• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jeleseeeeeec,nerdesin bacııım pireler mi uçuşuooo??? baak ben sabah kalktım akşam için mercimek çorbamı,nohutlu pilavımı pişirdim.Bir takım nevresim ütüledim,çoraplar

çiftlenip katlandı kaldırıldı,makineye kirliler atılıp yıkandı ve asıldı,lavabo lar ovulduu,tuvaletler dezenfekte edildiii,yataklar toplandıı,gepekli tost ama arası beyaz peynir ve dilim domatesli

yapıldııııı,şimdi sağlıksal yeşil çay hüp hüp hüpletilioooo,birazdan dujjj bıcı bıcı soona arkadaşın evinde toplanıp sabah kaaaveeee soona öğlen namazına cenazee,soona tekrar o kaave içilen

grupla d.günü partisiii.........:10::16::16:

Hahahahahahahah ay çok güldüm sabah sabah:9: Bu arada ''canlarım'' ın aslında kalem kayması olduğunu biliyorsun sanırım;)

Aslında ben de aynı şeyleri düşünüyordum da söylemiyordum kibarlığımdan:) sanki aramızda da çok yaş farkı var ya...benden topu topu 2 yaşcık küççük olur kendileri :63:
senin o kayan kalemini yirim ben.. o kalem nassı kayar en iyi ben bilirim haa haa :)
evet yaaa, yaşlı jelesec, zaten yüzünden de belli oluyo yaşı, makyaj falan kurtarmıyo:30: yüz germeye ihtiyacı var :76:

Aman topiğimiz,güzel topiğimiz,en birinç topiğimiz,en şamata topiğimiz,K.K nün gözbebeği en GÜZİDE üyelerinin topiğimiz....aman petrol canım petrol,ben sana yandım güzel

topiğimiz:8::8::8::8::8: tabiiki bu böyle uzaaaar giderrrr...eklemek isteyen olursa eklesin...sabah sabah hadin kızlar çevirin göbicikleri ohhhhhhhhh aneeeem:8::8::8:

Mezdeke - Ya El Yelil - YouTube hoppidi hoppidiii Ya El Yeliiiiiiiiiillll ohhh murra murraaaaa:24::24::24::24::8::8::8:

geyiklerin en güzeli, güzellerin mekanı topikimiz:23:
nerden geliyo bebekim bu şarkılar aklına, ohhh peçem varmış gibi hissedip, başparmağımla orta parmağımı buluşturup gerdan kırıyorum şu an:8::21:

Ben varya nasıl oynarım bu ye el yelil ile amanınnnnnnnn :8::8::8::8::8::8::8 saçlar takılır,topuklular giyilir,başlanır oynanır...bu arada ben dans hocalığı da yapmıştım biliyormusunuz?artık bildiniz:))

haa haa , senin şu ilave saçların (postiş deniyor biliyoruz:37:) beni her seferinde güldürüyo..kuaförde fönlendikleri zaman geliyo aklıma:9:

Son düzenleme:
yok kız prokartı var onun, misafir takılmaz, görünmez takılır..

o takipte olan, prokartsız gruptandır:23:

senin o kayan kalemini yirim ben.. o kalem nassı kayar en iyi ben bilirim haa haa :)
evet yaaa, yaşlı jelesec, zaten yüzünden de belli oluyo yaşı, makyaj falan kurtarmıyo:30: yüz germeye ihtiyacı var :71:

geyiklerin en güzeli, güzellerin mekanı topikimiz:23:
nerden geliyo bebekim bu şarkılar aklına, ohhh peçem varmış gibi hissedip, başparmağımla orta parmağımı buluşturup gerdan kırıyorum şu an:8::21:

haa haa , senin şu ilave saçların (postiş deniyor biliyoruz:37:) beni her seferinde güldürüyo..kuaförde fönlendikleri zaman geliyo aklıma:9:

Ben de senin şu orta satırdaki halinle hayal edip güleceğim hep:52: başparmakla orta parmak buluşmalı gerdan kıvırma:)))

Ben varya nasıl oynarım bu ye el yelil ile amanınnnnnnnn :8::8::8::8::8::8::8 saçlar takılır,topuklular giyilir,başlanır oynanır...bu arada ben dans hocalığı da yapmıştım biliyormusunuz?artık bildiniz:))

kızzz sende ne marifetler varmış....desene düğünde hem solist, hem dansözü beleşe getirmek üzereyim:9::1::32:

bol tükrüklü muçlar sana:54:

Ahanda ben buradayım dışarıda 3.ziyaretçi var günahımı aldınız özür dileyin çabuk :20:

Back