana msj atmıştın di mii? hemen bakıp cevaplıyacağım.Çok özür dilerim çok yoğundum bu ara unutmuşum.Hemen bakıp cevaplayacağım

:)) kedinin ciğerci dükkanı etrafında dolanması gibi ben de etrafında dolanıyorum resmen nldglp:) ama başarılıyım kendimi gösterdim yani. teşekkür ederim cevabı okudum, içime su serpildi, psikolojik desteğimi aldım yine:) öptümm

primacım selamseni görmemek mümkün mü canım tanıyoruz seni

Ne demeenk her zaman başımla beraber ben de öptüm

Prima prima bak benim resimlere gir önce sonra resimlerimde önden çekilen resimde yapılmış olan göğsümün 4 aylık hali.Bir de tek olan göğüs resimlerim var 2 tane.Onlara bak nasıl düzgünleşmiş.Aradaki farkı mutlaka göreceksin.O resimlerde 8 aylık halleri.

günaydın güzeller,
güzel, hatta çokk güzel bi gün olsun hepimiz için...

jelesecim 1. yılın kutlu olsun bebekim. nice estetik dolu seneler diliyorum sana:76::76:

Sizi ''canlar'' siziii...söyleyin, edin, lafları yapıştırın.Ne yaşlılığımız ne bunaklığımız kalsın...ondan sonra muç muç o ööle yapmaz

ay benim sarı şekerim, "canım" ciğerim, alınırmış, kızarmış. Muçların en tükrüksüzleri sana gelsin kız nldglp sana bişi diyimmi ama aramızda kalsın, jelesec varya inan senden daha yaşlı gösteriyorKarın germeyle beraber yüz germe de yaptırmazsa ne olayım. Bana söyledi Bentoprak'ın birinç ve canlı örnek olmasını bekliyo

Hahahahahahahah ay çok güldüm sabah sabah Bu arada ''canlarım'' ın aslında kalem kayması olduğunu biliyorsun sanırım

Aslında ben de aynı şeyleri düşünüyordum da söylemiyordum kibarlığımdan:) sanki aramızda da çok yaş farkı var ya...benden topu topu 2 yaşcık küççük olur kendileri

Aman topiğimiz,güzel topiğimiz,en birinç topiğimiz,en şamata topiğimiz,K.K nün gözbebeği en GÜZİDE üyelerinin topiğimiz....aman petrol canım petrol,ben sana yandım güzel

topiğimiz tabiiki bu böyle uzaaaar giderrrr...eklemek isteyen olursa eklesin...sabah sabah hadin kızlar çevirin göbicikleri ohhhhhhhhh aneeeem

Mezdeke - Ya El Yelil - YouTube hoppidi hoppidiii Ya El Yeliiiiiiiiiillll ohhh murra murraaaaa

Ben varya nasıl oynarım bu ye el yelil ile amanınnnnnnnn :8 saçlar takılır,topuklular giyilir,başlanır oynanır...bu arada ben dans hocalığı da yapmıştım biliyormusunuz?artık bildiniz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…