senin o kayan kalemini yirim ben.. o kalem nassı kayar en iyi ben bilirim haa haa :)Hahahahahahahah ay çok güldüm sabah sabahBu arada ''canlarım'' ın aslında kalem kayması olduğunu biliyorsun sanırım
Aslında ben de aynı şeyleri düşünüyordum da söylemiyordum kibarlığımdan:) sanki aramızda da çok yaş farkı var ya...benden topu topu 2 yaşcık küççük olur kendileri
Aman topiğimiz,güzel topiğimiz,en birinç topiğimiz,en şamata topiğimiz,K.K nün gözbebeği en GÜZİDE üyelerinin topiğimiz....aman petrol canım petrol,ben sana yandım güzel
topiğimiztabiiki bu böyle uzaaaar giderrrr...eklemek isteyen olursa eklesin...sabah sabah hadin kızlar çevirin göbicikleri ohhhhhhhhh aneeeem
Mezdeke - Ya El Yelil - YouTube hoppidi hoppidiii Ya El Yeliiiiiiiiiillll ohhh murra murraaaaa
Ben varya nasıl oynarım bu ye el yelil ile amanınnnnnnnn:8 saçlar takılır,topuklular giyilir,başlanır oynanır...bu arada ben dans hocalığı da yapmıştım biliyormusunuz?artık bildiniz:))
Bak bak bak 2 üye 1 ziyaretci...kesin görünmez hayalet jelesec tir bu ziyaretci
senin o kayan kalemini yirim ben.. o kalem nassı kayar en iyi ben bilirim haa haa :)
evet yaaa, yaşlı jelesec, zaten yüzünden de belli oluyo yaşı, makyaj falan kurtarmıyoyüz germeye ihtiyacı var
geyiklerin en güzeli, güzellerin mekanı topikimiz
nerden geliyo bebekim bu şarkılar aklına, ohhh peçem varmış gibi hissedip, başparmağımla orta parmağımı buluşturup gerdan kırıyorum şu an
haa haa , senin şu ilave saçların (postiş deniyor biliyoruz) beni her seferinde güldürüyo..kuaförde fönlendikleri zaman geliyo aklıma
Ben de senin şu orta satırdaki halinle hayal edip güleceğim hepbaşparmakla orta parmak buluşmalı gerdan kıvırma:)))
yok kız prokartı var onun, misafir takılmaz, görünmez takılır..
o takipte olan, prokartsız gruptandır
Ben varya nasıl oynarım bu ye el yelil ile amanınnnnnnnn:8 saçlar takılır,topuklular giyilir,başlanır oynanır...bu arada ben dans hocalığı da yapmıştım biliyormusunuz?artık bildiniz:))
Ahanda ben buradayım dışarıda 3.ziyaretçi var günahımı aldınız özür dileyin çabuk
Aneeeeem Jelesec geldiiii ben hemen kaçarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?