İlk göz ağrım topiğime yazdım buraya da yazayımburada ikinci göz ağrım
evet kızlar bileniniz biliyor gecen sene kasım 11.inde meme küçültme ve diğer işlemleri oldum.Bir seneyi doldurmuş bulunmaktayım başından beri sürecimi heyecanımı tedirginliğimi gün gün yazdım bazen geriye dönük okuduğumda gülüyorum ne zor süreçmiş ... beklemek iz nasıl olacak şekil nasıl olacak diye ameliyat sonrası ilk ay kafayı yemişim ben aşırı pimpirikliyim istiyorum hepsi mükemmel olsun tabi ,doktor seçimimde ki uzun süreç canlı örnek görme çabam hep pimpirikliyimden bir sene içinde memelerde tek sıkıntı kalmıyor saplantılar ağrılar şişlikler hepsi geçip gitti gerçi bende ilk aylardan itibaren sıkıntı yoktu büyük keyif küçük ve dik memelere sahip olmak isteyen dileyen herkes olsun korkulacak hiç bir şey yok.
Birinci senem kutlu ve mutlu olsun:118::122:
Kutlu olsun Pimpirik jelesec kutlu olsun:)) İnşallah daha bu sayfalarda ne sene-i devriyeler kutlayacağız allahın izniyle.Her günün böyle mutlu olsun inşallah
Birinci senem kutlu ve mutlu olsun:118::122:
Kutlu olsun Pimpirik jelesec kutlu olsun:)) İnşallah daha bu sayfalarda ne sene-i devriyeler kutlayacağız allahın izniyle.Her günün böyle mutlu olsun inşallah
ayyy primaprima sen bana msj atmıştın di mii? hemen bakıp cevaplıyacağım.Çok özür dilerim çok yoğundum bu ara unutmuşum.Hemen bakıp cevaplayacağım
Aloooooo bende göndermiştim hani ya onlara yorum
Hemen cevaplıyorum bebeem.Bizim lise grubu hani spor resimlerimiz olan grup varya onlardan bir tanesinin babası öldü demiştimya.Yarınki program belirledik msn den.Ancak yazıyorum şeker.
ayyy primaprima sen bana msj atmıştın di mii? hemen bakıp cevaplıyacağım.Çok özür dilerim çok yoğundum bu ara unutmuşum.Hemen bakıp cevaplayacağım
:)) kedinin ciğerci dükkanı etrafında dolanması gibi ben de etrafında dolanıyorum resmen nldglp:) ama başarılıyım kendimi gösterdim yani. teşekkür ederim cevabı okudum, içime su serpildi, psikolojik desteğimi aldım yine:) öptümm
gözüm üzerinizde:))
:)) kedinin ciğerci dükkanı etrafında dolanması gibi ben de etrafında dolanıyorum resmen nldglp:) ama başarılıyım kendimi gösterdim yani. teşekkür ederim cevabı okudum, içime su serpildi, psikolojik desteğimi aldım yine:) öptümm
Sizi ''canlar'' siziii...söyleyin, edin, lafları yapıştırın.Ne yaşlılığımız ne bunaklığımız kalsın...ondan sonra muç muç o ööle yapmaz
günaydın güzeller,
güzel, hatta çokk güzel bi gün olsun hepimiz için...
jelesecim 1. yılın kutlu olsun bebekim. nice estetik dolu seneler diliyorum sana:76::76:
ay benim sarı şekerim, "canım" ciğerim, alınırmış, kızarmış. Muçların en tükrüksüzleri sana gelsinkız nldglp sana bişi diyimmi ama aramızda kalsın, jelesec varya inan senden daha yaşlı gösteriyor Karın germeyle beraber yüz germe de yaptırmazsa ne olayım. Bana söyledi Bentoprak'ın birinç ve canlı örnek olmasını bekliyo
Aman topiğimiz,güzel topiğimiz,en birinç topiğimiz,en şamata topiğimiz,K.K nün gözbebeği en GÜZİDE üyelerinin topiğimiz....aman petrol canım petrol,ben sana yandım güzel
topiğimiztabiiki bu böyle uzaaaar giderrrr...eklemek isteyen olursa eklesin...sabah sabah hadin kızlar çevirin göbicikleri ohhhhhhhhh aneeeem
Mezdeke - Ya El Yelil - YouTube hoppidi hoppidiii Ya El Yeliiiiiiiiiillll ohhh murra murraaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?