• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ama kendi kendine kahve pişiren bir tek Arçelik de var.Diğerleri başında beklenenlerden:34:

hıııım bak ben en onu bilmiyordum ara bezi olayı gibi aneyin tekniğini kullanıyorum cezvede ağır ateşte :1:

abow kim ki bu 7.ziyaretçi acep? gelseler de sohbet etsek

Son düzenleme:
Ama kendi kendine kahve pişiren bir tek Arçelik de var.Diğerleri başında beklenenlerden:34:
insan yaşlı olunca tabi naapsın, ayakta beklemek yerinde, kendi kendine pişirenleri tercih ediyo:33:
ben de şahsen, evde kahve yapiiciim zaman, mangal kömürlerinden ateş yakıp, kor olmasını bekleyip, sonrasında bakır cezve ile AYAKTA durarak kahvemi pişiriyorum.:32:
gencim güzelim :21:

Tekirdağlı öğlen yemeğine gitti kesin:125:

yedim geldim:56: şimdi arçelikte pişmekte olan kahvemi bekliyorum:23:

insan yaşlı olunca tabi naapsın, ayakta beklemek yerinde, kendi kendine pişirenleri tercih ediyo:33:
ben de şahsen, evde kahve yapiiciim zaman, mangal kömürlerinden ateş yakıp, kor olmasını bekleyip, sonrasında bakır cezve ile AYAKTA durarak kahvemi pişiriyorum.:32:
gencim güzelim :21:

yedim geldim:56: şimdi arçelikte pişmekte olan kahvemi bekliyorum:23:

bak nlglpd seni şikayet edecek şimdi biliyon çok sever :1:yaşlı değip durma :1: afiyet olsun yarasın

C1186, allah mesut bahtiyar eğle sin :123: Bir ömür mutluluklar sana :16:seni çok çok öpüyorum:54::54:

Back