Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepinize günaydınlar çok çok huzurlu sakin mutlu sağlıklı bir gün diliyorum
Tekirdağlım girebilmiş sin:)) sabah korktum dedim yine sorun olmasın
günaydın, günaydın, günaydınnnnnn dünyanın en güzel hatunları en güzel günler sizin olsun
burdayım jelesecim, girebiliyorum
işleri toparliiim geliyorum, bugün kahveler senden olsun bebekim
tüm güzelliklerde senin yanında olsun inşallah
bi de youtube'a erişim işini halletsem süpperr olcek..
valla bi türk kahvesi olsa içerdim şimdi...hımm miss gibi koktu hatta durun ben yapiim size...ne de olsa en genciniz benim, yorulmayın siz
bi de youtube'a erişim işini halletsem süpperr olcek..
valla bi türk kahvesi olsa içerdim şimdi...hımm miss gibi koktu hatta durun ben yapiim size...ne de olsa en genciniz benim, yorulmayın siz
hayıl hayıl ben yaparım arçelik telve var bende:)))) taşmadan bol göppük oh miss:126:
Yavrum doğrucu davutum ben 42.yaşında bir bayanım yap kahveleri bakim
öpp öpppp :) sarı şekerim kahveyi soğutma ama
hayıl hayıl ben yaparım arçelik telve var bende:)))) taşmadan bol göppük oh miss:126:
Afıyet olsun kahven Jeleseccigim.
Bende bir kahve içerken nldgp nin fotolarına baktım süper.Kalemle çizilmiş gibi kıskanasım geldi.Kıskanmamayı seçerek kutluyorum:)Sanırım benımkıler bir daha elden geçecek.
:122::119::118: amanın canım ciğerim arkadaşım gelmiş
sen iyi yüreğinle herkesin iyiliğini güzelliğini istersin kıskanmak sana uymaz zaten olsun bebem 2.incide tam olur hiiiiiç bozma keyfini taş gibi hatunsun sarı bomba olur çok da güzel olur
Bende bir kahve içerken nldgp nin fotolarına baktım süper.Kalemle çizilmiş gibi kıskanasım geldi.Kıskanmamayı seçerek kutluyorum:)Sanırım benımkıler bir daha elden geçecek.
:122::119::118: amanın canım ciğerim arkadaşım gelmiş
sen iyi yüreğinle herkesin iyiliğini güzelliğini istersin kıskanmak sana uymaz zaten olsun bebem 2.incide tam olur hiiiiiç bozma keyfini taş gibi hatunsun sarı bomba olur çok da güzel olur
Canımcım gördügün tüm güzellikler sensin.Acizacene ayna oldum sadece.Öptüm.İiyi bak kendine.
jelesec çok güzel yazmış, ben de küçük bi ilave yapayım...açık olman, düm düz durman konusunda bravo demek istedim...Zor bulunan mert hatunsun vesselam. umarım herşey istediğn gibi olur...Daha sık gel bize, sana da bi kahve yaparım istersen